Bedri Baykam Bıçaklandı
-
plaka tbt idi sanki :D
-
ben, bırak bıçaklanmayı normal şartlarda bile öle bagıramam :)
-
solstice bunu yazdı:
-----------------------------
ben, bırak bıçaklanmayı normal şartlarda bile öle bagıramam :)
-----------------------------Zaten normal şartlarda öyle bağırsan La Paix'ye tıkarlar adamı. Olaya çok ters yaklaştın sen.
-
sıradan vatandaş olsa o kadar bağırmaz böyle panik olmaz biri alır götürürdü,
pezevenk "ben önemli bir adamım" edasıyla haykırınca işler karışmış, iyide olmuş.
-
diamonique bunu yazdı:
-----------------------------Biri de çıkıp demiyor ne bağırıyon yarraam diye.
hahahah :D ne adamsın ha -
ByTechno bunu yazdı:
valla hiç kusura bakmayın ama ortada öküz gibi bağırıp deli dana gibi sağa sola kaçan bi adam görsem bende durmam.. insan gibi bi arabaya yanaşıp, "bıçaklandım kardeş allah rızası için hastaneye götürürmüsün" dese götürmeyecek adam yoktur
-----------------------------hatta konuya derin bi giriş yapıp ilkokul çağından başlayıp sana hayatını ve gelecek planlarınıda anlatmalı değil mi?
-
sokoban bunu yazdı:
----------------------------------------------------------Demek milletin %50'si mal he.Çok optimist bir yaklaşım bence.
-----------------------------hahahah :)) beyler bence fazla abartmayın adam deli gibi bagırıyor.millette haliyle korkmuş, adamın cinnet geçirdiği sanıp yanaşmamaya çalışıyor.
-
Explosive bunu yazdı:
canıda ne kıymetliymiş o bıçak darbesiyle kimseye birşey olmaz adama bak yaw :D
ahaha harbiden :D hani bıçak yarası göresek :D kan bile yoktu ortada :D hastane diye bağırıyo sokak ortasında. adamın teki geliyo soruyo noluyo kardeş diyo koluna giriyo. ne soruyosun lan hastaneye götürsene diyo. e bu dingile iyilikte yaramaz. -
ulan bir de insan olacaksınız.. yazıklar olsun alayınıza. haberi okumuyor, sadece izlediği bi videonun üstünden yorum yapıyorsunuz.. bu olaya bu yorumları yapan adamlardan farkınız yok..
İşte AKP'ci gazetecilerden bazılarının Baykam'ın bıçaklanması ile ilgili yorumları:
Taraf yazarı ve Polis Akademisi öğretim üyesi Önder Aytaç:
"'seçime kadar her şey mübahtır anlayışının şiddeti Bedri Baykam ı bıçaklatmış olmasın' bence de"
Taraf yazarı Melih Altınok:
"Bıçaklanmış gibi değil, tımarhaneden kaçmış gibi bir hali varsa, 'Beni niye arabalarına almıyorlar' dememeli insan"
"Bedri Baykam'ı bıçaklayan meczubun "danıştığı" merci neresi acaba? Hayır bu da "Allahu ekber" diye bağırmış diyorlar da. Geçmiş olsun."
Taraf yazarı Sevilay Abla:
"Bedri Baykam'ın canını bıçak değil toplantıdan çıkan atatürkçülerin onu arabaları alıp acile götürmeyişi yaktı esas."
"Dünya Bıçaklandıktan sonra ayakta kalma rekoru Bedri Baykam'ın oldu."
'Genç Sivil' Turgay Oğur:
"Bedri Baykam bıçaklandı aydınlar susturuluyor şeriat geliyor diyecekler! Bugüne kadar hep ters tepti Vaveylanız sadece AKP oylarını arttırır"
-
geçmiş olsun adama sevmesemde kendisini ama şu çok bıçaklanmış arkadaşlara şaşırdım. sizde böyle bağırdıysanız no problem ama ben başkasından bıçak yemedim bir kere kazara parmağımı koparacak derecede kestim 6 dikiş atıldı ölümcül bir yara değil ama tek dediğim hay amk lafıydı sessizce ki bu adamın yarası da öyle ölümcül değil. Sonra kendi başıma gelmedi ama gözümün önünce bir çok kez bıçaklanma vakasına şahit oldum. hiç birinin böyle böğürdüğüne rastlamadım. adamın canı tatlıymış işte