Başbakan Hem Ağladı Hem Ağlattı
-
KrypT bunu yazdı:
-----------------------------
Yalan olmasa bile onca şehit ölürken, cenazelerinde anaları babaları baygınlık geçirirken ağlamayan, ama burada ağlayan başbakanın ahlakından, mantalitesinden şüphe duyarım.
-----------------------------chelishky bunu yazdı:
Abd ırakta dünyanın pisliğini yaparken,katlederken,tecavüz ederken sesi çıkmayıp israile sözde ters çıkışmalar yaptığında abd artık ıraktan istediğini aldıktan sonra "ırakta abd'nin ne işi var" diyen "biz müslümanları savunuyoruz" diyip ıraktakiler neydi arkadaş dedirten adam meydanda sıçarak ağlasa kılım kıpırdamaz.
Daha dün bop eş başkanıyım diyen adam bugün Irak'ı savunuyorum ayakları yapabiliyosa çıkıp yalandan da ağlar, çok mu zor?
Hz. fettoş ben babamın gölgesine bile basmadım diyip ağlıyorken daha sonra tutsak etmek önemlidir avukat satın alın hakim satın alın diyip de benim halkım buna innanıyorsa buna da inanır.
-----------------------------Bu yorumlara katılmamak elde değil!
Ayrıca Deniz Feneri'nde kazıklananlar içinde başbakanımız ağlarsa çok sevinirim.
Ha birde Atatürk'ün "MÜTTEFİKİMİZDİR" dediği afganistan'a, ABD'ye yardım ederek oradaki müslüman halkın ölümüne yardım oldunduğu içinde ağlarsa çok mutluluk duyarım. Pardon ya onun için ağlanmaz orada ABD çıkarı var DOĞALGAZ var insan ölürken neden ağlansın ki? !!!!!!! -
bir oy için şimdi ağlar bunlar kervan köprüyü geçtimide milletin anasını ağlatırlar...
-
bsg.
-
hojalar adam şerefsiz bunu herkez biliyor.
böyle şeyler diyince timsah gözyaşları oluyor nedense.
adam camiye gidiyor dinsiz diyorsunuz.
bu ayrımı yapamayan arkadaşlar var ..
-
arkadaşlar konu amacından saptı burada başbakana hakaretlerde var. siteyi tekrar kapattırmak mı istiyorsunuz konunun silinmesini istiyorum
-
Samimiyetinize inanmıyorum Sayın Başbakan! (Mustafa Mutlu'nun yazısı)
http://haber.gazetevatan.com/haberdetay.asp?Newsid=318133
destanition bunu yazdı:
arkadaşlar konu amacından saptı burada başbakana hakaretlerde var. siteyi tekrar kapattırmak mı istiyorsunuz konunun silinmesini istiyorum
-----------------------------tahribatı bu kadar sevdiğini görmek gözlerimi yaşarttı
-
destanition bunu yazdı:
Yoksa siteyi yetkili mercilere mi gammazlıcan :) -
Nişanlısına veda eden mektup gerçekten yürek parçalıyor.
-
Bi oy için sadece ağlaması bile güzel
bakalım ilerde neler yapıcak?
-
bu adamdan we konusundan bıktığım kadar heralde çok az şeyden bıkmışımdır yorumlar süper zaten ama timsahta bile bi asillik war bu gözyaşının tarifi yok sadece rezillk