Belgesel Kanalları İzlemek İçin Arayış
-
1 yıllık 270 liraya Filbox en uygun gözüküyor şuan. Discovery Channel HD, Discovery Tarih, Discovery Show, Animal Planet vs var.
-
digiturk play ilk ay bedava hocam. ben üye oluyorum sonra iptal ediyorum 1 ay bedava kullanıyorum sonra tekrar üye oluyorum iptal ediyorum vs. 6-7 aydır böyle :)
Mars belgeseli digiturkplayde var bu arada izledim onu.
kullandığım kadarıyla söyleyeyim, tivibu canlı yayın ve geçmiş yerli dizileri izlemek için tercih edilir.
digiturkplay güncel filmleri izlemek, yabancı dizileri izlemek için tercih edilir.
turkcell tv de güncel filmler ve mobilde kota verdiği için tercih edilir.
ancak tüm özelliklerin bir arada oldugu portal yerli olarak benim bildiğim yok :)
-
Bulunduğun yerde varsa teledünya ucuz ve bol belgesel kanalı var
-
-
clogu bunu yazdıSkynetX bunu yazdı
digiturk play e bir bak istersen belgesel kanalları var mı?
hocam digiplay e baktık ama ne yazıkki belgesel kanalı olarak yaban tv ve trt belgesel var. Tencere kapağıyla bile daha güzel belgeseller çekilir onların yanında. Arayıp bu kanlların olduğu paket var mı dedik cevap olarak ağırlıklı olarak futbol üzerine paketler var belgesel kanallarına çok talep yok o yüzden de kaallr yok dediler:S
Hacı tencere kapağıyla çekte izleyelim.
-
http://sourcetv.info/category/europe-iptv/turkey-iptv/
bu linkle de hergün yayınlanan kanalları bulman mümkün. Hem belgesel hem ulusal hem spor ayrıca türkce., görüntü kaliteleri çok iyi.
benim net 16 mb, çok takılma yaşıyorum ayrıca Vlc ve türevi programların sürekli yeniden başlatma gibi huyları yüzünden doğru dürüst izleyemiyorum.
sen de bir dene internet hızın fena değil.
-
Tam aradığım konu. Öyle mutluyum anlatamam. Hepinize teşekkür ediyorum. Mobildeyim inceleyemedim. Ücretsiz olanlarına dalacağım.
-
Oldukça geniş bir torrent arşivi olan bir site önerebilirim. İndirip sorunsuzca izleyebilirsiniz. http://forums.mvgroup.org
-
youtube kanalları yok mu ?
-
ArmadA bunu yazdı
youtube kanalları yok mu ?
Trt belgesel hem canli yayin veriyor internetten hemde youtube kanali guncele yakin. Ama nat geo yeni belgesellri bulmak mumkun degil. Discovery falan zaten yok gibi. Eskiden damneyedes vardi aradigin hersey elinin altindaydi simdi var mi boyle paylasim yapan bilmiyorum.
@x-files o iki kanal disindakiler icin dedim. Ama ozellikle onlar icin denilmis gibi duruyor sanirim. Zaten trt belgeselin icok yayinini izliyorum. Yoksa istersen cekeyim bereket tv yada iz tv belgeseli tencere kapagiyla.