folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Belgesel Kanalları İzlemek İçin Arayış

Belgesel Kanalları İzlemek İçin Arayış

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

1 yıllık 270 liraya Filbox  en uygun gözüküyor şuan. Discovery Channel HD, Discovery Tarih, Discovery Show, Animal Planet vs var.

http://www.filbox.com.tr/filbox/içerik/kanal-liste

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cankol
    cankol's avatar
    Erkek

digiturk play ilk ay bedava hocam. ben üye oluyorum sonra iptal ediyorum 1 ay bedava kullanıyorum sonra tekrar üye oluyorum iptal ediyorum vs. 6-7 aydır böyle :)

Mars belgeseli digiturkplayde var bu arada izledim onu.

kullandığım kadarıyla söyleyeyim, tivibu canlı yayın ve geçmiş yerli dizileri izlemek için tercih edilir.

digiturkplay güncel filmleri izlemek, yabancı dizileri izlemek için tercih edilir.

turkcell tv de güncel filmler ve mobilde kota verdiği için tercih edilir.

ancak tüm özelliklerin bir arada oldugu portal yerli olarak benim bildiğim yok :)

imza.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CanCer
    CanCer's avatar
    Erkek

Bulunduğun yerde varsa teledünya ucuz ve bol belgesel kanalı var 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    end
    end's avatar
    Erkek

Discovery Channel

Discovery Science

end tarafından 15/Ara/16 03:08 tarihinde düzenlenmiştir

0x0480 takilin madem ﷽﷽﷽
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bektas
    x-files
    x-files's avatar
    Erkek
    clogu bunu yazdı
    SkynetX bunu yazdı

digiturk play e bir bak istersen belgesel kanalları var mı?

hocam digiplay e baktık ama ne yazıkki belgesel kanalı olarak yaban tv ve trt belgesel var. Tencere kapağıyla bile daha güzel belgeseller çekilir onların yanında. Arayıp bu kanlların olduğu paket var mı dedik cevap olarak ağırlıklı olarak futbol üzerine paketler var belgesel kanallarına çok talep yok o yüzden de kaallr yok dediler:S

Hacı tencere kapağıyla çekte izleyelim.

//Hayat Bazen Tatlıdır//--//Aşıksan vur saza şoförsen bas gaza// https://zulfumehmet.com/ Kişisel bir olay
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cevik
    cevik's avatar
    Erkek

http://sourcetv.info/category/europe-iptv/turkey-iptv/

bu linkle de hergün yayınlanan kanalları bulman mümkün. Hem belgesel hem ulusal hem spor ayrıca türkce., görüntü kaliteleri çok iyi.

benim net 16 mb,  çok takılma yaşıyorum ayrıca Vlc ve türevi programların sürekli yeniden başlatma gibi huyları yüzünden doğru dürüst izleyemiyorum.

sen de bir dene internet hızın fena değil.

Parlayan bizi paylar...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi

Tam aradığım konu. Öyle mutluyum anlatamam. Hepinize teşekkür ediyorum. Mobildeyim inceleyemedim. Ücretsiz olanlarına dalacağım. 

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fkaraboa
    fkaraboa's avatar
    Erkek

Oldukça geniş bir torrent arşivi olan bir site önerebilirim. İndirip sorunsuzca izleyebilirsiniz. http://forums.mvgroup.org

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek

youtube kanalları yok mu ?

Living Death
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    clogu
    clogu's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    ArmadA bunu yazdı

youtube kanalları yok mu ?

Trt belgesel hem canli yayin veriyor internetten hemde youtube kanali guncele yakin. Ama nat geo yeni belgesellri bulmak mumkun degil. Discovery falan zaten yok gibi. Eskiden damneyedes vardi aradigin hersey elinin altindaydi simdi var mi boyle paylasim yapan bilmiyorum. 

@x-files o iki kanal disindakiler icin dedim. Ama ozellikle onlar icin denilmis gibi duruyor sanirim. Zaten trt belgeselin icok yayinini izliyorum.  Yoksa istersen cekeyim bereket tv yada iz tv belgeseli tencere kapagiyla.

Toplam Hit: 4409 Toplam Mesaj: 23
iptv national geographic discovery channel