Başbuğ Ve Oğlu...
-
HoLyCat bunu yazdı:
-----------------------------
kimse Gercekleri Gormekten yana degiL... Yokmu TBT de Gazeteci olan ? Yada Yakını GazeteCilik Yapan Büyük Gazetelerde CAlışan ?
birtane Saglam Gazeteci Bulda Adamlar Sana Kimin ne oldugunu anlatsın .. burada ne yazsak boş ...
bu Devirde PS kullanmayan Gazetecimi var ? boyuk kucultemezmi REsim karanlık ise Aydınlatamazmı yada cok parlak ise karartamazmi
photoshop Dedigimiz Zaman Hemen aklınıza Fotomontaj geliyorsa Diyicek Birseyim yok ..
Bu laf gercekden Cok dogru bir laf : Gercekler Herzaman Acıdır..
abi :| ilk defa böyle bir şeyi hakkaten içine sindirdiğini görüyorum ..
yav bal gibi PS ! ..
bunu senin anlamaman hele .. :S:S tuafıma gitti ..
millet birşeyleri atıyor ortaya du bakalım kim yiyecek telaşında..
Ps olduğu daha sayfa yüklendiği gibi göze carpıyor .. :|
baş kısmına biraz dikkat et .. ! -
Amd-x bunu yazdı:
HoLyCat bunu yazdı:
kimse Gercekleri Gormekten yana degiL... Yokmu TBT de Gazeteci olan ? Yada Yakını GazeteCilik Yapan Büyük Gazetelerde CAlışan ?
birtane Saglam Gazeteci Bulda Adamlar Sana Kimin ne oldugunu anlatsın .. burada ne yazsak boş ...
bu Devirde PS kullanmayan Gazetecimi var ? boyuk kucultemezmi REsim karanlık ise Aydınlatamazmı yada cok parlak ise karartamazmi
photoshop Dedigimiz Zaman Hemen aklınıza Fotomontaj geliyorsa Diyicek Birseyim yok ..
abi :| ilk defa böyle bir şeyi hakkaten içine sindirdiğini görüyorum ..
yav bal gibi PS ! ..
bunu senin anlamaman hele .. :S:S tuafıma gitti ..
millet birşeyleri atıyor ortaya du bakalım kim yiyecek telaşında..
Ps olduğu daha sayfa yüklendiği gibi göze carpıyor .. :|
baş kısmına biraz dikkat et .. !
-----------------------------hocam Sercan Sen paşa olsan boyle bir Fake Resime izin verirmisin ?
bu resimler daha oncede cıktı meydan a üstü kapandı diyorum
kasten Ben paşa olucam boyle Resimler cıkıcak Benim oglumun bide Fake olucak resimleri yayınlayan Sitenin sahibini alır sitesini biyerine monte ederim :)
-
adamın sol meme ucu yok :D
-
1.resim shop
edit : sol arkada olan bi kafa var orda boyun vucut felan bozuk. diger insanın kafasındaki ışıma(beyazlık) sonradan eklenmiş
diğer adamın gözleri flashla alakası yok. birde adam eklenmiş gibi duruyor. s
neyse acıklama gelir heralde. sanki üst kısımları beyazlık felan diger adamın ekli oldugunu gizlemek için yapılmıs gibi.
-
HoLyCat bunu yazdı:
bu Devirde PS kullanmayan Gazetecimi var ? Resimin Boyutunu kucultemezmi? Resim karanlık ise Aydınlatamazmı yada cok parlak ise karartamazmi
-----------------------------Hocam madem bir iş yapıyorsun arkanda iz bırakmayacaksın, insanların neler düşüneceğini tahmin edememiş mi..
Ben konuya tarafsız olarak gördüğümü belirttim, ne kadar tarafsız olduğumu bilen bilir, konu hakkında yorumum yok, gerçek ya da değil gözümle görmeden bilemem..
-
bu montajı yalnçın çakır abimiz mi yaptı ?
-
Bende kendimi ibrahimoviçle kolkola psliyorum diye şok olmuyorsunuz ama :/
-
fake
-
alp bunu yazdı:
sabah sabah iyi güldüm:D fotoyu hazırlayan bi mal, fotoyu savunan başka mal:D
kardeşim bile anladı photoshop olduğunu bi de habervaktim gibi yavşak bi siteden aldığın şeyi burda gerçekmiş gibi savunuyosun.
nasıl insansınız bi de din ayağına yatarsınız kul hakkı bu mu lan?
-----------------------------klavyeye basan parmaklarına saygılarımı sunarım hocam..
edit : lan yalnız var ya http://www.takagazete.com/haber_images/askeryolu_30122009.101245.jpg murat başbuğ ile alakalı bir tek bu resmi bulabildim. saç stilleri felan benziyor lan ne iştir bu :S
-
1 haber için, şuan hanginiz tüm arkadaşlarının ne bok olduğunu biliyor? PKK lı yada el kaideli olsa ne biliceksiniz? Ama çocuğun önemli birinin oğlu olarak daha dikkatli davranması gerekirdi.....
2. link ğiçin yorumum ise
aunakoyum siz hiç taksimde kiliseye meraktan gezmedinizmi? Pederle benimde resimlerim var ben hristiyan ajanımıyım?_ :D