Bayanlar Baylar Tüm Müridler Lütfen Yardım::.....
-
Ben tahribat.com da boran nickiyle 3 senedir buradayım. Zaman zaman okudum zaman zaman yazdım foruma. şimdi o kadar zor durumdayım ki anlatamam. ama anlatmaya çalışacağım. şimdiden yazan arkadaşlarıma teşekkürler.
Ben bundan 5 sene önce 1 kıza aşık oldum. bazen forumlarda ayrıldım diyorum ama ayrılmadım. ayrılamıyorum. neyse. bizim ilişkimiz tam gaz gidiyordu. 1,5 yıl önce aramızda mezhep ayrılığı olduğunu duydum. bişey olmaz dedim. sizinle açık konuşucam. kız alevi bense sunniyim. onun annesi babam"a gangaster diyo beni istemiyo bide benim için hafız diyo dalga geçiyo, babası rahmetli zaten. benim annemle babam ayrılar. annem istemiyo alevi olduğu için. babamsa istiyo şiddetle evlenmemizi çünkü; insan olduğunu söylüyor. babam kızı gibi seviyor bitanemi. ben herkesten çok seviyorum. onun için herşeyi yaptım. çıkma teklifi etmek yerine direk evlenme teklif ettim. onu o kadar çok seviyorum ki; daha fazlalarını yaparım. oda beni seviyor ve gereğini her zaman yaptı yapmayada devam edecektir. inanıyorum.
şimdi saygı değer müridler. ben ne yapayım ayrılayım mı? devam mı edeyim?
Saygılarımla............ -
tabiki ayrılmayacaksın.bunu aklından bile geçirme.kısı gerçekten seviosan , ki öle görünüyo , ondan vazgeçmemelisin kim ne derse desin takmayacaksın. bu kıs içinde geçerli. oda senden vazgeçmemeli.
ben sevdiğim insan için herşeyden vazgeçirim çünkü aşk kutsaldır. -
kupa kızı haklısın.. kız vazgeçmiyo. ama annesi ve abi si hem sunni olduğum için istemiyo hemde babam için gangaster diyo. annemi bi şekilde yumuşatırım ben. ama onlar yumuşamaz. kız ezan sesi dinlediği zaman annesi bana küfür ediyormuş. nerede var bu zihniyet. bende ayrılmak istemiyorum ama sizin gibi saygıdan daha fazlasını hak eden insanların yardımına ihtiyacım var. sana çok teşekkür ederim... Saygılarımla......
-
Annesi ile evlenmeyeceksin dostum,
onun annesi`de senle evlenmiycek.Tabi evlenmeyi düsünüyorsaniz.
bana soracak olursan kizla adam akilli konus
kanunlarini kurallarini anlat,Bakalim ne diyecek
uyarsa ikiniz arasinda biter olay. -
bende buna benzer bi durumdayım. yani ailem sevdiğim insanı istemiyor..ama ben onun için sonuna kadar mücadele edeceğim.bu yolun sonunda ölüm bile olsa.
aşkın büyüklüğü böle durumlarda belli oluyor. -
kabusum ol benim. sana bişey olmaya ben ölem.. ama ben zaten kuralları döktüm. kızda dediki bende artık sizden birisiyim dedi... ama şimdi biz evlendiğimiz zaman ailesi ona yüz çevirirse ben çok kötü yıkılırım... vicdan azabı çekerim.. sanada sonsuz teşekkür... Saygılarımla....
-
haklısın kupa kızı. aşk çok büyük bişey... enişteyede allah sabır versin. Allah sizi ayırmasın. seninkiler neden istemiyo ki?
-
okumayı sevmedi. liseden sonra okulu bıraktı die istemiolar onu :((
-
ya seninkide saçmaymış benimki gibi. ya okumaz okumaz onlara ne. anlamıyorum bu yetişkinleri... enişte ne diyo ki bu duruma. onunda psikolojisi bozulmuştur kesin.. ona yansıtıyor musun durumu?
-
hyr. sölemedim . ikimizde acı çekmektense bi çözüm bulana kadar bi tek ben çekeyim .en azından görüşmemize izin veriolar ya onada şükür.
bak ne dicem :
bunu iyi oku kardeş :
İyi ol fakat çok iyi olma.
Birazcık huysuz ol fakat çok değil.
İçinden geliyorsa dua et.
Eğer sana rahatlık veriyorsa arada bir küfür de et.
Etrafındakilere mümkün olduğunca dostça davran, müşfik ol.
Eğer bir gün kötü davranmanı gerektirecek bir durum karşısında kalırsan; bağır, çağır, kır, dök ve unut!
Her zaman ve her yerde eline geçen bütün saadeti yakala,
en ufak bir parçasının bile kaçmasına izin verme.
Yaşa herşeyden önce yaşa ve
sırf tesadüfen bu dünyaya gelmiş olduğun için,
laf olsun diye günlerini geçirme.
Eğer gerçek aşkı tanıyacak kadar şanslıysan;
bütün kalbin , ruhun ve bedeninle sev!
Hayatını o şekilde yaşa ki; her an kendi elini sıkabilesin ve her gün faydalı olan, hiç olmazsa bir şey yap ki;
geceler yaklaşırken örtüleri üzerine çekip kendi kendine
"Ben elimden geleni yaptım" diyebilesin.
Düşüncelerin neyse hayatın odur.
Hayatın gidişini değiştirmek istiyorsan düşüncelerini değiştir.
W.SHAKESPEAR
bunları uygulamaya çalış.
-
Bright Eyes ı dinle
Toplam Hit: 7180 Toplam Mesaj: 38