BDP Neden Hala Mecliste
-
BlackHorn bunu yazdıhocam yalanmı söylüyom. Olanı söylemesem herkes tepki gösterir. Millet görüyo hak veriyo onaylıyo. Doğru konuşuyom çünkü birileri gibi takiye yapmıyom "akpli değilim ama..." diye cümlelere başlamıyom hocam. Kıvırmayın hocam mert olun azcık mert olun. Ben akpli olmak kürt olmak kötüdür demiyom. Bundn rahatsız olup art niyet arayan sensin hocam kompleks yapmışsınız bunu habire ezilen halkız türbanla giremiyoz, doğuda eziyolar diye kompleks yapmışınız kendinize.
ben elimden geldiğince sabırlı davranmaya çalışıyorum, insanlara hakaret etmek isteiyorum ama sınırları zorluyorsun. kürt dediğin adam demin yazısını yazdı
izmir liyim diyor. yahu sana ne milletin neyinden kiminden. bırak yalan söylese de söylesin. şahsı için yalana söylüyor devlet adına mı karar veriyor? git tayyip
e kız, onlar yönetimde. ben ya da başkası mer değiliz, yalancıyız şerefsisiz belki sana ne? sana ne etkisi oluyor? asgari ücreti ben mi belirliyorum, yediğin
ekmeği benden mi alyorsun? buradaki insanlarla uğraşmayı bırak çözüm geliştir. millete laf edeceğine konu ile ilgili fikirlerini söyle. her mesajında bunu
yapıyorsun..
-
BlackHorn bunu yazdıHoLyCat bunu yazdıBlackHorn bunu yazdıHoLyCat bunu yazdı
Zevkten dolayi Mecliste :)
Sozde Bilisim Forumundayiz.
Siyaset icerik daha agir basiyor.
Hocam seni uzun zamandır takip ediyom. kürt olduğun için her bdp,pkk konusunda takiye yapıyon. Kendin cümle kurmayı bilmiyon diğer insanları küçümsüyon, işine gelmeyen konuyu burası siyaset yeri deil diye başka yere çekiyon. Kafan mı çalışmıyo okuman yazman mı yok hocam. Nie her konuya pişmiş kelle gibi gülücük atıyon. Anlat o kadar biliyosan
Kürt oldugumu nereden cikardin?
Burada birseyler yazarak tartisarak bu ulkeyi kurtaricaginizami inaniyorsun?
Pardon ya Sen daha dün üye olmussun Fan`im misin takip ediyorsun yoksa multimisin ?
Kimi Küçümsemişim?
Okuma yazmam olmassa yukaridaki kelimeleri nasil yazabiliyorum?
Anlatayim ozaman :
<title>Tahribat.Com - Software & Internet Securitytitle><meta name="description" content="Tahribat.Com - Software & Internet Security, Yazılım Bilişim Bilgisayar ve İnternet Güvenliği"/>
Ne yaziyor ?
Kürt degilim. İzmir Balçovaliyim. Ama sizin gibileri Gordukce Kürt olasim geliyor..
nedenmi ?
Bilip bilmeden Abuk subuk yorumlariniz Beni kahkaya boguyor :) ( lafim bilmeden yorum atanlara. )
onun icin paso gülüyorum anladin?Hocam bu forumda biride akpli bdpli kürt olduğunu kabul etmiyo. Ne kadar takiye yapılıyo yahu. Ben kürtler akpliler kötümü dedim hocam. Kabul etmiyonuz kıvırıyonuz. Kafanızda art niyetli olan sizsiniz. Her konuda sen deilmisin hocam takiye yapan, tahribatta yapılan sıradan yorumlara bile aklı yok diye yorum atan. Bibok koyduğun yok ortaya her konuda saçmalıyon gülücük atıyon ki konunun gidişatını bozup baltalayasın. Bide her izmirde oturan Türkmü oluyo hocam.
Neyse Hocam Seviyeli sekilde Adam gibi post atmayi ogrendigin zaman pmden ulas bana yazdiklarina cevap vereyim ;)
edit: Bu arada izmirde oturan Gavur oluyor Ermeni oluyor hatta yahudi oluyor :)))
izmirde oturdugumu yazmadim izmirli oldugumu belirttim :) neyse..
-
unbalanced bunu yazdıkadirozdemir bunu yazdıHaklısın hocam sadece dağı temizlemek ile bitmiyor. Asıl ele başları belki şehirlerde. Ancak dağdaki terörün daha fazla olduğu ve dağdaki terör nedeni ile şehirlerdekilerinde azması. Hani diyorum benim tavsiyelerim sadece bana kalcak. Ama hani konuyu açma sebebim biz mi bu işleri bu kadar kolay sanıyoruzda olmuyor. Yoksa kolay ama yapması gereken kişiler bunu yapmıyor mu?
işin içinde küresel güçler var hocam. silahı kime satacak? kargaşayı kim çıkaracak? istenilen yasaları millet uyurken kim geçirecek?
din, terör, futbol gibi konular bazılarının insanları uyutmak istediği konulardır. Akıllarını başka yerlere çevirerek istenilen şeyi gizlice yaparlar..
pkk biter hocam gerekli adımlar atılırsa, kürt halkı desteğini keserse onlar yaşayamaz zaten. kürtlerin çoğu da cahillikleri yüzünden destekliyor. bilmiyorlar ki
pkk bir ermeni örgüttür. asalanın kurucuları eğitmiştir pkk yı, apo da anneden de babadan da ermenidir. ama işte insanlar bunları bilmiyor. pkk yı amerika ve
ermenistan bitirir. bitse de başka bir örgüt türeyiverir, gereksiz adam mı yok dünyada ? kaos çıkarmak bazılarının işlerine geldiği için asıl kaynağı yok etmek
gerek. mahsuni şerifin dediği gibi amerika katil katil..
Bu gerçeği kabullenmek istemesem de haklısın. PKK denen terörün bitmesi için dua edip izlemekten başka bir şey yok sanırım. Abim şu anda İzmir de. Ve haberlerde bobma ihbarı başlıkları görüyorum. İnsanı korkutan bu gerçek haberler çileden çıkarıyor.
-
BlackHorn bunu yazdı
Hocam bu forumda biride akpli bdpli kürt olduğunu kabul etmiyo. Ne kadar takiye yapılıyo yahu. Ben kürtler akpliler kötümü dedim hocam. Kabul etmiyonuz kıvırıyonuz. Kafanızda art niyetli olan sizsiniz. Her konuda sen deilmisin hocam takiye yapan, tahribatta yapılan sıradan yorumlara bile aklı yok diye yorum atan. Bibok koyduğun yok ortaya her konuda saçmalıyon gülücük atıyon ki konunun gidişatını bozup baltalayasın. Bide her izmirde oturan Türkmü oluyo hocam.
hocam bak!!! yeni üyesin ve hemen bazılarının konuşmalarının, tavrının nasıl olduğunu çok rahat bi şekilde anlıyabilmişsin, tebrik ediyorum.
HoLyCat her zaman böyledir, sen onu takma he de geç.
"benim bildiğim doğrudur" modunda adam, hala aksini iddia edersen de; "yav he öyle, sen haklısın" moduna geçer.
yazdığın yazıları yüzeysel anlar, yüzeysel cevap verir. boşver sen onu. konun da yazdıklarında da sana harfiyen katılıyorum.
@unbalance hocam, şu yazdığında;
ben elimden geldiğince sabırlı davranmaya çalışıyorum, insanlara hakaret etmek isteiyorum ama sınırları zorluyorsun. kürt dediğin adam demin yazısını yazdı
izmir liyim diyor. yahu sana ne milletin neyinden kiminden. bırak yalan söylese de söylesin. şahsı için yalana söylüyor devlet adına mı karar veriyor? git tayyipe kız, onlar yönetimde. ben ya da başkası mer değiliz, yalancıyız şerefsisiz belki sana ne? sana ne etkisi oluyor? asgari ücreti ben mi belirliyorum, yediğin
ekmeği benden mi alyorsun? buradaki insanlarla uğraşmayı bırak çözüm geliştir. millete laf edeceğine konu ile ilgili fikirlerini söyle. her mesajında bunu
yapıyorsun..
haklısın ama bir de diğer müridin yaptığı yorumlara bak, onlar kişiselleştirdiği için olayı, cevap verende haliyle kişisel cevap veriyor, buna takılmamak lazım.
-
@CellyM, hocam bu adam bana akp li dedi, adama laf anlatıyorum değilim, alakam yok diyorum, yok sen öylesindir, mert ol diyor. yahu arkadaş değilim diyorm
ama anlamıyor. yazdığım yazılara bak benden akp li mi olur. ben sadece bazı konuların arkaplanını araştırdım ve doğru yaptığı şeyleri gördüm dedim diye böyle
dedi. sonra bi eleman fatih terimle ilgili konu açtı, ona da dedi sen yobazsın, akplisin nasıl bu konuyu açtın fikrini söyle diye. yahu adamı nereden tanıyorsn
sen? konu ne adamın yazdığı ne alaka?.. şimdide bu kürt meselesi. yahu kürtse kürt. söylemek istemiyordur ya da öyledir. kime ne .. biri akp li olur biri mhp li
biri tkp li. insanların kişisel tercihidir, kimse sorgulayamaz, kimsenin de bu hakkı yok. herkes bir birinin aynısı gibi düşünmek zorunda değildir, bu bi kere insanın
doğasına aykırı. tek tip insan yaratmak isteyen sistemler bellidir. gidin doğu bloğu ülkelerne oradaki evleri falan görün, hepsi birbrinin aynısıdır, herkesde aynı
şeyler var. o yüzden bu sistemler yaşayamaz. tıpkı böyle dayatan insanlar gibi. insanlar çeşit çeşittir, kimse kimseye uymaz, uyamaz. beyin var oldukça
insan düşünür sorgular, farklı şeyler görür. kimsenin de sen neden böyle görüyorsun demeye hakkı yok, fiili bir hareket olmadıkça
-
unbalanced hacım bu adamlar her ortama provakatörlerini sokmuyorlarmı işte bu holycat de bizim içimizdeki provakatör. o yüzden bsg de geç. sen rahat ol biz buradayız. :) -
HoLyCat bunu yazdı
Sanırım Can Sıkıntısı.. Tahribatın bir diğer yanıdır. Kahvede Berberde ettiğin Muhabbeti Burada da Edebilmen Güzel. Sen ne dersin.?
-
insanoğlu doğar büyür ölür.
bu köpeklerde ölecek.
Allah bunları ahirette tüm insanlığın günahını işledikleri için cehenneme yollayacak
bu köpeklerde vicdan insaf haya duygu yok. kalpleri taş. bunlar dağdan gelmiş bebek katilleri.
1 milyon vatandaş toplanacak ve meclisi basacak önce bu köpekleri sonra akepelileri hizaya çekecek başka yolu yok.neden mecliste : avrupa denen piç dünya böyle istediği için böyle.
Atatürk yaşasaydı bu meclise adımlarını atamazlardı ya neyse...konuşmuyorum. -
rappermcs bunu yazdı
unbalanced hacım bu adamlar her ortama provakatörlerini sokmuyorlarmı işte bu holycat de bizim içimizdeki provakatör. o yüzden bsg de geç. sen rahat ol biz buradayız. :) valla hocam tanımıyorum :) benim derdim siyasi fikri ile değil, diğer elemanın fişlemesi ile alakalı. kimsenin buna hakkı yok demek istiyorum.. daha önce söylediğim gibi tahribatta tek fişleme var o da hıyarlık madalyası :)
-
ShockMan bunu yazdıHoLyCat bunu yazdı
Sanırım Can Sıkıntısı.. Tahribatın bir diğer yanıdır. Kahvede Berberde ettiğin Muhabbeti Burada da Edebilmen Güzel. Sen ne dersin.?
Ben demek : Küfür etsem Ban yiyorum küfür etmesem Kürt oluyorum Garip birsey :)
Yeni Nesil Ergenlere Kimligimi Taratip Buraya Atasim geliyor..Tabi ozamanda Farkli Birseyler bulurlar :)
Simdi ilk bulusmada bulusalim kendimi tanitayim desem Tehdit etti diye yonetim e mailler atarlar..
Aglayip Sizlarlar.. Ne yazicagimi sasirdim Beni Tanimayan etmeyen birisi hemek damgaladi kürtsün bilmem nesin diye..
sanki gobegimiz birlikte kesilmis yada ayni sokakta büyümüsüz..
Adamlar asmis kendini Klavye monitor ile Herseyi halediyorlar..
Ha bu arada teknosada Klavyelerde indirim var Bi bakin isterseniz Daha rahat bu devleti kurtarip saga sola bilip bilmeden suclama yaparsiniz.
RapperMc midir nedir Adam King dagilin :)uzun lafin kisasi Elinizden yada elimizden birsey geliyorsa yapilir.
Ama burada Birbirimize hakaret ederek küfür ederek emin olun birsey yapamayiz..ancak 48 36 saat ban yeriz yine devam ederiz.
Neyse yaz yaz nasil olsa kimseler anlamaz..
Herkez kendi bildigini okur..
Beni Forumda realde gorup taniyanlarda iyi bilir..
onun icin o guzelim parmaklarinizi yorup tanimadiginiz birisi hakkinda oyledir boyledir diye bosuna yorum atmayin ;)
Hadi iyi forumlar ..