Basit Bir Web Sitesi Yapmak Ve Google'da Üst Sıralarda Yer Almasını Sağlamak
-
Reklam amaçlı bir site yapmak istiyorum. Ancak en düşük maliyetle yapmak istiyorum. Ayrıca google aramalarında üst sıralarda yer alması benim açımdan çok önemli.
Nasıl bir yol izlemeliyim? Minimum maliyet ortalama ne kadar olur?
-
üst sıralar için seo önemli seo işini iyi araştır
-
affetmez bunu yazdı
Reklam amaçlı bir site yapmak istiyorum. Ancak en düşük maliyetle yapmak istiyorum. Ayrıca google aramalarında üst sıralarda yer alması benim açımdan çok önemli.
öncelikle site ne amaçlı yani kurum tanıtımı mı ürün tanıtımı mı ya da hizmet tanıtımı ya da eticaret mi bunun hakkında bilgi verebilir misin? Bunlar dışında google'da üst sıralara çıkman için anahtar kelime ve sektörünü öğrenmek lazım ki sektörün rekabetinin analizini yapalım ona göre SEO maliyeti de çıkarabilelim.
Detayları pm atarsan hem fiyat hemde yol planı çalışması yapabilirim.
-
Acun ılıcalı, acunn.com u açtığında türkiyede ilk 10 a gireceğini söylemişti.
sonuç; yanıldı!
-
Herkes öyle istiyor.
-
HoLyCat bunu yazdı
Acun ılıcalı, acunn.com u açtığında türkiyede ilk 10 a gireceğini söylemişti.
sonuç; yanıldı!
uyduruk su survivor denilen yarısmayı yada diğer kakalama tv8 yayınlarını izlemeyen kişiler acunn.com a girmez ki :) orda hata yaptı. hedef kitleyi yanlıs düşündü :D
-
emrah20 bunu yazdı
Herkes öyle istiyor.
+999999 in 1
-
wordpress den bir sayfa alıp ordan yapmanı tavsiye ederim. ;) Hani reklam amaçlıysa fark eden birşey olmaz ücretli & ücretsiz.. vs.
-
sRcN bunu yazdıaffetmez bunu yazdı
öncelikle site ne amaçlı yani kurum tanıtımı mı ürün tanıtımı mı ya da hizmet tanıtımı ya da eticaret mi bunun hakkında bilgi verebilir misin? Bunlar dışında google'da üst sıralara çıkman için anahtar kelime ve sektörünü öğrenmek lazım ki sektörün rekabetinin analizini yapalım ona göre SEO maliyeti de çıkarabilelim.
hocam adsenseden sitenin daha kolay onaylanması için ne tür bir site açmak gerekiyor =)
Aylık 200 300trl getirisi olur mu
-
koray bunu yazdısRcN bunu yazdıaffetmez bunu yazdı
hocam adsenseden sitenin daha kolay onaylanması için ne tür bir site açmak gerekiyor =)
Aylık 200 300trl getirisi olur mu
para piyasaları ve yatırım araçları ile ilgili bir sayfa diğer sayfalardan daha çabuk onay alır ve tbm yüksektir güzel bir şekilde düzenli ilgilenirsen ve sürekli geliştirmeye gayret gösterirsen aylık 200-300 den çok daha fazla kazanabilirsin olay dediğim gibi zaman ayırmak, ciddiye almak ve yararlı içerikler paylaşarak etkileşimini arttırmak.
-
konu sahibinin izniyle elimde google adwords var bunu nasıl kullanırım ?