Benim Bilgisayar Türünün Son Örneği :)
-
Lan Böle bi Sorunda Anca Senin Pc'de Olurdu Haa :)
-
patronlar felan kısıtlamış olmasın özelliklerini ?
gpedit.msc den ugras istiyosan düzeltmeye ama sistem harbi cinnet sebebi :D
-
o xp kayıtsız mı?
bizde de bi ara buna benzer olmuştu.. nete bağladıktan sonra :|
-
Fikret bunu yazdı:
-----------------------------patronlar felan kısıtlamış olmasın özelliklerini ?
gpedit.msc den ugras istiyosan düzeltmeye ama sistem harbi cinnet sebebi :D
-----------------------------
Kendi işimin patronu benim :)= benden başka kullanan yok pc yiayrıca Xp orjinal değil ama orjinal :)= Güncelleştirme felan alıyodu evdeki pcdede aynısını kurdum cd key i hiç ber yerdeyok orjinal gibidir :)= tüm güncelleştermeleri alır telefonla teknik destek felan alır ama kopya kimseye vermiyom
yani orjinal diyelim
-
spyware terminator le bi taratsaydın ya serkn abi :|
banada spy girdiginde sağ tuş özellikleri acınca öle oluyodu falan...
yada system mechanic falan var bunlarla bi tarat sonra hata falan cıkarsa onları düzelt de reset at düzelior
-
format atmak gozunde buyuyo dimi ;), sil windows'u yeniden kur.
bugunlerde benimde aynisii yapmam gerekiyo ama dosyalari yedekle, falan filn gozumde buyuyo.
-
444 bunu yazdı:
-----------------------------format atmak gozunde buyuyo dimi ;), sil windows'u yeniden kur.
bugunlerde benimde aynisii yapmam gerekiyo ama dosyalari yedekle, falan filn gozumde buyuyo.
yok len format değilde dosyaları yedeklemek zor geliyo :)= ne kadar yedeklesemde mutlaka önemli bişiler unutuyorum ondan :)=
-
olsa olsa bir spyware başka bir şey düşünemiyorum
-
SeRDaR bunu yazdı:
olsa olsa bir spyware başka bir şey düşünemiyorum
lan bütün anti spyları denedim :)= onlar sikti zati sile sile pc dre bişi bırakmadılar :)=neyse göçene kadar kullanam
-
DJ_Alpe, sen Group Policy ayarlarıyla (gpedit.msc) oynamışsın bence.Yada bir trojan yapmış bu işi senin hayrına :)