folder Tahribat.com Forumları
linefolder Webmaster ve Yazılım Geliştiriciler
linefolder Başta Grafikerlerin Sonra Hepinizin Görüşleri !

Başta Grafikerlerin Sonra Hepinizin Görüşleri !

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistzombie
    pesimistzombie's avatar
    Erkek

Zumsuk bu projeyi de yarım bırakacaksın biliyorsun değil mi ? :D

Rengarenkden öte en fazla 2 rengin tonlarını kullanmalısın bence. Ayrıca sadelik ön planda olmalı ana sayfa yazıp da saçma sapan bir ev resmi koymak sohbet/forum sitelerinde olur diye düşünüyorum. İlk resimler gayet hoştu sadece renk geçişlerini , tonlamasını ve elemanların orantılarını ayarlaman gerekiyor ayrıca kullandığın ikonların bir örnek olması gerekiyor. Şahsi fikirlerim bunlar :D sitenin içeriğine göre renk tonu olmalı gökkuşağı gibi site bana hiç oturaklı gelmiyor malesef :/

:|
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anarsistherif
    anarsistherif's avatar
    Erkek

gri-kırmızı yap rengarenk değil

=)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XpertVision
    XpertVision's avatar
    Erkek

arkaplanla o öndeki beyaz alan arasında çok renk tonu farkı olduğu için sadeliği bozuyor gibi geldi biraz, yani grinin tonunu biraz daha açsan veya o beyazlığı dümdüz paintteki gibi beyaz değil de hafif farklı renkte tonu olan beyaza yakın bir renk yapsan sanki biraz daha sade bir görünüm kazanır gibi geldi,umarım anlatabilmişimdir.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mycity
    Mycity's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Web 2.0 veya photoshop ile arka planı blur yap yada motion at yada flashlight at Bunun gibi Bişeyler ile Canlandır Kuş Felan Koy Mesela Gözü Yormasın Ama Büyük Ekranda da Açıp dene

Bazıları sadece konuşur bazıları ise hayalleri ile dünya'ya yön verir.. Mycity
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sanalcaptan
    Sanalcaptan's avatar
    Erkek
    Hacı süpermiş scripti public yapsana yada rica etsem özelden atabilirmisin :)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ndmylmz
    ndmylmz's avatar
    Erkek

Hocam tasarımın bence süper öresi olmuş :) :)

KOnuyu baltalamak istemem ama bnde şimdi yeni bir tasarım yapmaya başlayacağım, site için kalıp hazırlayacağım hangi renkleri kullanmak uygun olur, sadelik açısında ve bilfiğiniz güzel web icon paketi var mı?

Sistemi de kapattım ama PHP konusunda hala yardımcı olurum // Boş gezenin boş kalfası - Öğrenci - YTÜ
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

pesimistzombie bunu yazdı:
    -----------------------------

Zumsuk bu projeyi de yarım bırakacaksın biliyorsun değil mi ? :D

Rengarenkden öte en fazla 2 rengin tonlarını kullanmalısın bence. Ayrıca sadelik ön planda olmalı ana sayfa yazıp da saçma sapan bir ev resmi koymak sohbet/forum sitelerinde olur diye düşünüyorum. İlk resimler gayet hoştu sadece renk geçişlerini , tonlamasını ve elemanların orantılarını ayarlaman gerekiyor ayrıca kullandığın ikonların bir örnek olması gerekiyor. Şahsi fikirlerim bunlar :D sitenin içeriğine göre renk tonu olmalı gökkuşağı gibi site bana hiç oturaklı gelmiyor malesef :/

yok hocam, bu proje şimdiye kadar yaptığım projeler arasında en sevdiğim, geleceğini en çok gördüğüm proje : o yüzden yavaş yavaş devam edicem :)

hmm Evet üstteki olay öylede dur bakim bi resimler olmadan deneyeyim.

edit:

icon paketlerini nasıl bulucam nasıl yapıcam yaw :/

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistzombie
    pesimistzombie's avatar
    Erkek

icon paketi bulmakta ne varki :/ google yardımcın olsun. Bir icon beğendiysen setini aramaya çalış görsellerden.

en çok beğendiğim icon sitesi: http://dryicons.com/free-icons/

:|
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

& x3uqm4 : hocam gri-beyaz tonları arasında kullanmak istiyorum.Olmazsa bunlar arasında denerim.

XpertVision : evet o beyazı biraz daha grileştirdim birazdan atıcam resmi bir kaç değişiklik daha yapayım.

& Mycity : aboww :D naptın hoıca sen ? bne bir garip webmasterım grafik kısmım 0 şimdiye kadar yaptığım en iyi proje bu diyebilirm buda belli :D

JackDaniels : hocam şöyle vereyimde sonrakileri vermiyim :) bakireliği sitemde bozulsun : http://paste.org/pastebin/view/36213

ndmylmz : eyw hocam :)

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

pesimistzombie bunu yazdı:

icon paketi bulmakta ne varki :/ google yardımcın olsun. Bir icon beğendiysen setini aramaya çalış görsellerden.

en çok beğendiğim icon sitesi: http://dryicons.com/free-icons/

ebowww eyw :D grafiker değilim hocam hiç anlamıyorum ondandır

Toplam Hit: 4378 Toplam Mesaj: 36