Beğen..
-
Habere ve beğenen kişilere bakın 2side polis..Bu kadar mı sarsığız ?
-
belki safça bir hareket olmuş ama o maksatla beğenmemişlerdir
-
Acelemiz ne peki okumadan neyi beğeniyoruz bu kadar mı enbesil bu insanlar..Hepsine Poliş ve eşi yaralandı / Allah acil şifa ve sabır versin bunun nesini beğendin ? mesajı yolladım şu an msj hakkım doldu..Gelen cevapalr farketmedim,üzüldüğümü belli etmek istedim filn diyorlar :S
-
el alışkanlığı bicom bende ayar oluyorum bazen takma (:
-
Amd-x bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------Anguta bak
-
üzüntümü belli etmek istedim
-
bana bak kimse benim polis sevgimi tartacak konumda değil çünkü bende polis öğrencisiyim ağzından çıkanı kulağın duysun
-
geçmiş olsun anlamında kötü bir artniyet yok benim anlamadğm benim gibi 53 kişi daha beğenmiş gözünüz benimi gördü hayret bişe ya
-
Sn kımsın tanısıyo muyuz ayrıca begendıklerımın hesabını kımseye vermem
-
-
o mantıkla beğenmemiştir
-
SUPERBICO bunu yazdı:
Amd-x bunu yazdı:
-----------------------------Anguta bak
-
üzüntümü belli etmek istedim
-
bana bak kimse benim polis sevgimi tartacak konumda değil çünkü bende polis öğrencisiyim ağzından çıkanı kulağın duysun
-
geçmiş olsun anlamında kötü bir artniyet yok benim anlamadğm benim gibi 53 kişi daha beğenmiş gözünüz benimi gördü hayret bişe ya
-
Sn kımsın tanısıyo muyuz ayrıca begendıklerımın hesabını kımseye vermem
paşam boşver oluyor öyle istisnalar :D dediğim gibi bende ayar oluyorum ama ne yapalım tek tek mi sövelim hepsine :| -
-
burada bunu beğenmeleri amin arkadaşım Allah acil şifa versin polise ve eşine anlamında. bunu beğenmelerinde ne sakınca varki?
-
kartalkethuda bunu yazdı:
-----------------------------burada bunu beğenmeleri amin arkadaşım Allah acil şifa versin polise ve eşine anlamında. bunu beğenmelerinde ne sakınca varki?
aynen öyle. takılacak ne var ben de anlamadım ?
-
Andrei bunu yazdı:
burada bunu beğenmeleri amin arkadaşım Allah acil şifa versin polise ve eşine anlamında. bunu beğenmelerinde ne sakınca varki?
-----------------------------Yani bir vefat haberi olsa onu da beğeniriz allah rahmet eylesin anlamında diyorsunuz yani ?
-
SUPERBICO bunu yazdı:
Andrei bunu yazdı:
-----------------------------Yani bir vefat haberi olsa onu da beğeniriz allah rahmet eylesin anlamında diyorsunuz yani ?
-----------------------------"prof. dr. necmettin erbakan vefat etti. Allah rahmet eylesin" vs. benzeri bi bağlantı paylaşılırsa tabiki de beğenenler olacaktır.