Ben Böyle Şansın İlkez Aşık Oldum
-
@mod not: konuyu doğru yerlere açalım hocam her konuyu genele açmayalım ve konun tüm içeriğini kalın harflerle yazmayalım lütfen özen gösterelim
Ya Nasıl Başlıyacağımı Bilmiyorum Ama Konuya Girim Ben Konu İtabarile Anket Firmasında Çalışıyorum
Dün Sıradan Bir Gün Olarak Yeni Bir Porijeye Başladık Porijenin Konusu Bayanların Saç Boyası Konusuyla İlgili
Cıktık İstiklal Cadesinde Anket Yapmaya Görüşmeyi Sadece Bayanlarla Yapdığımız İçin Gelene Gecene Sormaya Başladım
Bir İki Görüşmeci Götürdüm Anket Yapdım Sonra Bir Ara Morelim Bozuldu Anket Yapamadım Bir Kızı Gözüm Kesdi
Gitim Yanına Sordum Anket Yapa Bilirmiyiz Biraz Nazlandı Sonra İkna Etik İşimiz İkna Olduğu İçin
Neyse Öyle Bir Bişeyler Hisetim Daha Sonra Yukarda Anket Yaparken Koldaki Eskiden Kalma Cizikler Halk Değimiyle
Facaları Gördü Sende Benim Gibisin Falan Dedi Aslında Benim Gözüm Takılmışdı Onun Kolundada Vardı Ben Diyeceken O Bana Söyledi
O An İçim Kıpır Kıpır Oldu Neden Beni Durdun Falan Dedi Bende Bayanlarla Yapıldığı İçin Dedim Aslında Alakası Yokdu Sonra
İtraf Etim Yakın Hisetim Falan Dedim Ondan Falan Tabi Gülüyor Benim Elim Ayağım Karışdı Böyle İşlerede Acemi Falanda Değilim
Neyse Bu Bana Kız Arkadaşın Falan Varmı Dedi Yok Dedim Öyle Ufakdan Anket Biti
Sonra Asansüre Bindim Bu Bana Niye Titriyorsun Falan Dedi Diyemedim aq İlkez Birine Karşı Böyle Oldum İndik Aşağıya
Görüşürüz Falan Dedi Bende Görüşürüz Dedim Öyle Giderken Döndü Bana Bakdı Bende Dayanamadım Koluna Girdim
Gel Konuşalım Falan Dedim Tam Acemi İşi Yapdım Ama İçimden Geldiği Gibi Nereye Falan Dedi Bende Asensöre Bindirmiyorum
Kızı Merdivenden Yürüterek :) 4 Kata Cıkarıyorum Senin Erkek Arkadaşın Varmı Dedim Yokda Falan Dedi Dası Ne Falan Yapdım Yok Dedi Gülüyor Abi Heycandan Ölecek Gibi Oldum
Sonra 4 Katan Asansüre Bindirdim Aşağıya İnerken Bu Gülüyor Falan Sonra Dudağını Öpdüm Güldü Dayanamadım İlk Seferde
Olmayacak Bişe Biliyorum Ama Sonra Birdaha Yeltendim İlk Oda İzin Verdi Sonra Birdaha Yapmak İstiyince Uzaklaşdırdı Tepki Verdi
Kaçmaya Başladı Asansürden İndi Gitim Koluna Yapışdım Özür Dilerim Falan Dedim İlkez Böyle Yapdım Falan Dedim Kendimi İfade Etmeye Çalışdım
Sonra Tamam Tamam Beli Sen Bu Konularda Acemisin Faln dedi Birdaha Görüşürmüyüz Dedim Görüşürüz Dedi Nezaman Dedim
Yarın Bidaha Gelicem Anket Yapmaya Tamam Dedim Numarasınıda İstemeye Calışdım Telefon Kulanmadığını Söyledi
Sonra Bana Titreme Karşımda Yeter Dedi Bende Tabi Bişeyleri Anlatmıyormu Bu Hal Falan Diyince Güldü Yarın
Geliceksin Dimi Dedim Hıhı Söz Ver Dedim Tamam Söz Dedi Abi Aksilik Ya Şirketin Çalışması Yoktu Bugün Sırf Onun İçin Bugün
sabah 10dan öğlen 3 kadar bekledim gelmedi aq belkide geldi sabah göremedim satmışsa eğer beni görürsem ne yapim lan ben buna birde bugun ufakdan yağdı cıldırdım
normalde böyle konulara yabancı değilim anket işinden düşürdüklerim cok oluyor :) iş olan cok oluyor ama bu cok farklıydı hacı ya hala yüzü öpme anım hiç aklımdan cıkmıyor aşıkmı oldum ben napim siz söyleyin eğer söz
veripde gelmediyse görürsem dövimi bende birde kincilik var ağlıyacam nerdeyse varya inşallah satmamışdır beni
işi cıkmışdır dua edin ya bana birdaha görüm onu hala elim ayağım tuhaf karışmış durumda bunu yazarken bile
nasıl yazdığımı bana sorun neyse hepinizi seviyorum :) o kız kadar olmasada seviyorum sizi kardeşlerim dua edin ya kalın sağlıcakla
-
telefonum yok diye yalan atmış
ayrıca hem ilk görüş diyosun hem heyecandan elim ayağım karıştı diyosun hem de tüm bunlar olurken kızı dudağından öptüm diyorsun
çüş diyorum
-
konu büyük ihtimal silinir ama değişik güzel bir anı olmuş. daha yeni gördüğün kızı dudağından öpmek filan ilginçmiş. iyi denk gelmiş
-
:D ürkmüş kız daha gelmez :D
-
raul bunu yazdı:
-----------------------------
konu büyük ihtimal silinir ama değişik güzel bir anı olmuş. daha yeni gördüğün kızı dudağından öpmek filan ilginçmiş. iyi denk gelmiş
-----------------------------Kardeşim Bir Anlık Şeyler İşde O An Ne Bilim Ya İçimden Aktığı Gibi Kaybedenler Kulübü Gibi Oldu :)
-
gelirse normal öp tokalaş duduklara sarılma konus derdini anlat anlaşılan o ki ondada bir etkilenme olmuş
-
bizim kadar olmasada mı? :D cıkcık :D
ne diyelim Allah tamamını erdirsin kardeşim hayırlısıyla küçük küçük müridler yetişsin :D
-
Aşıksın belli, imla ve noktalama adına hiçbirşey yok yazında. Neyse, beni biri öpse ben de gelmezdim. Daha ilk saniyelerde öpmüşsün bir de. Amacın o olmasa bile o izlenimi vermişsin. Acemi değilim demişsin, ben hiç kimseye teklif etmedim ama bu kadar da acemiliği ben yapmam mesela. Kız da eğer istekli öptürdüyse o da bu işlerde profesyonel olabilir.
-
fifsonic bunu yazdı:
-----------------------------gelirse normal öp tokalaş duduklara sarılma konus derdini anlat anlaşılan o ki ondada bir etkilenme olmuş
-----------------------------:) aynen ya bugün gelseydi keşke ondada olmasaydı izin vermezdi dimi ilk başda
-
helal abicim çok güzel gitmişsin titreme dışında tabi :P insallah en kısa zamanda tekrar karşılaşırsın
-
lan kizlar okusa bunu " ayyyyy cok romantik" der..
o senin öyle titredigini gördüyse gelir yaw (umarim ) :D gelmezse anket yaptigin sokaga afi$ as :D
öyle bir güzel anlatmissinki, abi vallahi gözümde canlandi.. yasamak yada yasamamak :D