Bellek Geliştirme Görsel Eğitim Seti
-
Bellek Geliştirme
* Bellek potansiyelinizi arttırın
* Öğrenme becerinizi geliştirin
* Bilgileri uzun süre saklayın
* Beyninizi daha verimli kullanın
* Yaşam kalitenizi yükseltin
Sizler için hazırladığımız Bellek Geliştirme eğitim CD-Rom’unda beyin, bellek ve öğrenme ile ilgili bilmek istediğiniz hemen her şeyi toplamaya çalıştık. Beynin ve belleğin yapısından öğrenme stratejilerine hemen herkesin yararlanabileceği çok sayıda konuyu izleyerek ve dinleyerek kolayca inceleyebilirsiniz.
Kendinize güveninizin arttığını,korkularınızın yok olmaya başladığını,hayattan da ha fazla haz alacağınızı,karamsarlık ve umutsuzluktan eser kalmadığını hissedeceksiniz.
Ayrıca işinize yarayacak bellek geliştirici sorular ve oyunlar gibi çeşitli bölümleri inceleyebilir ve kolayca uygulayabileceğiniz testler yardımıyla durumunuzu ölçebilirsiniz.
Bellek kullanım kapasiteniz ile ilgili becerilerinizi geliştirecek bu CD-Rom sayesinde artık bilgiyi çok daha hızlı ve kolay kullanabilir hale gelebilirsiniz!
* Beyin
* Beyin nedir?
* Beyin yapısı
* Beyin hücreleri
* Beyin Dalgaları
* Bellek
* Belleğin yapısı
* Belleğin çalışma sistemi
* Bilgilerin bellekte uzun süre kalmasıyla ilgili teknikler
* Öğrenme
* Öğrenme nedir?
* Öğrenme Stili
* Öğrenme Stratejileri
* Öğrenmeyi engelleyen faktörler
* Bellek geliştirici Sorular ve Oyunlar
* Öğrenme kapasitenizi artıran müzikler
Bir not : Bilim adamları,beyninin % 30’nu kulanabilen bir insanın,havada uçan bir BOEİNG 737 uçağını beyin dalgalarıyla düşürebileceklerini iddia etmişler.
PEYGAMBERLER beyinlerinin % 100’nü kullanırlamış.https://hotfile.com/dl/177176930/5ffb25a/Bellek_Gelitirme_Grsel_Eitim_Seti.rar.html
-
Hocam bi nefes al download sitesi değil burası.Her yerden bulanabilecek paylaşımları burada yapma.
-
hocam kötü birşey yapmıyoruz burda kaldıki heryerde bulunuyorsa o zaman biri bi zahmet uplasın paylaşsın bilen var bilmeyen var ve son olarsak download diye bir bölüm açılmışsa ve bende buranın bir elemanıysam paylaşırım mod abiler birşey diyene kadar yeter bugünlük bu kadar diyene kadar
-
çizik
-
eyvallah kardeşim ben pek fazla yerde dolaşmadıgım için burda görünca aha baya yararlı bişeye benzioy diyip gönül rahatlıgıyla indiriyorum da sanırım o kuran ögrenme programında hata var bende açınca hata veriyor
-
-
Laaa bu tırt yaa yıllar evvel deneydim
neymiş her sayıya bi karakter atıyorsun 1:çivi oluyor mesele
1: domates bellekte kalma formülü domatesi çivi saplanmış olarak düşün hoop cepte
1 hafta sonra sorsan 1 neydi domates dersin ama sürekli yeni bilgiler girilmesi lazımsa tırt misalen
şu videoya bakın bildiğimide unutuyordum :D
-
be_cool bunu yazdı
eyvallah kardeşim ben pek fazla yerde dolaşmadıgım için burda görünca aha baya yararlı bişeye benzioy diyip gönül rahatlıgıyla indiriyorum da sanırım o kuran ögrenme programında hata var bende açınca hata veriyor
abi hata falan yok ben yüklemisim bilgisayara çalışıyor bir tekrar dene istersen
-
o sitesi değil , bu sitesi değil, ne sitesi amk burası :D bi adama çemkirmeyin hemen :)
MaviGozluDev tarafından 23/Eki/12 18:05 tarihinde düzenlenmiştir
şahsen bişeye ihtiyacım olmadığı sürece herhangi bi foruma felan girmiyorum, tahriba, face, sahibinden den oluşuyo bnm internet hayatım :) arada böyle paylaşımlar olunca aa şu lazımdı deyip indiriyoruz işte.
Ayrıca;Tahribat Forum
Download / Dosya Paylaşım
böle bi bölüm bunun için var :)
edit : örneğin bu sayede şu an chip foto eğitimini indiriyorum. bknz. yarar :) -
MaviGozluDev bunu yazdı
o sitesi değil , bu sitesi değil, ne sitesi amk burası :D bi adama çemkirmeyin hemen :)
şahsen bişeye ihtiyacım olmadığı sürece herhangi bi foruma felan girmiyorum, tahriba, face, sahibinden den oluşuyo bnm internet hayatım :) arada böyle paylaşımlar olunca aa şu lazımdı deyip indiriyoruz işte.
Ayrıca;Tahribat Forum
Download / Dosya Paylaşım
böle bi bölüm bunun için var :)
edit : örneğin bu sayede şu an chip foto eğitimini indiriyorum. bknz. yarar :)İyidi de Ahmet abi sen bu setleri istesen başka yerde de bulursun download sitesi değil ki daha geçen yazın bunun tartışması oldu Bad_Boys hesabı olan arkadaş uyarıldı.O da nerdeyse bütün ana sayfayı almıştı :|
-
Ben pek inanmıyorum böyle şeylere eski usul devam.Ayrıca o beynin yüzde kaçı olayı yalan be hocam her insan beyninin tamamını kullanır.