Beyin Okuyucu Burada
-
Aklınızdan bir nesne tutuyorsunuz Program size sorular soruyor Ve aklınızdan tuttuğunuz nesneyi biliyor Ben yazıcı tutmuştum gerçekten bildi
ilginç geldiği için paylaşmak istedim burayı tıklayın http://y.20q.net/ -
Hiç bi halt anlamadım çok saçma geldi. Hayvan bitki olarak şey yapılabilirmi diye bi soru sormuş italyan peyniri isviçre kerevizi arnavut ciğer götümün kılı cart curt diye cevap koymuş bu ne olm daşşak mı geçiyon diyesi geliyo adamın siteye :))) Saçma yani :)
-
ben fare tuttum ada bana avusturalya çoban köpeği dedi
-
la olm sitenin aşağı yazdığı Rastgele seçilen bazı şeyler, . . . bölümünden seçme zorunluluğun yok, kendin tutacaksın aklından, atış serbest :)
-
Öneriler
Ne seçileceği hakkında öneriler isterseniz, oyun aşağıdakileri önerir:
Rastgele seçilen bazı şeyler, . . .
kum taşı, makineli tüfek, kaynakçı, domuz, yumruk. -
ben cep telefonu tuttum o gezer telefon dedi :S doğru diyimmi :)
Doğru, Yanlış, Yakın16. Oyunda kullanılır mı? Evet. 15. Cepte mi taşınır? Evet. 14. Bir kabloya bağlı mı? Hayır. 13. İçine konuşulur mu? Evet. 12. İçine eşyalarınızı mı koyarsınız? Hayır. 11. Okunan bir şey mi? Evet. 10. Genelde dört köşeli mi olur? Evet. 9. Elektronik mi? Evet. 8. Bir evde bulunur mu? Evet. 7. Korunma sağlar mı? Duruma bağlı. 6. Fotosentez yapar mı? Hayır. 5. Renkli midir? Evet. 4. Yerin yukarısında mı yaşar? Evet. 3. Sevilir mi? Genellikle. 2. Eğlence için kullanılabilir mi? Bazen. 1. Diğer olarak sınıflandırılır. -
Siz kazandınız! Şunlardan biri mi ... kanun türü (müzik) davul piyano tuşu telsiz kumandalı otomobil org piyano mızıka akordiyon müzik kutusu tef disko (dans barı) golf topu kaykay top gitar teli otomobil
muhahuahu pes etti :D
-
Şişme bebek tuttum a.q adam bulamadı pes etti :D:D:D
29. Onun bir pipet olduğunu düşündüm? Yanlış. 28. Herkesin içinde kullanılır mı? Hayır. 27. Cepte mi taşınır? Duruma bağlı. 26. Onunla ses çıkartılır mı? Hayır. 25. Bir takımın bir parçası mıdır? Hayır. 24. Onun bir kokteyl çubuğu olduğunu düşündüm? Yanlış. 23. Açılır mı? Hayır. 22. Metal mi? Hayır. 21. Sapı var mı? Hayır. 20. Onun bir tükenmez kalem olduğunu düşündüm? Yanlış. 19. Onun bir tarak olduğunu düşündüm? Yanlış. 18. Bir araç mı? Evet. 17. İnsan gücüyle mi çalışır? Evet. 16. Bir kilisede bulunur mu? Hayır. Sonlandırıcı bir durum mudur? Bilinmiyor. 15. Eğlence için kullanılabilir mi? Nadiren. 14. Plastikten mi yapılır? Evet. 13. Renkli midir? Evet. 12. Gece mi kullanılır? Duruma bağlı. 11. Ağız içine alınan bir şey mi? Hayır. 10. Vücut üzerine giyilen bir şey mi? Hayır. 9. Çok sıcaklaşır mı? Hayır. 8. Yuvarlanır mı? Hayır. 7. Bir paket içinde mi gelir? Evet. 6. Bir veya birden fazla tekerleği var mı? Hayır. 5. Parlak mı? Hayır. 4. Genelde dört köşeli mi olur? Hayır. 3. Üzerine oturulabilir mi? Hayır. 2. Yanar mı? Evet. 1. Diğer olarak sınıflandırılır. Siz kazandınız!
Şunlardan biri mi ...
tüy toz alıcı
şırınga
diş fırçası
heyecanlı film şahsiyeti
ceket askısı
boya fırçası
oyuncak kar küresi
orman
dalkavuk
iğne
barbi bebek
bulaşık havlusu
çamaşır mandalı
meşe ağacı
balık yemeği
silgiPes ettim, ne düşündüğünüzü bilmiyorum
Yeniden Oyna
a.q mun salak makınesi..:D
-
bn icimden fahise dedm.o bana once robot, sonra muzik grubu dedi:)
-
ehehhe kağıt tuttum laptop dedi salak
-
çakmak olduğunu nerden bildi :S :D:D
Toplam Hit: 4861 Toplam Mesaj: 33