Benzine Yine Zam
-
Adamlar inat etti sanirim litreyi 5tl ye dayiyacaklar. Guinnes'e gireriz bu gidisle. :)
Benzine bu gece yarısından geçerli olmak üzere litrede 8-9 kuruş zam yapıldı. Zammın ardından benzinin fiyatı 4,92 liraya kadar yükselecek.
22 Eylül'de ÖTV'nin 30 kuruş artırılmasıyla otomatik olarak gelen 26 kuruşluk zammın üstüne, bir hafta sonra yapılan 9 kuruşluk zam sonrası Türkiye dünyanın en pahalı benzinini tüketen ülke konumuna gelmişti.
Dünyanın en zengin ülkeleri arasında yer alan ve kişi başına ortalama milli geliri 100 bin dolar seviyesinde bulunan Norveç'te bir litre benzin 2,06 Euro'ya (4,77 TL) satılıyor.http://www.cnnturk.com/2012/ekonomi/genel/10/12/benzine.bir.zam.daha/680379.0/index.html
-
-
hükümete laf söylenmez.Allah taş eder.!
vardır bi bildikleri.
MaviGozluDev tarafından 12/Eki/12 16:38 tarihinde düzenlenmiştir
devlet yönetmek kolay mı? onlarda mecbur.
tüm dünyada böyle.
avrupada daha pahalı ( bunu artık resmi olarakta kullanamıyolar)
otobüs kullanın arkadaşım.
tüp taktırın zaten.
ben toptan bahanalerini yazayımad tek tek post kasmasınlar :D -
-
1 litre benzin 1 litre kolayla aynı paraydı zamanında.
niyeyse çocukluğumdan beri kolayla mukayese ediyorum.
-
-
Daha Geçen Hafta değilmiydi Zam Gelmişti,,,,, Utanma Arlanmada mı Yok Bunlarda... 3 Kat Rekorlu Fiyattan Sattıkları Aybına Rağmen Dayamaya Devam Ediyorlar Halka.....
Seçim Günüde Oyu Götürüyo bunlar. Ben Anlamadım Bu Nasıl İştir.
Valla Ben Karar Verdim Bu Seferki Seçimlerde Oyumu Osman PAMUKOĞLU na Verecem... O Adam Ya Düzeltir, Yada Tamamen Dümdüz Eder... Ekonomi Böyle Gitmemeli, Siyasetde Yeterince Kirlendi...
Ülke Terörden Geçilmiyor. Ekonomi Keza.. Dümdüz Olursa Belki Düzeltilir Bir Şekilde.
ShockMan tarafından 12/Eki/12 17:06 tarihinde düzenlenmiştir -
Allah kafanıza taş atar olum bak hükümete laf etmeyin :D
-
sokaklar rahatlar hic deilse millet benzin almaya para bulamazda trafik azalir trafik cilesinden kurtuluruz
-
-
ShockMan bunu yazdı
Daha Geçen Hafta değilmiydi Zam Gelmişti,,,,, Utanma Arlanmada mı Yok Bunlarda... 3 Kat Rekorlu Fiyattan Sattıkları Aybına Rağmen Dayamaya Devam Ediyorlar Halka.....
Seçim Günüde Oyu Götürüyo bunlar. Ben Anlamadım Bu Nasıl İştir.
Valla Ben Karar Verdim Bu Seferki Seçimlerde Oyumu Osman PAMUKOĞLU na Verecem... O Adam Ya Düzeltir, Yada Tamamen Dümdüz Eder... Ekonomi Böyle Gitmemeli, Siyasetde Yeterince Kirlendi...
Ülke Terörden Geçilmiyor. Ekonomi Keza.. Dümdüz Olursa Belki Düzeltilir Bir Şekilde.
Eyvallah ustad.