folder Tahribat.com Forumları
linefolder Linux ve Diğer İşletim Sistemleri
linefolder Beyler Linux İle İlgili Soru Yardim

Beyler Linux İle İlgili Soru Yardim

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    spitfire_1905
    spitfire_1905's avatar
    Erkek

simdi bende windiws xp media center var    simdi onu format edip de linux u yuklliim .... cart curt yoksa ....gorunumu nasil bisey linuxun mesela my computer vs..... iice bilgi topliim dedim?

ayrica biri demisti tahribatta 23 milyona linuxun orijinal surumu varmis kitapcii fln? adini tam olrk verimsinz? .............msn:   silent-hacker@hotmail.com  bi kac sorum var da plsss yardim edebilrseniz?

null
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fmk
    fmk's avatar
    Erkek

ne demek istediğini anlamadım açok sorarsan yardımcı olabilirim

Eğer İnsanlar benimle aynı şeyleri düşünüyorsa bir yerlerde yanlış yaptım demektir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Misanthrope
    Misanthrope's avatar
    Erkek

linux kurmak icin windows u formatlamana gerek yok..

linuxun KDE masaüstünü kullanirsan cok zorluk cekmezsin..

ama önce kullanacagin linux versiyonuna karar vermen gerek.. bence sen önce Knoppix i dene.. CD yi takarsin ve aninda Linux u kullanirsin.. RAM in iyi ise yeterince hizli da calisir.... yalnizca read modunda bilgisayarini acar...yani bilgisayarina hicbir zarar vermeden linux a biraz alisirsin..olaya biraz asina olunca adam gibi bir versiyon kurarsin.. kurmaya baslamadan önce mutlaka linux kurulumu ile ilgili bir kac dokuman oku..

net bu konularla dolu zaten.. sen oku önce.. kafana takilan birsey olursa sorarsin..

masaüstünün nasil göründügünü cok merak ediyorsan hemen her versiyonun screenshotlari var.. onlara bir göz at derim..

Was mich nicht umbringt,macht mich stärker! Nietzsche
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tagext
    tagext's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Başarı Madalyası
    Erkek

sana tavsiyem kurulumu basit kullanımıda basit olan ubuntu olur. kurulum sırasında adsl bağlantın var ise turkce derdin olmaz. www.ubuntulinux.org

ftw
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    spitfire_1905
    spitfire_1905's avatar
    Erkek

ben linuxu exploit icxin fln sey etmistim ama....

yaniii anlicaaniz brzcik karsik gelior 

null
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Misanthrope
    Misanthrope's avatar
    Erkek

microsoftun suyu varmiydi ki yaa? ben bir tek bol mavi ekran hatirliyorum:)) hala xp kullansamda..

linux un farkli bir dosya sistemi var.. exe falan yok yani.. bak virüs yeme ihtimalin nasil indi birden gördün mü:)

media player falan hepsinin cok daha kullanislisi var.. ve hepsi de bedava.. crack la falan ugrasmiyon..

ustelik bir kere kurdun mu ihtiyac duydugum programlarin hemen hepsi otomotik olarak kuruluyor(tamam hepsi degil)..windows gibi yalnizca driver ler icin 10 defa restart a ihtiyacin yok yani..

Was mich nicht umbringt,macht mich stärker! Nietzsche
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    spitfire_1905
    spitfire_1905's avatar
    Erkek

peki o zmn netten bi ara biri bana redhat bilmemneeeee... onermisti onun download linki varmi linuxu bi deniiiim bakiim...?herser  icin cok tsk beyler cok yarddimci oldunuz

hee bu arada ben kendime ayri bi partition acicam linuxu yuklemek icin nasiuo yapcanm? bu kdr sozzz bi daha soru sormicaam saolun beyler

(su knoptix i nerden bulabirim?)

null
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wrongpeople
    wrongpeople's avatar
    Erkek
    Sonuçta Linux gerçekten çok maharetli olmakla beraber diğer arkadaşlarında söyledikleri gibi farklı kısımlara hitap ediyor evet server kuracaksan linux suse yok benim gibi autocad falan fişman kullanacaksan mecburen windows kaldı ki microsoft bile kendi serverlarında unix kullanıyormuş (bu konuda focus dergisinin bilmem hangi sayısının yalancısyım) :)haa evet iki partition kesinlikle biri linux biri windows en azından benim için ...

Access Denied dedik ya ...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    spitfire_1905
    spitfire_1905's avatar
    Erkek

peki o zmn netten bi ara biri bana redhat bilmemneeeee... onermisti onun download linki varmi linuxu bi deniiiim bakiim...?herser  icin cok tsk beyler cok yarddimci oldunuz

hee bu arada ben kendime ayri bi partition acicam linuxu yuklemek icin nasiuo yapcanm? bu kdr sozzz bi daha soru sormicaam saolun beyler

(su knoptix i nerden bulabirim?)

................?

null
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    All hail to Tux
    sandman
    sandman's avatar
    Erkek
    gerçi linux gibi yetenekli bir programı sadece exploid için düşünmem beni üzdü ama neyse....... bak sana tavsiye yeni cıktı sanırım chip özel sayısı var linux için içinde bir adet mandriva movie(cdden çalıştırılan) mandrake 10.2 ve sürücü cdsi çıkıyor korsandan alsan aynı para git onu al

Mühendis kahveyi projeye dönüştüren bir insan evladıdır.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    spitfire_1905
    spitfire_1905's avatar
    Erkek

peki beyler biri msn ye gelebilrmi yardim brzcik plsss

msn: silent-hacker@hotmail.com

null
Toplam Hit: 3716 Toplam Mesaj: 14