folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Ben Çüüşş Dedim Bakalım Siz Ne Diyeceksiniz :)

Ben Çüüşş Dedim Bakalım Siz Ne Diyeceksiniz :)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Thelordmax
    Thelordmax's avatar
    Erkek
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    İnce Memed
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    hassiktir...bunun görevi ne?

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Arlong
    Arlong's avatar
    Erkek

ohaaa

a.k bunula bizim okulu kaldırırlar lan

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Thelordmax
    Thelordmax's avatar
    Erkek
    computerwolf bunu yazdı:

hassiktir...bunun görevi ne?

wolf hoja bunu almanlar yapmış 100.000.000 $ lık bir dozercik karayolu yapımında kullanılıyo:))
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scuderia
    scuderia's avatar
    Erkek
    karayolunun nesini yaparlarki bununla yahu bizde bi kamyon bi silindir bi kepçe bikaçtanede yol işçisi yeter.alaman işte...

l enfer c est les autres Sartre ...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    Yuhh a.q. Lan bu makineyi gördüm korktum. Arkadaşlar bizim ülkemiz baya bir gerideymiş de bizim haberimiz yokmuş.Bu makinanın Türkiye'ye gelmesi en az 50 yıl alır :)

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fmk
    fmk's avatar
    Erkek
    ertan bunu yazdı:

Yuhh a.q. Lan bu makineyi gördüm korktum. Arkadaşlar bizim ülkemiz baya bir gerideymiş de bizim haberimiz yokmuş.Bu makinanın Türkiye'ye gelmesi en az 50 yıl alır :)

Zonguladak komur mdenlerınde buna benzer aletler kullanılıyor bılmeyen ler ogrensın bu tarz degıl ama buyuk kamyonetler dozerler var yani 3000 ton kapasıtelı kamyonlar kepcesıne bı alısta 50 ton harfıyat alan dozerler var turkıyede ve o kamyonların tanesı 1.000.000 $ tam 50 yane var devlete ait elımde resım yok ama bır aralar jake jennın fılmınde vardı tekerlerının bırının yukseklıgı 4 m devasa bır kamyon gecen kanal 7 de bır belgelde gostermıslerdı yanı ulkenızı kucumsemeyın arkadaslr bızdede var ve o ıs makınalarıyl dagları kaldırarak altından komur cıkartıyolar yanı tunel acmadan

Eğer İnsanlar benimle aynı şeyleri düşünüyorsa bir yerlerde yanlış yaptım demektir
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    Hocam önemli olan o a.q. makinalırı bizim yapmamız.Zaten ülkemiz emperyalist kan emiciler tarafından çevrilmiş.Onlar bırakmıyor ki birşeyler yapalım.Yurt dışında yılda 500 patent veriliyorken bizim tubitak 3 tane veriyor.Gelde bu ülke gelişsin

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    deli_gaffur
    deli_gaffur's avatar
    Erkek
    yuhhhh aq one öyle !!!!!!!!!!!!

Ülkücüler için "sokak ortasında adam dövüyor" diyorlar. Yalan hoca, inanma sen! Bizim adam olanı dövdüğümüz nerde görülmüş?
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jenk
    Jenk's avatar
    Erkek
    tarla biçme aleti gibi :))  :P:P
Toplam Hit: 4419 Toplam Mesaj: 27