Belayı Çekiyorum
-
Güldürdün beni ha:D
-
Konu başlığını bi an "bali çekiyorum" diye okudum :)
-
sadaka belayı uzak tutar haberin olsun.
-
ErzinCanLee bunu yazdı:
-----------------------------
Alla alla Ankarada Gayet sakin bi çocuktu bu ? :D noluyor olum
-----------------------------aynen ya ne güzel eglendik gezdik tozduk içtik :D hiç bi sorun yoktu.. kız bile kesmiştik beraber :|
üzüldüm vallahi..
geçmiş olsun kardeşim ne diyelim.
bi nazar boncugu al.
üstünde kem göz var demek gözünü ziktiğim kim yan baktıysa artıkın. dikkat et kendine.
-
hacı sen dışarı felan çıkma otur evinde dicemde, bu cünüplükle evde de bi b.k lar olur git bi hocaya okut üflet bari kendini :)
-
şu dede olayına öldüm aahjkhajkldgsjgsdj geçmiş olsun hoca ne diyelim :w
-
cünübüm hayatımdan da memmunum dostlar bunun cünüplükle alakası olsa avrupada kazadan geçilmez di mi resme geniş bakın azcık
-
Lakabın belli oldu :D Nick altına Bahtsiz yazssın rene :))) ama üzüldüm yaşadıklarına gerçekten. geçmiş olsun ne diyelim.
-
ulan uraşsan (bildiğin uraşsan yani) , para verip toplamaya kalksan bu kadar değişik bu kadar bahtsız insanı bi forumda toplayamazsın , allah belamı versin ki yapamazsın :D
hocam bazen geldimi insanın başına üst üste gelir neyse ki allahtan ucuz yırtmışsın gecmiş olsun o 2 yasındakı cocuğu görünce üzüldüm oda ayrı bi mesele rabbim cennetinin en güzel yerlerini bağışlasın ona :\
-
ohhaaaaaa harbi ohaa. bu kadarda olmaz. antalyada yaşadığın o yaşlı adam olayına kadar olan kısmı başıma gelse kesin cinnet geçirir birini öldürürdüm. bide kaza falan olmuş. lan ne diyelim bu kadarda olmaz hocam harbi şanssızlık. yahu :D ne diyeceğimi bilemedim kelimeler yetmiyor yaşadıklarını anlatmaya :|