Ben Bir Zabitim. Rütbem Mülazım, Memuriyetim Şehirde. Yaşım 26
-
tahref156 bunu yazdı:
-----------------------------
para'nın varya ben taaaa aq... Bu tür mal'larda olur hep tabi dötü başları ayrı oynar..
-----------------------------Para o hgale getiriyor olmasın ?
-
olm millet havaya dağa taşa bakıyoralan kıçındaki alete bile bakmıyorlar
-
edit
-
zamsung reklamı olmasın ya la
-
İşte bu tür kadınları becermeyi seviyorum.( sadece becermeyi seviyorum.)
İlanda çok nezih, hoşuma gitti. :)
-
Hocam izlerken ter döktüm inanki :D bizde baktık bu kıza :D vay amk kaşarı :D girdiği alışveriş merkezinde arkadaşımla dolaşıyorduk :D orda gördük
:D:D Ne insanlar var ya :D
-
senator25 bunu yazdı:
-----------------------------or*spu gibi giyinmiş sokağa çıkmış millet bakmasında ne yapsın sonrada beni taciz etti derler a.q
-
Mukan bunu yazdı:
her erkek kadında bekareti şart koşarsa din ve diyanet işleri çok muntazam işler. Şüphesiz ki şeytanın süzüldüğü o tay gibi hatunun kıvrılan çıplak belindeki şehvetin gölgesidir. Bel gamzesi ile bal dudağın, dik meme ile dolgun baldırın tadına doyamayan genç dimağlar bu ülkenin geleceğidir. Bahar da geldi...
İzletmeyin böyle şeyler. Dokunuyor.
-----------------------------bu cümleleri dökmek için sen ne okudun ne içtin ne soluyorsun? :)
-
Milletin kapişon bere atkı eldiven giydiği bir mevsimde sokakta ağustos sıcağında gibi dolaşırsan zaten bakmamak imkansız...Bu mevsimde böyle giyiniyorsa yaz aylarında bu hatunu görmek lazım acaba nasıl giyiniyor...
-
bu kıza değil erkekler kızlar bile bakar bakmayan erkeğede pek erkek denilemez haa şu var birisi gelip el atarsa o zaman ayıp ama bu kıyafetlede bakmamak olmaz yani taşşş gibiymiş :))