Bedava Hugoboss Sample Dağıtımı
-
http://www.perfumesamples.co.uk/
bu sitede 10 tane war
hepsini doldurun
sömürün
-
iyi güzelde verilen numarayı tnt kargo sitesine onaylatıyorum kabul etmiyor
- Sorry, your sample request is not yet present in our system. If you've made your request earlier today, please try again tomorrow. Otherwise, we apologize and we would kindly ask you to reorder your sample on Internet.
-
jayde bunu yazdı:
-----------------------------
- Sorry, your sample request is not yet present in our system. If you've made your request earlier today, please try again tomorrow. Otherwise, we apologize and we would kindly ask you to reorder your sample on Internet.
la hemenmi vercekler kargoya :| -
jayde bunu yazdı:
acelen ne bekle önce kargoya versinler dicem ama amk sitesi o kodu bize nasıl veriyo o zmn :D ama belki anlaşma falan bişi vardır takip numarasını kendileri oluşturabiliyolardır :d -
mesajları tam okuamdığm için yanlış anlamışım
kodu yerleştirmemiz sanıyordum kargonun gelmesi için, meğerse o kargonun nerde olduğuyla ilgiymiş :)
-
hacı bunlar parfum yollamıyo mılletı yanlıs yonlendırme bak
bundan once 2 tane senın dedıne basvurdum amk gele gele kagıdın ustune bı jelatın yapıstırmıslar.koku ornegı yollamıslar ıkısıde oyleydı parfum degıl yanı bunlar
:DD
-
Kaç gun oldu sipariş vereli..
Your sample request has been processed and transferred for fulfillment. yazıyo her seferinde bi yamukluk var bu iştede :/
-
Bi çizik atayım :D
bende alırım belki :D
-
hocam gelenleri görünce küfür ediceksiniz :)
ben bir şişe parfüm bekliyordum, gelen bi zarf üzerinde bir bölge parfümü sıkmışlar biraz :D
-
:D harbimi söylüyosun.. şu zarfın fotoğrafını koysana merak ettim :P :))