Ben Çüüşş Dedim Bakalım Siz Ne Diyeceksiniz :)
-
-
hassiktir...bunun görevi ne?
-
ohaaa
a.k bunula bizim okulu kaldırırlar lan
-
computerwolf bunu yazdı:
hassiktir...bunun görevi ne?
wolf hoja bunu almanlar yapmış 100.000.000 $ lık bir dozercik karayolu yapımında kullanılıyo:)) -
karayolunun nesini yaparlarki bununla yahu bizde bi kamyon bi silindir bi kepçe bikaçtanede yol işçisi yeter.alaman işte...
-
Yuhh a.q. Lan bu makineyi gördüm korktum. Arkadaşlar bizim ülkemiz baya bir gerideymiş de bizim haberimiz yokmuş.Bu makinanın Türkiye'ye gelmesi en az 50 yıl alır :)
-
ertan bunu yazdı:
Yuhh a.q. Lan bu makineyi gördüm korktum. Arkadaşlar bizim ülkemiz baya bir gerideymiş de bizim haberimiz yokmuş.Bu makinanın Türkiye'ye gelmesi en az 50 yıl alır :)
Zonguladak komur mdenlerınde buna benzer aletler kullanılıyor bılmeyen ler ogrensın bu tarz degıl ama buyuk kamyonetler dozerler var yani 3000 ton kapasıtelı kamyonlar kepcesıne bı alısta 50 ton harfıyat alan dozerler var turkıyede ve o kamyonların tanesı 1.000.000 $ tam 50 yane var devlete ait elımde resım yok ama bır aralar jake jennın fılmınde vardı tekerlerının bırının yukseklıgı 4 m devasa bır kamyon gecen kanal 7 de bır belgelde gostermıslerdı yanı ulkenızı kucumsemeyın arkadaslr bızdede var ve o ıs makınalarıyl dagları kaldırarak altından komur cıkartıyolar yanı tunel acmadan -
Hocam önemli olan o a.q. makinalırı bizim yapmamız.Zaten ülkemiz emperyalist kan emiciler tarafından çevrilmiş.Onlar bırakmıyor ki birşeyler yapalım.Yurt dışında yılda 500 patent veriliyorken bizim tubitak 3 tane veriyor.Gelde bu ülke gelişsin
-
yuhhhh aq one öyle !!!!!!!!!!!!
-
tarla biçme aleti gibi :)) :P:P
Toplam Hit: 4419 Toplam Mesaj: 27