Beyin Ve Nöroloji Üzerine Kitap Tavsiyesi
-
Beyin ve nörolojiyle alakalı, çalışma mantıklarını içeren kitap tavsiye edebilir misiniz?
Direk tıp öğrencilerinin okuduğu cinsten latince kökenli çok fazla (benim için anlam ifade etmeyen) tıp kelimesi içeren değil de daha roman tarzında biraz daha indirgenmiş hallerini arıyorum.
-
ozgunlu bunu yazdı
Beyin ve nörolojiyle alakalı, çalışma mantıklarını içeren kitap tavsiye edebilir misiniz?
Direk tıp öğrencilerinin okuduğu cinsten latince kökenli çok fazla (benim için anlam ifade etmeyen) tıp kelimesi içeren değil de daha roman tarzında biraz daha indirgenmiş hallerini arıyorum.
kur'an-ı kerim oku amigo. şifalı bitkiler kitabı da var onuda okuyabilirsin.
-
Isaac Asimov ~ The Brain and its capacities. Birazcık komplike tamam ama beyninin yerinde puding taşımıyorsan bence kesinlikle keyif alırsın okurken. (türkçesi var mı bilmiyorum)
eğer benim pudinge fazla gelir diyorsan da kuran okuyabilirsin tabi, onda da oldukça alim bilgilerin olduğu söylenir dünyanın düz olduğunu bilmemiz haricinde.
-
incognito beynin gizli hayati - david eagleman
Degisen beynim - sinan canan
-
-
WH0 bunu yazdıozgunlu bunu yazdı
kur'an-ı kerim oku amigo. şifalı bitkiler kitabı da var onuda okuyabilirsin.
amigo şifalı bitkileri yeni bitirdim, koca karı's world diye bir kitap var ona başladım.
teşekkürler tavsiyeler için, bakıcam hepsine.
-
-
Daniel L. Schacter - "Belleğin İzinde - Beyin, Zihin ve Geçmiş"
http://www.kitapyurdu.com/kitap/bellegin-izinde--beyin-zihin-ve-gecmis/240051.html
-
ingilizcen varsa neuroscience for dummies işini görür hem bilimseldir hemde çok basitten alıyor konuları. ama roman değil
Roman istersen, incognito cok iyidir bıtane okuyım yeter dıyosan ıncognıtodan yana kullan hakkını, onun haricinde Sinan Canan hocanın 2 kitabı var onlarda iyidir.
-
sibernetik e bak üstat
-
İçinde beyin var mıydı hatırlamıyorum ama hasta insanların hal ve hareketleri üzerine güzel bir kaynak eser.
http://www.kitapyurdu.com/kitap/karisini-sapka-sanan-adam/69004.html