Ben Nasıl Deli Oldum -4-
-
Çok güzel hacım ellerine sağlık.
-
Teşekkür ediyorum hepinize (: hacktorx arkadaşın deyimiyle "topuğumdan vurulmuşa" dönmesem de ben yazarken yine de benden birşeyler var. (: aslında hepinizden birşeyler var. susup da söylenemeyenler, ya da sustuklarını önemsemeyenler... falan filan işte. bir dahaki sefere görüşmek dileğiyle. Eyvallah!
-
Kendime ettiğim en ağır küfürsün sen hayat.
Acayip güzel yazmışsın tebrikler :) 5.bölümü bekliyorum. (:
-
MinervaL bunu yazdı:
-----------------------------
sanırım bu müridin yazılarını beğenmeyen tek kişiyim :)
yanlız deilsin.. -
dünyalımısn hacım sen :|
çüşş diyorum duygularımı bire bir açıklamışsın resmen.. okurken gözlerimden yaşlar süzüldü.
-
3.nerde ben onu kaçırdım ya :(
edit: buldum tmm..
-
hocam 3-4 ve daha öncedende 1-2 gerçenten cok güzel olmuş ellerine sağlık..
edit: abi istanbuldaysan bir ara bir buluşma cevirek valla :) müsait oldugun zaman :)
-
Sen nasıl deli oldun bilinmezde, senden iyi bir yazar olacağı kanaatindeyim. Yalnız yaptığın şey sürekli acı çekmek ve çektirmek. Harflerin kelimelerle buluşunca cümlelerine acı çektiriyorsun. Olmadık zamanda apansızın bir anda, çıkageliyor yazıların ve sen mi delisin, yoksa her yazında kendini bulan insanlar mı deli bilinmez bir denklem gibi...
Yazılarının devamını bekliyoruz. Ve sakın akıllanma, senin deli halini seviyoruz =)
-
orgimaespect bunu yazdı:
MinervaL bunu yazdı:
sanırım bu müridin yazılarını beğenmeyen tek kişiyim :)
yanlız deilsin..
-----------------------------Eyvallah (: yalnız ne eksiğimiz olduğunu da belirtirseniz tam bir eleştiri olacak (: dikkate almamazlık yapmam (:
EmiRReiS bunu yazdı:
-----------------------------Sen nasıl deli oldun bilinmezde, senden iyi bir yazar olacağı kanaatindeyim. Yalnız yaptığın şey sürekli acı çekmek ve çektirmek. Harflerin kelimelerle buluşunca cümlelerine acı çektiriyorsun. Olmadık zamanda apansızın bir anda, çıkageliyor yazıların ve sen mi delisin, yoksa her yazında kendini bulan insanlar mı deli bilinmez bir denklem gibi...
Yazılarının devamını bekliyoruz. Ve sakın akıllanma, senin deli halini seviyoruz =)
-----------------------------Arkadaşlar buna sadece amatör sanat diyelim biz. Yazarlık konusunda daha kırk fırın ekmek yemek lazım. (: EmiRReis söylediklerinde haklısın bunun ben de farkındayım ve aşmaya çabalayacağım emin ol (: dikkate aldığın için teşekkürler.
-
gene çok güzel ;) devam..