folder Tahribat.com Forumları
linefolder Eğitim & Ödev & Bilimsel Döküman
linefolder Ben Şimdi Napıyım?(2. Üniversite Olayı)

Ben Şimdi Napıyım?(2. Üniversite Olayı)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TitanGolem
    TitanGolem's avatar
    Erkek

Ben şu anda Çankırı Karatekin de bil. prog. bölümünü(2 yıllık) okuyorum normalde bu sene bitmesi lazımdı  fakat 1 ders yüzünden yarım dönem uzadı. Bu sınavda da Ank. Üni. kore dili edebiyatı bölümnü kazandım, bu bölüme de gitmek istiyorum ama bildiğiniz üzere güzel ülkemizde iki örgün üniversite aynı anda okunmuyo. Bunun bi çaresi yokmudur ben çankırıdan kaydımı sildirmeden Ank. üniversitesine kaydımı yaptırıyım? yoksa 2 senem okadar emek boşa gidecek 1 ders yüzünden...

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Realist
    Realist's avatar
    Erkek

Kaydını sildirmeden başka üniv. kayıt yapmıyolar değilmi.

ankarada kazandığın okul 4 senelikmi acaba ?

..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TitanGolem
    TitanGolem's avatar
    Erkek

Realist bunu yazdı:
    -----------------------------

Kaydını sildirmeden başka üniv. kayıt yapmıyolar değilmi.

ankarada kazandığın okul 4 senelikmi acaba ?

Yaptırmıyolar, öğrenci işlerine gittim ank. üniversitesi lise diplomasının aslını istiyo. çankırıda ya dersler bitecek yada kaydını sildirecen yoksa diplomayı vermeyiz diyor. Evet 4 yıllık bölüm.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    solstice
    solstice's avatar
    Erkek

kayıt dondurma oluyormu eger oluyorsa kore diline hemen baslama ver dersi kore diline yarım dönem sonra basla.

edit : çankırıya git derdini anlat buna nasıl bir çare bulabiliriz de belki yardımları dokunur.

https://www.youtube.com/watch?v=k6LrGZGqYn8
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TitanGolem
    TitanGolem's avatar
    Erkek

chaigg bunu yazdı:

kayıt dondurma oluyormu eger oluyorsa kore diline hemen baslama ver dersi kore diline yarım dönem sonra basla.

edit : çankırıya git derdini anlat buna nasıl bir çare bulabiliriz de belki yardımları dokunur.

O da olmuyo kaydımı yaptırmadığım için donduramıyorum. Pazartesi gitcem zaten ama pek de umutlu değilim.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    halogen
    halogen's avatar
    Erkek

ben 3 tane ünv. okudum. birini bırakıp diğerine kayıt için olay şudur : okuduğun ünv.ye gidersin.lise diplomanı istersin,çünkü diğer ünv.ye kayıt için diploma şarttır. bazı ünv.ler neden bıraktığına dair dilekçe isterler.senato toplantısından sonra verirler.bazıları ise direk diplomanı verirler hadi yoluna derler. 

senin mesele bence şu anda çözülcek gibi değil.ilerde af çıkarsa bıraktığın ünv.ye dönme imkanın doğabilir,tek dersini verip ordan diplomanıda alabilirsin. 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TitanGolem
    TitanGolem's avatar
    Erkek

Doğru söylüyosun ama o af büyük ihtimal hiç çıkmayacak, kaderde af beklemekte varmış :)

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    habitrail
    habitrail's avatar
    Erkek

halogen bunu yazdı:

ben 3 tane ünv. okudum. birini bırakıp diğerine kayıt için olay şudur : okuduğun ünv.ye gidersin.lise diplomanı istersin,çünkü diğer ünv.ye kayıt için diploma şarttır. bazı ünv.ler neden bıraktığına dair dilekçe isterler.senato toplantısından sonra verirler.bazıları ise direk diplomanı verirler hadi yoluna derler. 

senin mesele bence şu anda çözülcek gibi değil.ilerde af çıkarsa bıraktığın ünv.ye dönme imkanın doğabilir,tek dersini verip ordan diplomanıda alabilirsin. 

mantıklı nasıl olsa af çıkar:D bide acaba okuduğun okulu dondursan işe yararmı?

Düşünmeden öğrenmek vakit kaybıdır.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TitanGolem
    TitanGolem's avatar
    Erkek

Okuduğum okulu dondurabiliyorum orda sorun yok, sorun dondurunca diplomayı vermiyolar.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Asker
    Asker's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

kaydını dondur

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    acikistihbarat
    acikistihbarat's avatar
    Erkek

bürokratik engel.ak parti önünde kendini yakıyormuş gibi numara yap sesini duyan olur belki diyeceğim ama meclis tatilde,böyle bir durum için yasa çıkarılması mümkün olsa bile senin bundan faydalanman zor.kaydını dondurduktan sonra araya birilerini sokup gayri resmi olarak lise diplomanı aldır.başka çaren yok herhalde.

hocam diploma çankırı myo da ne işe yarıyor ? yani orada hangi kutsal amaç için durduruyorlar diplomanı ? gerekli bilgiler zaten kayıtlarında vardır diploma neden esir alınıyor ki.

Toplam Hit: 2723 Toplam Mesaj: 19