folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Battlefield 1 Beta Herkese Açıldı (Online Ücretsiz)

Battlefield 1 Beta Herkese Açıldı (Online Ücretsiz)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    interfector
    interfector's avatar
    Homo
    mkyb bunu yazdı
    interfector bunu yazdı

İndirmek sıkıntı olmasa keşke ya. Ama işim bitince pcde indirmeyi başlatıp dışarı çıkarım akk ile umarım bir ara indirir. En azından gece yarısına kadar büyük bir kısmı bitse.

Ttnet kullanıyorsan Ttnet roketi aktif et hocam. 24 saatliğine hızın eski gibi oluyor.

Fekat sadece fiber abonelerine özel bir zımbırtı o olay hocam :(

Aldanma insanların samimiyetine, menfaatleri için gelirler vecde, vaad etmeseydi allah cenneti, ona bile etmezlerdi secde..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pSkpt
    pSkpt's avatar
    Erkek

Oyunu kaldıramayacağını bildiğim halde sırf kotanın ırzına geçmek için uyurken indirmeyi açtım.

Sonuç? Serverlar zortingen olmuş. :D

http://thisgengaming.com/2016/08/31/battlefield-1-open-beta-servers-down-fixes-and-issues-failed-to-connect-to-ea-online/

Edit:

Oyuna girdim sesler güzel hoşuma gitti fakat silahım yok! elime silah gelmedi nasıl bir bugsa deploy oluyorum silahım yok dümdüz gidiyorum öyle. :D

pSkpt tarafından 01/Eyl/16 03:40 tarihinde düzenlenmiştir

İmza...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CaniSokucu
    CaniSokucu's avatar
    Erkek

İndirdim, yarım saat go online sorunuyla uğraştım. Oyuna girdim oyun içinden EA serverlarına bağlanmak için 1 saat götümü yırttım. Serverlara bağlandım quick match ile 10 kere girmeyi denedikten sonra server seçimi kısmından şans eseri tek seferde girdim bir maç yapıp yenildikten sonra -oyunu bilmediğimden- çıktım. Başka bir servera girmeyi denediğimde oyuncu olmayan serverlarda giriş hatası aldım demek oyuncu olanlara girmek lazım, onları denedim genelde 20-100 arası sıralar var ve beklemeniz gerekiyor. Yaklaşık 30 dakikada oyuna girdim madem oyuna girdim biraz oynayayım dedim 3. oyunun ortasında EA bağlantınız koptu dedi ve bağlanmadı bi daha. Çok sıkıntılı şu an oynamak için sabır gerekiyor.

Ama oyun çok hoş olmuş gerçekten savaş ortamında gibi hissediyorsunuz ve Osmanlı'yı seçtiğinizde de konuşmalar Türkçe olduğu için oyun iyice içine çekiyor. Bir adamı öldürdüğümde yanımdaki takım arkadaşım "İyi vurdun birader." diye bağırdı mesela bunlar hoş detaylar.

Şafak 1152!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

http://www.aralgame.com/pc-battlefield-1

Sonra vay efendim Türkiye'de korsan niye arttı.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hokomoko
    hokomoko's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

paraşüt nasıl açılıyor 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    piiiranha9242
    piiiranha9242's avatar
    Erkek
    OCEANUS bunu yazdı

Senelerden beri FPS oynayan birisi olarak benim görüşüme göre fazla bir ömrü yok.

Hardline ve Battle front gibi kısa sürede bitecek.

Betasını oynadım hoşuma gitmedi hiç.

bf serisinin en iyisi bf 2 

2005 - 2014 arası oynadım gerçekten şimdi ki bf lerden fiziki ortam gerçeklik açısından bf2 çok daha iyi 

yeni bfleri özellikle bf3 bf4 bf1 ' i kolaylaştırmışlar uçak manevraları felan sırf joistiklik olmuş, bf2 de her taşıtın hava kara denizin bi ağırlığı vardı uçak öyle şak diye dönmezdi 

helikoptrle yapılan yanlış bir manevra direk çakılmayla sonuçlanırdı ,, tanklar otomobil gibi gitmezdi tank gibi ağırdan giderdi ( bf1 de tanklar yavaşlatılmış ama )

uçakları taşıtların üzerindeki ağır makinelilerle taradığın da denk gelirse sağlam hasar verirdin şimdi tunguska yoksa uçaklara helikopterlere bi bok yapamıyon 

oyunda ruh yok ruh bf4 için konuşuyorum 

piiiranha9242 tarafından 05/Eyl/16 01:08 tarihinde düzenlenmiştir

..Morali hep bozuk olan insan..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Buremba
    Buremba's avatar
    Erkek

3 gündür oynuyorum, kötü değil insanı içine çekiyor ama 1942'de yapılabilecek çok daha fazla şey vardı ve bu yüzden saatlerce oynayabiliyordunuz. bunda ben 3 maçtan sonra sıkılıyorum çünkü hep aynı terane dönüyor.

. . .. . ... .
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erdibaba06
    erdibaba06's avatar
    Erkek

Indirdim 3 el attim sildim bf4 devam abi sarmadi aman sarmasinda para da yok allahtan sarmadi (:

Bize kalmayacak dünya için, bize kalacak günahlar biriktiriyoruz.'' Pir Sultan Abdal
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

beyler sizin ekran kartları neler ? herkesin notebooklar filan çiçek gibi sanırım :W

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DaSpOnGe
    DaSpOnGe's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

http://www.aralgame.com/pc-battlefield-1

Sonra vay efendim Türkiye'de korsan niye arttı.

niye araldan alıyorsunuz ki 

ben bu siteyi 2-3 yıldır orjinal keyli oyunlar için kullanıyorum

şuan oyun + hellfighter dlc si 129 TRY 

link vermeyi unutmuşum :W 

https://www.durmaplay.com/oyun/battlefield-1/satin-al/pc-origin

DaSpOnGe tarafından 05/Eyl/16 11:44 tarihinde düzenlenmiştir

You think you've travelled far and never seen the stars :)))
Toplam Hit: 6152 Toplam Mesaj: 39
battlefield battlefield 1