Battlefield 1 Beta Herkese Açıldı (Online Ücretsiz)
-
mkyb bunu yazdıinterfector bunu yazdı
İndirmek sıkıntı olmasa keşke ya. Ama işim bitince pcde indirmeyi başlatıp dışarı çıkarım akk ile umarım bir ara indirir. En azından gece yarısına kadar büyük bir kısmı bitse.
Ttnet kullanıyorsan Ttnet roketi aktif et hocam. 24 saatliğine hızın eski gibi oluyor.
Fekat sadece fiber abonelerine özel bir zımbırtı o olay hocam :(
-
Oyunu kaldıramayacağını bildiğim halde sırf kotanın ırzına geçmek için uyurken indirmeyi açtım.
Sonuç? Serverlar zortingen olmuş. :D
Edit:
Oyuna girdim sesler güzel hoşuma gitti fakat silahım yok! elime silah gelmedi nasıl bir bugsa deploy oluyorum silahım yok dümdüz gidiyorum öyle. :D
pSkpt tarafından 01/Eyl/16 03:40 tarihinde düzenlenmiştir -
İndirdim, yarım saat go online sorunuyla uğraştım. Oyuna girdim oyun içinden EA serverlarına bağlanmak için 1 saat götümü yırttım. Serverlara bağlandım quick match ile 10 kere girmeyi denedikten sonra server seçimi kısmından şans eseri tek seferde girdim bir maç yapıp yenildikten sonra -oyunu bilmediğimden- çıktım. Başka bir servera girmeyi denediğimde oyuncu olmayan serverlarda giriş hatası aldım demek oyuncu olanlara girmek lazım, onları denedim genelde 20-100 arası sıralar var ve beklemeniz gerekiyor. Yaklaşık 30 dakikada oyuna girdim madem oyuna girdim biraz oynayayım dedim 3. oyunun ortasında EA bağlantınız koptu dedi ve bağlanmadı bi daha. Çok sıkıntılı şu an oynamak için sabır gerekiyor.
Ama oyun çok hoş olmuş gerçekten savaş ortamında gibi hissediyorsunuz ve Osmanlı'yı seçtiğinizde de konuşmalar Türkçe olduğu için oyun iyice içine çekiyor. Bir adamı öldürdüğümde yanımdaki takım arkadaşım "İyi vurdun birader." diye bağırdı mesela bunlar hoş detaylar.
-
http://www.aralgame.com/pc-battlefield-1
Sonra vay efendim Türkiye'de korsan niye arttı.
-
paraşüt nasıl açılıyor
-
OCEANUS bunu yazdı
Senelerden beri FPS oynayan birisi olarak benim görüşüme göre fazla bir ömrü yok.
Hardline ve Battle front gibi kısa sürede bitecek.
Betasını oynadım hoşuma gitmedi hiç.
bf serisinin en iyisi bf 2
2005 - 2014 arası oynadım gerçekten şimdi ki bf lerden fiziki ortam gerçeklik açısından bf2 çok daha iyi
yeni bfleri özellikle bf3 bf4 bf1 ' i kolaylaştırmışlar uçak manevraları felan sırf joistiklik olmuş, bf2 de her taşıtın hava kara denizin bi ağırlığı vardı uçak öyle şak diye dönmezdi
helikoptrle yapılan yanlış bir manevra direk çakılmayla sonuçlanırdı ,, tanklar otomobil gibi gitmezdi tank gibi ağırdan giderdi ( bf1 de tanklar yavaşlatılmış ama )
uçakları taşıtların üzerindeki ağır makinelilerle taradığın da denk gelirse sağlam hasar verirdin şimdi tunguska yoksa uçaklara helikopterlere bi bok yapamıyon
oyunda ruh yok ruh bf4 için konuşuyorum
-
3 gündür oynuyorum, kötü değil insanı içine çekiyor ama 1942'de yapılabilecek çok daha fazla şey vardı ve bu yüzden saatlerce oynayabiliyordunuz. bunda ben 3 maçtan sonra sıkılıyorum çünkü hep aynı terane dönüyor.
-
Indirdim 3 el attim sildim bf4 devam abi sarmadi aman sarmasinda para da yok allahtan sarmadi (:
-
beyler sizin ekran kartları neler ? herkesin notebooklar filan çiçek gibi sanırım :W
-
mkyb bunu yazdı
http://www.aralgame.com/pc-battlefield-1
Sonra vay efendim Türkiye'de korsan niye arttı.
niye araldan alıyorsunuz ki
ben bu siteyi 2-3 yıldır orjinal keyli oyunlar için kullanıyorum
şuan oyun + hellfighter dlc si 129 TRY
link vermeyi unutmuşum :W
https://www.durmaplay.com/oyun/battlefield-1/satin-al/pc-origin
DaSpOnGe tarafından 05/Eyl/16 11:44 tarihinde düzenlenmiştir