folder Tahribat.com Forumları
linefolder Tahribat.Com - Açık Kapılar Önünde
linefolder Beyler Destekleyelim, Sesimizi Duyuralım!

Beyler Destekleyelim, Sesimizi Duyuralım!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DestinatioN
    DestinatioN's avatar
    Erkek

teknolojiyi ne kadar sevsemde emin ol kardeşim ben olsam vergilerini iyice arttırırdım

akedemik kullanımlar hariç

telefon tablet bilgisayar vergilerinde arttırıma dogalgaz, benzin gibi elzem şeylerde vergi indirimine giderdim

dışarıda insanları goruyorum, neyin yenisi çıksa üstüne atlıyorlar teknoloji çöplüğüne donduk.

masaustu var laptop alıo laptopu var tablet alıo ayfonu var s4 alıyor

bunlar hep bizden birşeyler alıp goturuyor.

DestinatioN tarafından 17/Haz/13 13:01 tarihinde düzenlenmiştir

destination@tahribat.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

ıBizim milletimiz gösteriş budalasıdır.Cem Yılmaz'ında dediği gibi iPhone 6 çıksa bunlar evini satar yine alır.Ayrıca senin dediğin olay kaçakçılığa girerki en başta buna büyük elektronik marketler ve Turkcell-Avea-Vodafone müsaaede etmez.Yani demem o ki yel değirmenleri ile savaşmaya girme.

Ayrıca bu change.org mudur ne sikimdir asla e-posta adresinizi sakın vermeyin sürekli spam basıyorlar.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    O Şimdi Astek
    deja-vu
    deja-vu's avatar
    Erkek

Aç gözlüyüz hocam bu kısaca böyle. Bakanlardan biri demişti ;benim milletim yılda iki telefon değiştirecek kadar zengin değil diye. Ama asgari maaşla gecinemiyoruz diyenlerin ellerinde son model telefondan geçilmiyor. Hani xda ya üye olsa rom geliştirse ne bilim dev olsan anlarım. Özentilikten başka bir nokta değil. Sonra para yetmez tabii. Daha konuşurum bu konuda da neyse. 

Almanya Fatihi
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    deja-vu bunu yazdı

Aç gözlüyüz hocam bu kısaca böyle. Bakanlardan biri demişti ;benim milletim yılda iki telefon değiştirecek kadar zengin değil diye. Ama asgari maaşla gecinemiyoruz diyenlerin ellerinde son model telefondan geçilmiyor. Hani xda ya üye olsa rom geliştirse ne bilim dev olsan anlarım. Özentilikten başka bir nokta değil. Sonra para yetmez tabii. Daha konuşurum bu konuda da neyse. 

Yav hocam adam iPhone 5 alıyor hattını internete kapattırıyor kontör çekmesin diye.Adam tonla para veriyor sadece Twitter ve Facebook'a giriyor.Sorsan hattında kontörü yoktur.Telefonunun işletim sistemini bilmeyenler var daha.Hep bunlar başıma geldi.

mkyb tarafından 17/Haz/13 13:12 tarihinde düzenlenmiştir

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    COURAGE_x
    COURAGE_x's avatar
    Erkek

Bu güzel bir uygulama olur, ama örneğin yurtdışına çıkarken pul parası alınyor bu ne sizce devletin milleti soyma parası deilde nedir.?

Dışardan getirilen eşyanın adet standardı getirilir  ve cuzzi bir rakamla giriş harç parası alınır.

veya pasaporta yıllık adet kayıt ettirme standardı getirtilir örnek 2 yılda bir deilde işte yıllık 2 tane

Bence..

Altın'ı olan kuralı koyar,kuralı koyan altın'ı alır!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExcellencE
    ExcellencE's avatar
    Erkek
    Oyle ya da boyle herkesin fikir belirtmesi cok guzel. Ama bu konuda en cok yakinilan sey teknolojik esya musrifligi sanirim. Bu su anda zaten olan birsey. Benim istedigim bu musriflik artsin degil ebette. Bilincsiz tuketim her zaman olacaktir. Su anki durumun engel olmadigi da belli ve belki gosterişi korukledigi gercek. Herkesin ulasabildigine ulasmak tatmin etmeyecektir. Eskiden de bu durum vardi 5 TL verip kaydediyorduk ve yine alan aliyor almayan almiyordu. Gosteristen ya da musriflikten rahatsiz olan kadar bunlari yapan da var.
    Bunun yanı sıra arkadasların dedıgı gıbı bu aletlere kolay ulasımı hakeden kurumlar da var. Akademık kullanım gıbı bıreyden cok topluma hızmet edecek konularda bı kolaylık saglanabılır.
    Ben fıkrımı soyledım bunu bu arkadaslar gıbı destekleyın dıye. Oraya her yapılanı ımza fıkrıme degıl cozume destektır bence.

Yapay zeka, zeka değildir.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    Zeytun-i bunu yazdı
    DJ_Alper bunu yazdı

vergi kaçırmanın önü açılsın gibi birşey olmuş :)

kayıt işlemi kaldırılması işime gelir ama boşuna bir çaba hocu

tam aksine hocam temmuzda böyle 1 şey giriyor piyasaya tüm poslar yalan olucak ;

Deniz bank, işletme kartla tahaahütlü 36 ay içinde aylık minimum 2 bin tl ye ücretsiz geliyor hemen hemen %1.5 komisyonla.

ne alaka amk:)

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

İmzaladım da, sayı artsa bile devlet baba görecek mi bunu?

Çok sinir bozucu yahu, kişi başı 1 olması bile fiyasko misalen.

İki yaz önce amerikaya gittim, ipad ve iphone aldım, ikisini aldığım toplam fiyat belki burdan bitanesinden bile daha ucuzdu. Neyse, yurda döndüm telefonu kaydettim ama ipad'i kaydedene kadar ebemin tersini düzünü her yerini gördüm. İnsaf. İnsanız, parasını verdik, nereden istersek oradan alırız. Niye kullanamayalım?

Yap kişi başı 3-5 limit, alan kendine alsın tablet+telefon, anasına babasına kardeşine getirsin, kayıt işlemi de 5-10 lira olsun eskisi gibi. Hatta ücretsiz olsun. Ne istiyosun insanlardan?

Ha o zaman pasaport kayıt hakkı satışları başlayacak yine, e amk, hiçbi ülkede böyle bi kısıtlama yok bizde niye var?

...said addicted.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExcellencE
    ExcellencE's avatar
    Erkek
    noname bunu yazdı

İmzaladım da, sayı artsa bile devlet baba görecek mi bunu?

Sıstemın dedıgıne gore her bır ımzalamada sıte verdıgın adrese -kı ben malıye bakanlıgının adresını verdım- maıl atıyor. Zaten bellı bır topluluk olsun o herturlu bı yerlere ulastırılır.

Yapay zeka, zeka değildir.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Altair
    Altair's avatar
    Erkek

Hocalar olay size gıcıklık değil kaçakçılığı önlemek bir nebze adamlar çatır çutur getiriyor aletleri kayıt ediyor kilimcinin birine satıyor 2-3 ay sonra alet kapanıyor zaten mağduriyet üstüne mağduriyet ama kazanan parasını kazanıyor. Ya şu kayıt sistemini geliştirecekler yada bu böyle kalacak başka yolu yok bunun.

Toplam Hit: 3923 Toplam Mesaj: 22