BB 9800 İzlenimlerim

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fcuk
    Fcuk's avatar
    Erkek

S.a malumunuz sigarayı bırakmak üzereyim bilen bilir :) Bunun üzerine kendimi ödüllendireyim diyip blackberry 9800 aldım burada kendi görüşlerimi belirteyim almak isteyen olursa bi faydam olsun.

Telefonun beyazını aldım siyahına bakmadım beyazı görünce yapıştım hemen. Aylık 144 tl turkcell kontratlı 12 ay boyunca ödeyecem. 4gb  internet veriyor haftasonları da turkcellilerle mesaj + 64 saat görüşme. Neyse turkcelli sallıyorum.

Telefon klavyeli ve dokunmatik ekranlı daha önce blackberry kullanmamıştım hiç ama hoşuma gitti blackberry messenger fena fillah bir şeymiş her daim onlinesınız ota boka ses görüntü gönderebiliyorsunuz listedekilere ve kotadan da nerdeyse götürmüyor hiç. Kılıf bulamadım, bulduklarım dandik kılıflar şimdi geçici olarak deri bi kılıf aldım arkadaştan uyku modu felan yok. Ekran çok çabuk kirleniyor parmak izlerini çok çekiyor. Batarya 3g kapalı EDGE kullanımındayken 2 gün gidiyor, internet facebook messenger kullanıyorum 10-15 civarı maille işim oluyor. Konudan konuya atlıyorum ama aklıma gelenleri yazıyorum, şarj aletinin ucu telefona iyi girmesine rağmen bir boşluk meydana geliyor şarj oluyor ama yine de buraya takılacak kullanıcılar olabilir. Daha önce iphone kullanmıştım, dokunmatiği iphone kadar iyi değil ama beklediğimden güzel bir ekrana sahip, 16 milyon renk bulunuyor ekran tatmin edici. Arkakapak plastik tırtıklı bişey deri olanlarında zamanla soyulma renk atma oluyormuş bu özelliğini sevdim. Fotoğraf makinesi 5 mp o da güzel, aşağıda fotoları da ekliyeyim, genel olarak güzel telefon şarj bakımından bi sorun teşkil etmiyor (millet çok yakınmış az gidiyor diye) Uygulamaları iphoneunki kadar gelişmemiş blackberry app iphoneun eline su dökemez, o tarafı geliştirseler güzel olacak gibi.

http://www.flickr.com/photos/47839228@N02/5438080417/

http://www.flickr.com/photos/46099816@N03/5413189048/

http://www.flickr.com/photos/vodacom/5125263309/

Hoop.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fcuk
    Fcuk's avatar
    Erkek

http://www.flickr.com/photos/60677578@N05/

Bunlar da kendi çekimlerim.

Hoop.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaNGeR
    RaNGeR's avatar
    Erkek

Hayırlı olsun, uzun süre kullanmak nasip olur inşallah. Güzel telefonmuş ama klavye tuşları biraz küçük, sorun yaşamazsınız umarım.

Ben de internetten Samsung B7722 sipariş ettim. Hepsiburada'da 100 lira indirimli kampanyası var. Çift sim kartlı telefonların en iyisi diyorlar.

Forumda mesaj yazarken lütfen imla kurallarına uyalım, düzgün bir TÜRKÇE ile yazışalım. TÜRKÇE bizimdir, dilimize sahip çıkalım.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JCARLOS
    JCARLOS's avatar
    Erkek
    hayırlı olsun.konuyu gorunce aklıma geldı.bırısı urun tanıtımı gıbı bır bolum olmasını onermıstı.herkes en azından elındekı telefonun tanıtımını yapsa bıle bayagı genıs bır dokuman arsıvı olusabılır aslında.

Coboller
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    spybreak
    spybreak's avatar
    Erkek

bi kaç tanesini kurcalama şansım olmuştu servis kurulumları sırasında.. harika cihaz :) ama çok para yaw

REMEMBER! RESPECT IS EVERYTHING
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fcuk
    Fcuk's avatar
    Erkek

JCARLOS bunu yazdı:
    -----------------------------
    hayırlı olsun.konuyu gorunce aklıma geldı.bırısı urun tanıtımı gıbı bır bolum olmasını onermıstı.herkes en azından elındekı telefonun tanıtımını yapsa bıle bayagı genıs bır dokuman arsıvı olusabılır aslında.

Olabilir hatta program felan da paylaşabilirim zaman zaman.

Hoop.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AllahinOglu
    AllahinOglu's avatar
    Erkek

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fcuk
    Fcuk's avatar
    Erkek

c0der bunu yazdı:

12 ay boyunca turkcelle *ikilecem diyorsun yani :)

bari storm veya bold fln alsaydın 

Storm u daha önce inceledim ve kullandım storm a para vereceğime gider nokia alırım :)

Hoop.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sanalcaptan
    Sanalcaptan's avatar
    Erkek
    Deli para bayılmışssın hacı
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fcuk
    Fcuk's avatar
    Erkek

JackDaniels bunu yazdı:
    Deli para bayılmışssın hacı

Web işinden absorbe ediyorum Allah'tan :)

Hoop.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1903
    1903's avatar
    Erkek

ben pek beğenmedim bu aleti.bi kere çok büyük.ayrıca dokunmatiği başarısız iphone'a alışmış bünyelerin buna alışmaşı zor.klavyesi alttan açılıyor ve klavye bölümü oldukça küçük parmaklar biraz kalınsa mesaj yazmanız oldukça zor.bunun yerine blackberry bold 9780'i tavsiye ederim.

gücüne güç katmaya geldik.formanda ter olmaya geldik.Beşiktaş seninle ölmeye geldik BEŞİKTAŞ !
Toplam Hit: 2484 Toplam Mesaj: 19