BBC: Türkiye’Nin Eleştirileri, İsrail İçin Yutulacak Gibi Değil
-
okuldaki duruş falan filan... askljhkljsahdfasönöznkj =)))))))))))
kilitleyin lan başlığı, yabancı biri gelip okusa rezil olacağız =)))))))
-
Yeah bunu yazdı:
-----------------------------okuldaki duruş falan filan... askljhkljsahdfasönöznkj =)))))))))))
kilitleyin lan başlığı, yabancı biri gelip okusa rezil olacağız =)))))))
-----------------------------İlk başta bende öyle düşünüyordum ama örnek ve eğitici bir konu olmuş
-
AvLe bunu yazdı:
-----------------------------
DJ_Alper bunu yazdı:
AvLe bunu yazdı:
-----------------------------DJ_Alper bunu yazdı:
bir çanakkale şehitliğine git de filistinden gelen askerlerin anıtlarını gör derim sana
-----------------------------Haberlere bak ölen askerlerimizin ailelerinin acılarını feryatlarını dinle vatan sağolsun diyen anne babalara bak bunlar saygıyı haketmiyorlar mı ? demekki bu ülke de şehitlerimiz değersizmiş...
ya Allah aşkına bacım senin kafan iyimi ? Şehitlere saygı duruşu nasıl olmuyor sen uzaydamı yaşıyorsun? Vallaha dişi mürid olmasan bukadar yumuşak konuşmamAyrıca Her 2 günde bir şehit veriliyor böyle diyorsunda sen saygı duruşu durmazsın hergün duruncada anlamı kalmaz
-----------------------------Cenaze töreni demiyorum ben arkadaşım Türkiye çapında okullarda saygı duruşu yapıldımı ? yapılmadı
-----------------------------sıçarım saygı törenine yaadamlar bomları yağdırırken sessiniz çıkmadı 1000 kişi öldü de duygularınız mı depreşti.
-
ben her pazartesı sabah ders baslamadan once ve cuma ders bıttıgınde sehıtlerımız ıcın saygı durusu yapıldıgını ve ıstıklal marsı okundugunu bılıyorum..ya sen baska bı ulke yasıyorsun, ya da benım okudugum okul bu ulkede degıl???
ayrıca ne olmus yanı, fılıstınlı sehıtler saygıyı hak etmıyor mu....
-
MinervaL bunu yazdı:
sıçarım saygı törenine yaadamlar bomları yağdırırken sessiniz çıkmadı 1000 kişi öldü de duygularınız mı depreşti.
hahahah yorum budur :)"Doğuda ölen askerlerimiz için saygı duruşu yapmıyoruz ama filistinliler için yapıyoruz bu ülke için can veren askerler saygıyı haketmiyor mu ?" demiş arkadaş....Şimdi arkadaşım öncelikle burada bir saçmalık varsa o da senin bu karşılaştırmayı yapman.Bizim şehitlerimize her zaman saygımız var yani bir şehit verdiğimiz zaman kaç tane protesto gösterisi yapıldığını biliyo musun?Ve sıkı dur asıl önemli olan ise burada saygı duruşuna çocuklar zorlandı ama pkk yı protesto etmek amaçlı yürüyüşlere bir sürü okullu çocuk kendi isteğiyle geldi ve ölen şehitimizin adı ( uşakta ) bir köprüye verildi.Yani burda demek istediğim biz şehitlerrimize her zaman saygı duyduk.
Benim asıl şaşırdığım dj_alper'i böyle uzun yazılar gererdi eskiden :)
-
sıçık bir konu daha
-
HolyReform bunu yazdı:
-----------------------------MinervaL bunu yazdı:
sıçarım saygı törenine yaadamlar bomları yağdırırken sessiniz çıkmadı 1000 kişi öldü de duygularınız mı depreşti.
hahahah yorum budur :)"Doğuda ölen askerlerimiz için saygı duruşu yapmıyoruz ama filistinliler için yapıyoruz bu ülke için can veren askerler saygıyı haketmiyor mu ?" demiş arkadaş....Şimdi arkadaşım öncelikle burada bir saçmalık varsa o da senin bu karşılaştırmayı yapman.Bizim şehitlerimize her zaman saygımız var yani bir şehit verdiğimiz zaman kaç tane protesto gösterisi yapıldığını biliyo musun?Ve sıkı dur asıl önemli olan ise burada saygı duruşuna çocuklar zorlandı ama pkk yı protesto etmek amaçlı yürüyüşlere bir sürü okullu çocuk kendi isteğiyle geldi ve ölen şehitimizin adı ( uşakta ) bir köprüye verildi.Yani burda demek istediğim biz şehitlerrimize her zaman saygı duyduk.
Benim asıl şaşırdığım dj_alper'i böyle uzun yazılar gererdi eskiden :)
okumadım ki :)=
-
Saygı duruşu talimatı verildiğinde Filistinde şehit olanlar için denmedi, Filistinde şehit olan korumasız çocuklar için dendi... Dikkatinizi çekerim... Olay siyasi değil insani bir boyuttadır.
-
biz turk uz...duygusal milletiz...biz mazlumun yanindayiz...biraz daha guclu olsak savas ta olmazdi...ayrica tabiki musluman kardeslerimiz icin saygi durusu yapcaz... helal olsun...ayrica hukumet boyle seyler yapmak zorunda yoksa yahudi taraflari ortaya cikar...malum secimler var...gostermelik bunlar...
-
Arkadaşlar Boşu boşuna Tartışmanın Bir anlamı yok... Türlü Politik engeller Yüzünden Türkiyedeki Politikacılar, İdareci Modunda Oynamak zorundadırlar...
Türkiye Stratejik bir noktada Gerek Siyasal, Gerek Coğrafi Açıdan Çok Önemli bir Noktada Bulunuan Bir Ülkedir. Ayrıca Güçlü olmasıda Ayrı Olarak durumu Hassas kılmaktadır. Aksi Taktirde Politikacılarımızın Her Boku Kınıyoruz Açıklamalarından Olmasa Türkiye 3. dünya Savaşını Başlatabilecek Yegane Kilit Ülkedir Denilebilir.
Mecburen Dünyada bir Karışıklık Çıkmaması adına Türkiyedeki Politikacıların Her Ne Kadar İsrail Saldırılarını Eshefle karşılıyor olsalarda, Dahada İleri Adım Atamadıklarını Düşünüyorum. Aksi Halde İsrail Ve türkiyenin dünya Nezdindeki Hassasiyetinden Olmasa, İsraile Ciddi Booyutta Höst Nan, Bir adım Daha atarsan O Ayaklarını Arkandan Sana girmiş Vaziyette sokarım da diyebilirdi...