Battleship - Savaş Gemisi: Hedef Dünya | 2012 | Brrip | Türkçe Dublaj
-
Alaka ya maydonoz gibi olmuş rihanna yerine baska birisi de olabilird.
-
cemnet bunu yazdı
turbobit 59dan geriye sayarken kazayla tarayıcıyı kapattım tekrar açtığımda 9 dakka block koydu bana nasıl sitesin sen turbobit.
paylaşım için sağol bu arada
o .mın oğlu estebanda var bi bokluk ,banada hep yapar oldu 9dakka 59sn olayını.
o yüzden torrent candır :m
-
abi şu turbobit harbi sıkıntı site yavama sanırım sizin işinize gelen bi bu kaldı :W
başka yere atma şansın yok mu netload.in filan
-
Kreyzi bunu yazdı
abi şu turbobit harbi sıkıntı site yavama sanırım sizin işinize gelen bi bu kaldı :W
başka yere atma şansın yok mu netload.in filan
Hocam upload piyasasını artık ruslar ele geçirdi maalesef. Bu SOPA dalgasını mazeret bilip usa lokasyon firmalar tası tarağı topladı ödemeleri yapmadan tüydü.
Haliyle apollasa gibi arkadaşlar upload işini benim gibi bırakmayıp direnmeye devam ediyorlar. Bu durum da ellerinde kalan son seçenekleri zorlamayıp biraz tevazu gösterek verdikleri linkleri indirmekte fayda var kanımca.
Sana da hak veriyorum, turbobit çok p*lik yapıyor. 5 6 mb lık dosyayı bile isyan ederek indirdiğimi biliyorum. Zaten indirme hızları da isyankar :)
-
filmi şimdi bitirdim. güzel filmdi.
mantık hataları vardı. ama filmdir olur diye bakarsak genel olarak güzel filmdi.
yanlız bu filmin 2.si gelmeli.
FOXXLY tarafından 19/Ağu/12 00:51 tarihinde düzenlenmiştir
edit. yanlzı filmin bazı yerlerinde baya baya transformers izliyor hissine kapıldım. -
turktorrent.eu da varmış buyrun t.bit pre. acc. veren olursa t.bitten çekerdik ama 5 saatte de indirilmezki ama :/
http://s2.dosya.tc/server18/OWzc2Z/RG_3PsiLoN_avi.torrent__turktorrent_eu_.rar.html
-
FOXXLY bunu yazdı
mantık hataları vardı. ama filmdir olur diye bakarsak genel olarak güzel filmdi.
edit. yanlzı filmin bazı yerlerinde baya baya transformers izliyor hissine kapıldım.ikincisi gelir zaten casttan sonrasını izlesen anlardın :D
-
DestinatioN bunu yazdıFOXXLY bunu yazdı
edit. yanlzı filmin bazı yerlerinde baya baya transformers izliyor hissine kapıldım.ikincisi gelir zaten casttan sonrasını izlesen anlardın :D
oha ya harbiden oha :D cast ın sonuna mı eklenir :D sen sölemesen ben izlemezdim hayatta :D yanlız rahat rahat izliyordum son el çıktı baya bi tırstım :D
-
sirri bunu yazdı
turktorrent.eu da varmış buyrun t.bit pre. acc. veren olursa t.bitten çekerdik ama 5 saatte de indirilmezki ama :/
http://s2.dosya.tc/server18/OWzc2Z/RG_3PsiLoN_avi.torrent__turktorrent_eu_.rar.html
hay Allah razı olsun kardeşim. Süpersin.apallosa ilk mesaja eklemeli bu linki..
-
mobilden yaziyorum. okuyabilen var mi..