Ben Artık Devrimci Oldum ,[Eyi Etmişin] !
-
BuZuL bunu yazdı:
-----------------------------
ismailca bunu yazdı:
listede ki wassh kırmızı renkte o nasıl yapilio? yoksa msn mi farklı?
:)
konudan çok çok alakasız bir post atan ve akabinde bizleri güldüren ismailca mürid seni ayakda alkışlar alnından kiss... :p -
lordvader89 bunu yazdı:
-----------------------------BuZuL bunu yazdı:
ismailca bunu yazdı:
listede ki wassh kırmızı renkte o nasıl yapilio? yoksa msn mi farklı?
:)
konudan çok çok alakasız bir post atan ve akabinde bizleri güldüren ismailca mürid seni ayakda alkışlar alnından kiss... :p
-----------------------------Herkes siyah o kırmızı değişik geldi. ondan şey ettim :P
-
jannissary bunu yazdı:
-----------------------------baba hadi bu adam çocukta bişey bilmiyor.. 20 yaşına gelip hala bunları söyleyen adamlar var onlara ne diyecez
azuhahahahahaajajaajajajaja.
-----------------------------O kadar tartışma oluyor niye oralarda sorularını yazmıyorsun? Ne mutluki çocuk 13 yaşında doğru yolu bulmuş (;D) Tabiki 13 yaşında onunkine araştırma yada bilgi birikimi diyemem ama en azından muhalif bi ortamda yetişeceği için bazıları gibi at gözlüklü olmayacak ;)
-
13 yaşında kumlarda taş yiyodum lan ben ortamlarda cirit atıyodum yeni nesil çok kötü aq şimdiden başlamış saçmalamaya
-
bende faşistim en iyisini yapmış şimdiden bağlanıyo (devrimci gençlik dhkp-c)
-
okanbulut bunu yazdı:
-----------------------------bende faşistim en iyisini yapmış şimdiden bağlanıyo (devrimci gençlik dhkp-c)
sen şimdi devrimcimisin...faşistmisin :D -
dhkp-c'li faşist. anlıyorum :)
-
Sorun devrimci olup olmamasi degil ,13 yasinda komunist ve solcu ,daha terimlerin manasini bilmeyen birisi ,yoksa dusunce olarak kotulemek gibi bir amacim olamaz olmaz zaten :D
-
lordvader89 bunu yazdı:
okanbulut bunu yazdı:
-----------------------------bende faşistim en iyisini yapmış şimdiden bağlanıyo (devrimci gençlik dhkp-c)
sen şimdi devrimcimisin...faşistmisin :D
o terörist... -
en büyük solcu ve devrimci dhkp-c