Beyler DİKKAT DİKKAT Aysuma Giriş...!
-
millet www.aysum.com 'a girmek için kullanıcı adı ve şifre istiyo nasıl girebilirim? bildiğiniz çakma bi kullanıcı adı ve şifre varmı lütfen yardım edin...!
-
Zuuhahahahahaha iyide nasıl indircem siteyi bilader bi yardımcı olun yaaa bana geçici bi kullanıcı adı ve şifre bulun plsss
-
dostum teleport pro diye bi program var onunla denen işini görür
-
siteyi ofline olarak kaydederseniz üyelik isteyen bölümleri yinede göremessiniz, wares sitelerini araştırın ara sıra aysum üyeliği yayınlıyorlar veya cc varsa kendinize yeni üyelik alabilirsiniz...
-
teleport pro programının işimi görüceğinden eminmisin? bide bu programı nerden bulabilirim??
-
ya ben bu Teleport_Pro_yu indirdimde nasıl kulanıcam bu programı _??? sade bi program ve bi şey anlamadım?
-
Aysum'a girmek için kasman boşuna... Türkiyedeki... Hatta dünyadaki en basit arayüzü olan , saçma sapan resimlerle nasıl olurda ad yapış halen anlayamadığım abidik bir site...
-
Ya arkadaşım ben resim istiyorum rüştü rençberin karısınını resimleri çıkmış aysumda hastayım o karıya resimlerini görmek istiyorum ama üye olmayan göremez yazıyo üyede paralı, o resimleri nasıl görebilirim yardımcı olun!
-
PacoRabanne bunu yazdı:
Ya arkadaşım ben resim istiyorum rüştü rençberin karısınını resimleri çıkmış aysumda hastayım o karıya resimlerini görmek istiyorum ama üye olmayan göremez yazıyo üyede paralı, o resimleri nasıl görebilirim yardımcı olun!
Yuh a.q. siktir git lennn!! -
yuh a.q sen gıt şişme bebeklerin fotolarına bak ayıp yanı kardesım evlı kadına bakmak yaa yuh artık suratına tukursem yarabbi sükür dersin...TTüühhhhh
-
internet özgür bir ortam, iyi yanının olduğu kadar kötü yanıda var tabi ama kötü yanı olmadanda olmuyor, zaten kötü yanı olmadan bir tadı olmuyor o yüzden bana dokunmayan yılan bin yaşasın diyeceksiniz...
Kullanıcı adı : imperious
Şifre : 3949310
Toplam Hit: 6644 Toplam Mesaj: 24