Başbakanlık Sitesi Hacklenmiş Arkadaşlar
-
'lamer hacker' güzel bi tanım olmuş :D
-
site açılmış sanırsam:D
-
ordan bi red_line ı biliom dayofdeathın arkadaşı, tithackersın lamerlerinden biri :D auhaha
-
onlar millete saldırıyor. hack yapıyor. tahribat da onları hackliyor :D yoksa nasıl bulacaktım tahribatı :d
-
RemotE bunu yazdı:
-----------------------------
Rica Ederim
-----------------------------Remote gozlerim yanlis okumadiysa senin de adin geciyor, anlat bakiim olayin aslini:P
-
bu 3.ye heyklenişi
satanist-imam,nukedx, şimdide the_bekir
güzel yanlışlarını öğrenirler işte daha ne :)
-
uehueh koptum a.q Hep iyi iş yapan kişiler Lamer oluyor zaten .
Bi insana laf atmadan önce insan kişisel olarak aynaya bakar ne kadar bilgiliyim diye. bir grup u arkasına alıpta biz güçlüyüz demez. önce kendine bakar .sonra grubuna yakışıyorsa ben güçlüyüm diyebilir.
Evet siteyle alakam vardır .
Ekin0x ile ortak bir çalışmamız var . aynı holding içinde. The_bekir de aynı holding in güvenliğine bakıyor . doğrudur .
-
Eyi etmisler hos etmislerde Tithacker dediniz ne gogus hackerlari nedemektir ole isim mi olur :) yada baska anlami varsa bi zahmet yazsa biri
-
Tit hackle alakası yok o index in de .
Tit in anlamı = Türk İntikam Tugayı demek .
-
Index ve atanlar hakkinda yorum yapmiyorumda,su önüne gelene lamer diyen,hayatinda cok nadir belli kesitlerde uzaktan yakindan hacking ile alakasi olmus olan kisilere ne diyecegime sasiriyorum.
Eskiden ben hackerim diyenlere kil oluyordum, simdide kendisini ölcüp tartmadan önüne gelene lamer diyenlere....
Moda oldu...
Simdi kalkip biride bana lamer der...