Basit Bir Siteye Nasıl İndex Sokabilirim...
-
Dj_alper birazdan gelir cevabini verir merak etme :D
-
Hoca sen her böyle her PM den site adresi gönderene yardım ediyorsan ben sana bi sayfa adres gönderirim valla :))))
-
Gönder a.q yakcam bu neti :D .Zaten arkadaşa yardımcı olamadım sitedeki tüm modüller devre dısıydı üye olma bile ama sql bulduk iki modülde aktif edilir edilmez sifrelerin kayıtlı oldugu tabloyu çekcez inşallah :D
-
h4cky0u bunu yazdı:
-----------------------------
Gönder a.q yakcam bu neti :D .Zaten arkadaşa yardımcı olamadım sitedeki tüm modüller devre dısıydı üye olma bile ama sql bulduk iki modülde aktif edilir edilmez sifrelerin kayıtlı oldugu tabloyu çekcez inşallah :D
hocam estağfurullah ne dmek tabikide yardımcı oldun verdiğin program üzerinde çalışıyorum şimdi inşallah bişiler yapıcaz... -
vukuat bunu yazdı:
her zaman beklerim -
Soru:Bana su siteyi hacklermisiniz/hacklememize yardım edermisiniz/nasıl hackleniyor söylermisiniz?
Cevap:Isimiz gücümüz yok 30 bin küsür üyenin intikamini mi alacaz teker teker kardesim insafli olun,Siparis üstüne hack yapmioruz.. -
İndex sokmak ne la :D.
-
sanırım önce domaltman gerekli :|
-
blue_leader bunu yazdı:
vukuat bunu yazdı:
her zaman beklerim
Biri benimi andı? :) Kulaklarım çınlıyodu işim gücüm var :)=index atmak bir siteye kolay olsaydı tbt de şuan index dururdu dimi ama :)=
en basitinden exploit den başlaya bilirsin sonra mantığnı öğrenmeye bak sonra kendin aramaya çalış sakın trojen yapıp sağa sola yutturmaya çalışma sunucuya yuttutabilirsen iyi ama şahısla uğraşma bu senin körertir
en iyisi sen git bi web tasarım öğren daha sonra bu konulara girdiğinde yabancılık çekmezsin
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------blue_leader bunu yazdı:
vukuat bunu yazdı:
her zaman beklerim
Biri benimi andı? :) Kulaklarım çınlıyodu işim gücüm var :)=index atmak bir siteye kolay olsaydı tbt de şuan index dururdu dimi ama :)=
en basitinden exploit den başlaya bilirsin sonra mantığnı öğrenmeye bak sonra kendin aramaya çalış sakın trojen yapıp sağa sola yutturmaya çalışma sunucuya yuttutabilirsen iyi ama şahısla uğraşma bu senin körertir
en iyisi sen git bi web tasarım öğren daha sonra bu konulara girdiğinde yabancılık çekmezsin
evet hocam bizde seni beklioduk.. exploit öğrenmeye başladım zaten artık konu açmadan işimi görücem umarım...:D