folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Benzine Kökten Çözüm: İstanbul-Ankara Arası 5 Lira!

Benzine Kökten Çözüm: İstanbul-Ankara Arası 5 Lira!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    husnuweb
    husnuweb's avatar
    Erkek
    DaveReed bunu yazdı
    husnuweb bunu yazdı
    DaveReed bunu yazdı

hep devlete sövüyoruz benzin mazot çok pahalı diye ama tc vatandaşı vergisini vermez vergi kaçırırsa tcde benzine %65 lik vergiyi dayar siz dua edin %100 vergi almıo :)

sonuçta herşeyin bi maliyeti var petrol ülkesi değiliz ama avrupadan amerikadan bile daha fazla vergi ödüyoruz

normal millet avrupada amerikada vergiden kaçamıyor ama bu ülkede herkes vergi kaçırıyor

vergi kaçırıp litresi 5 liraya benzin almak akaryakıt masraflarınıda vergiden düşmek gibisi yok be hoca

bunuda başka ülkede yapamazsın güzel türkiyem :)

vergi dairesine dilekçeyle başvur kardeşim, litresine 10 lira kesin benden diye.

adam gibi vergi takip sistemi kuramayıp, bütçeden sürekli açık verdiriyorlar, sen kalkmış bütün halkı suçluyorsun.

vitamin takviyesi öneririm sana.

senin karne düzgün değilmiydi egzotik araba bakıyordun geçenlerde forumda senin gibilere litresi 10 lira olsada koymaz...

git bak bakalım doğuya herifçioğulları vergi veriolar mı devlet onlardan alamadığı vergiyi batıya yüklüo batıdakilerde sikerim vergisini dio sahte fatura kesio voliyi vuruo...

millet adam gibi vergisini ödese bu sorunlar olmaz

vitaminlerede ihtiyacımız yok Allaha şükür

kardeş sen insana açığı verirsen, o insan seni sömürür.

bunun insanlıkla, dinle, inançla, kişilikle, iyilikle, hiçbir şeyle alakası olmadığı ortada.

adam gibi sistemi kuracaksın, gavur nasıl yapıyorsa sen de yapacaksın, paşa paşa ödeteceksin vergiyi.

yapamıyorsan beceriksizsin.

He is finding himself.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darkness_izmir
    darkness_izmir's avatar
    Erkek

benzin zammını azda olsa örtpas etsin diye ortaya attıkları haberden başka bişey değil 

bendekiler hayel değil plan,planlarımda gerçek değil sadece birer rüya ...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Darkfeo
    Darkfeo's avatar
    Erkek

abicim ya  siz neyin kafasindasiniz..

ben diyim tren geldi gecti siz diyonuz icinde bende vardim..

simdi ben bu araci kendi evimden cektigim elektrikle sarj ediyorum. gunde 1 defa ay sonunda bana ne kadar fatura gelecek ?

Verilen haberde bundan bahsetmiyor haberde eksik bilgi var..

"Tarikat kutsaldır, maddi çıkar için kullanılamaz." HolyOne
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WitchKing
    WitchKing's avatar
    Erkek
    DaveReed bunu yazdı

hep devlete sövüyoruz benzin mazot çok pahalı diye ama tc vatandaşı vergisini vermez vergi kaçırırsa tcde benzine %65 lik vergiyi dayar siz dua edin %100 vergi almıo :)

sonuçta herşeyin bi maliyeti var petrol ülkesi değiliz ama avrupadan amerikadan bile daha fazla vergi ödüyoruz

normal millet avrupada amerikada vergiden kaçamıyor ama bu ülkede herkes vergi kaçırıyor

vergi kaçırıp litresi 5 liraya benzin almak akaryakıt masraflarınıda vergiden düşmek gibisi yok be hoca

şu yazdıgını bi daha oku mantıklı konuş

Güzelleş be oğlum, şimdilik ölümüne kadar hayattasın..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Poet
    Poet's avatar
    Erkek
    WitchKing bunu yazdı
    DaveReed bunu yazdı

şu yazdıgını bi daha oku mantıklı konuş

+9999999999

Ben de Özledim http://www.youtube.com/watch?v=ZKuF5ElELgU Dağılmayın lan çok yalnızım
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek
    husnuweb bunu yazdı
    RETRET bunu yazdı

bizimkilerin çakma çin malı elektrikli araçla yaptıkları yol günlük 100km civarında yani aylık 3000 km ye yıllık 36000 km ye tekabül ediyor, araçları 30.000  gibi bir fiyata aldılar 3 yılda 1 akü değişimi gerekiyor, akü değişimi 1500 lira :) bozulacak pek bir yanı yok, aşırı konforsuz, çok afedersiniz bok kutusu gibi.

akü değişimi pahalı değilmiş.

esnaf için alternatif olabilir.

belirteyim akü siparişten 3 ay sonra geliyor :) esnaf için alternatif olabilecek bir model yok, kamyon tipi olanlar 3 tekerlekli eski üstü kapalı tostçu motorları gibi :)

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MeTiN_7
    MeTiN_7's avatar
    Erkek

ulannn benzıne zam yapan devlet boyle seylerı ureten yaptırılmasına satılmasınada ızın veren devlet sız sanıyormusunuz elektırıgık bu kadar ucuz kalacak?

olması gereken şeylerın adını iyilik yapmak koymuslar..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DarkSkull
    DarkSkull's avatar
    Erkek
    Darkfeo bunu yazdı

simdi ben bu araci kendi evimden cektigim elektrikle sarj ediyorum. gunde 1 defa ay sonunda bana ne kadar fatura gelecek ?

Adam her şeyi yazmış nasıl hesaplayamıyorsunuz anlamıyorum. 1 defa doldurmak 1,5 TL 100 km gidiyorsun. Günde 1 kez dolduracağım diyorsun 1,5 * 30 = 45 TL ediyor.

1,5: 1 kez doldurmanın elektrik ücreti

30: 1 ay 30 gün.

Haberde nasıl bahsetsin eksik bilgi var diyorsun. Senin günde 1 kez, 2 kez, 3 kez, 5 kez vs vs şarj edeceğine haftalık aylık yıllık fatura mı hesaplasın adamlar. 2 değer var elinde 1,5 tl ile 100 km gidiyorsun. Türev integral almıyorsuz basit bir çarpma işlemi ile buluyorsun.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    DarkSkull bunu yazdı
    Darkfeo bunu yazdı

Adam her şeyi yazmış nasıl hesaplayamıyorsunuz anlamıyorum. 1 defa doldurmak 1,5 TL 100 km gidiyorsun. Günde 1 kez dolduracağım diyorsun 1,5 * 30 = 45 TL ediyor.

1,5: 1 kez doldurmanın elektrik ücreti

30: 1 ay 30 gün.

Haberde nasıl bahsetsin eksik bilgi var diyorsun. Senin günde 1 kez, 2 kez, 3 kez, 5 kez vs vs şarj edeceğine haftalık aylık yıllık fatura mı hesaplasın adamlar. 2 değer var elinde 1,5 tl ile 100 km gidiyorsun. Türev integral almıyorsuz basit bir çarpma işlemi ile buluyorsun.

Sahurda gördüm bu konuyu sonra arkadaşın mesajını görmüştüm en son cevap yazmadım sinirden uyuyamadım neyseki sen yazmışsın sağol hocam :D

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    solutionman
    solutionman's avatar
    Erkek
    Tnrsk bunu yazdı
    iki akü olsa birinden giderken digerini şarj etse olmuyomu

Bulundu sonsuz enerji bulundu:D

Toplam Hit: 6258 Toplam Mesaj: 45