Benzin + LPG'li Araç Mı ? Yoksa Dizel Araç Mı ? (Fazla Uzun Yol Yapmayan Birisi İçin)
-
swordfish bunu yazdı
Dizel arabanın Torku :)
Benzinin performansı ( ki bazen dizel kullandığım modellerde dizel olduğuna inanamıyorum )
Lpg nin de az kaçaışı az yakışı :)
Az km kullanacaksan ve çok sürat delisi performans delisi değilsen lpg li bir araç iyidir.
Bende bu yaz kısmetse bundan alıcam bitane :) 600cc
Haci bunuda kango arkasina atip çalarlar :)) -
dizel uzun yolda ekonomktir
bu durumda benzinli araç alıp lpg taktırarak ucuza kullanabilirsin en mantıklısı
yok yine kararsız kaldım dersen
benzin ile mazot aynı fiyat neredeyse ve yakıt farkını uzun yolda farkedersin sadece
lpg ide ise yarı yarıyarıya farkeder. her türlü lpg ekonomiktir.
-
zalimadam bunu yazdı
dizel uzun yolda ekonomktir
bu durumda benzinli araç alıp lpg taktırarak ucuza kullanabilirsin en mantıklısı
yok yine kararsız kaldım dersen
benzin ile mazot aynı fiyat neredeyse ve yakıt farkını uzun yolda farkedersin sadece
lpg ide ise yarı yarıyarıya farkeder. her türlü lpg ekonomiktir.
Yarıyarıya değil de 3'de 1 farkeder dersek daha doğru.
-
naptın dayı dizel dedin mi tek araba vardır Citroen:) tabi ben pek sevmem ama yakıt tasarrufunda bir numara her zaman citroendir.
tavsiyem şehir içi kullanıcaksan torku düşük 1.4 motor 75 beygirlik benzinli araç alabilirsin.
-
HoLyCat bunu yazdıHazir konu varken.. Nissan primera tekna nasil bilirsiniz? (2007)
sen akıllanmayacakmısın paramı çok anlamıyorumki seni kanka
-
THT2005 bunu yazdı
Focus 1.6 100 hp lpg istanbul - mersin/mut 980 km. 160 tl. Hesap ortada :))
Yolun yarısını feribotla gittin heralde :) 16 krş dan bahsediyorsun km'de hocam.
-
THT2005 bunu yazdı
Focus 1.6 100 hp lpg istanbul - mersin/mut 980 km. 160 tl. Hesap ortada :))
hocam ütopik olmuş bu ya:) 1600 motor ve 100 beygir araçla kilometre başına neredeyse 16 kuruş. pek mümkün değil. lpglide olsa.
kullanıcıya bağlı olabilecek minimum rakam 20 kuruş olur anca oda zor.
-
hocam lpg sonradan takılan orjinalinde olmayan bir sistem dir sonuçta nu motor sıvı bir yakıtla çalışması gerekirken sen buna kuru bir yakıt gönderiyorsun bazı araçlarda bu sorun yapıyor (ford opel benim bildiklerim) bunları çok iyi öğrenmelisin hyundai lpg konusunda iyidir mesela sen bu işin ince ayrıntısına bir gir daha neler var neler gaz ayarı bakımı gaz içinde muayenesi hem benzin alıp gaz alması da cabası kışın kısa mesafede gaza geçmeden gideceğin tere varması var tabi birde kısacasıvar da var
dizel iyidir ama bakımı pahalıdır onunda motoru ısınmadan çok yakar
bana sorarsan dizel ben hyundai era alacağım 110 hp birde bunun tadına bakacağım
eğerilla tüp diyorsan git bir tüp montajı yapan adama hangi araçlarla sıkıntı yaşayıp yaşamadıklarını öğren
-
swordfish bunu yazdı
Benzinin performansı ( ki bazen dizel kullandığım modellerde dizel olduğuna inanamıyorum )
Az km kullanacaksan ve çok sürat delisi performans delisi değilsen lpg li bir araç iyidir.
La sen de artık şu motor hacmini 600cc nin üzerine çıkart hangi çağda yaşıyoruz ya :D Teker sayısını 4 e çıkarttın motor hacmi olayını da tekrar bi gözden geçir bence.
-
mfatihbodur bunu yazdıswordfish bunu yazdı
La sen de artık şu motor hacmini 600cc nin üzerine çıkart hangi çağda yaşıyoruz ya :D Teker sayısını 4 e çıkarttın motor hacmi olayını da tekrar bi gözden geçir bence.
:) Hacım bi zahmet profilime gir bak bakalım kaç cc makina :)