folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Beytüşşebap‘Ta Sıcak Çatışma Var

Beytüşşebap‘Ta Sıcak Çatışma Var

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cyber_Ottoman
    Cyber_Ottoman's avatar
    Erkek

Ne diyebilirimki Allah rahmet eylesin de hangi birine hergun bi suru cenaze

yarin olecekler icin de simdiden rahmet diliyim bari

sadece herkes sunu iyi bilsin bu cocuklarin katili ulkenin %50 si.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ANNE
    irwa
    irwa's avatar
    Dişi

şehitler kronikleşmiş acılarımız haline getirildi..yandaş değilsen adam yerine de konmuyosun artık..şehit cenazelerine serilen bayrak bile battı adamlara..güzel ülkemin geldiği durumlara bak..dokunmadığı kesim kalmadı neredeyse we hala ısrarla iktidar yaparlar mı bilinmez lakin ben kendi adıma konuşursam sanırım kurtuluş sawaşı bu sefer kendi içimizde yaşanacak..

dewdim dewrildim geldim
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HanDSomE
    HanDSomE's avatar
    Erkek

Şehit üzerinden siyaset yapanları gördükce bir kez daha üzülüyorum. aQ benim anlamadığım nasıl bir istihbarat nasıl bir güvenlik gücleri. Kendilerini koruyamazken ülkeyimi koruyacak. Anca kendilerini övsün, havada ters takla atsınlar. Askerlik sisteminin prof sisteme dönmesi gerekiyor. Hayatında eline silah almamış ve askerlikten sonrada ömrü boyunca eline silah almayacak kişilerin eline veriyorsun o silahları hadi attaaa savaşa. Oradaki teröristler konusunda prof o taşı toprağı dağı avucunun içi gibi bilen piçler. Koy karşılarına prof asker. Ver 4-5 yıl eğitim bak bakalim kim kimi s..yor

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Beytüşşebap Saldırısının Ardından Hükümet Yeni Gündem Maddesini Belirledi: "Kuzey Kutbu Müslümanları yardım bekliyor..."

http://www.zaytung.com/haberdetay.asp?newsid=189288

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

aşbakan Recep Tayyip Erdoğan, Beytüşşebap'ta yaşanan ve 10 askerin şehit olmasıyla sonuçlanan terör saldırısı sonrasında birlik mesajı vererek, "Hainlerin, millet olarak bizleri öfke ve nefrete sevketme tuzaklarına asla düşmeyeceğiz" dedi.

puhohıohahahohohahaha

bundan sonra oy kullanmayacağım eğer bir kişi bile gelip oy kullanmak vatandaşlık görevidir felan derse çıkarır kimliğimi götüne sokarım
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

PKK BAYRAĞININ ASKERİ ARACA ASILMASINA GÖZ YUMAN KALDIRMAYTA GÜCÜ YETMEYEN ÖZEL HAREKAT POLİSİ REZİLSİN SEN REZİLLLL

http://video.mynet.com/habervideo/Askeri-araca-PKK-bayragi-astilar/1468417

SeRDaR tarafından 03/Eyl/12 18:44 tarihinde düzenlenmiştir

Siklediğin Kadar Siklenirsin. Siklendiğin kadar Siklersin.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    SeRDaR bunu yazdı

PKK BAYRAĞININ ASKERİ ARACA ASILMASINA GÖZ YUMAN KALDIRMAYTA GÜCÜ YETMEYEN ÖZEL HAREKAT POLİSİ REZİLSİN SEN REZİLLLL

ulan artık neolsa benim içimi acıtmaz alıştık bunlara felan diyordum ama adamlar herdefasında kendini aşıyor aga

şaşırt bizi tayyip başkan eminim bundan daha ilerisinide yapabilirsin

bundan sonra oy kullanmayacağım eğer bir kişi bile gelip oy kullanmak vatandaşlık görevidir felan derse çıkarır kimliğimi götüne sokarım
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaxeL
    MaxeL's avatar
    Erkek
    SeRDaR bunu yazdı

bu ülkeden bir cacık olmaz

Erdoğan : Hainlerin, millet olarak bizleri öfke ve nefrete sevketme tuzaklarına asla düşmeyeceğiz" dedi.

MaxeL tarafından 03/Eyl/12 19:17 tarihinde düzenlenmiştir

Break Dance Bboy MaxeL
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

Ohha diyorum bu kadarınada pes. Acizlik Bu Boyutta olamaz.. Videosunu izledim kepazelik bir durum. Bence Bu Bir Oyun Orada Oynanan. Oradakiler,

O Görevliler Suc İşlemekteler.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

ergenekoncular yaptı bu işi değilmi tayyikciler sizce ?

silivriden çıktı ergenekoncular asker öldürdü değilmi paranoyak tayyikciler...

utanın memleket ne hale geldi utanın...

olan fakirin çocuğuna oldu...yine söylüyorum ben bir mayına bir kör kurşunla ölseydim ardımdan kim ağlayacaktı ? annem ve babam dışında hiçkimse.

o ankarada ceylan derisi koltuklarda oturanlar yangelip yatacaklar sonra bi kaç mehmetçik öldü diye meclismi toplanır diyecekler sonra çankayadaki o şahıs : terörü kınıyoruz diyecek ertesi gün hiçbişey olmamış gibi devam edecek herkes...

açılımınızı sikeyim. açılımı destekleyenleri sikeyim. teröriste orosbunun çocuğu diyemeyenleri sikeyim

analar ağlamasın diyen o şahsı destekleyenler nerdesiniz ? şimdi daha kaç ANA evladını toprağa verdiği için ağlayacak?  başbakanınız varya hani peygamber olarak gördüğünüz başbakanınız o anca süleymaniyede Türk askerine çuval geçiren şimdinin CIA başkanı patreusla suriyeyi konuşa dursun aferin size bravo
    Allahınızı severseniz şu akepelileri toplayın suriyeyle savaşsınlar karışmayın onlara. onlar sabah akşam mehmetçiği değil suriyeyi düşünen yaratıklar. amerikayı haşa Allah gören şu yaratıklar artık sizin destekleriniz yüzünden bu masum vatan evlatlarının ölmesinden siz sorumlusunuz.
    ortada ne ORDU kaldı ne halk kaldı memleket kapanın elinde kaldı lan. çıkıp açıklama yaparlar sonra : devletimiz terörle mücadeleye devam edecektir falan fişman artık bu halk buna inanmıyor terörle mücadele filan inanmıyoruz. böyle keklik gibi avlanan gençler şehit oluyor terörle mücadele devam diyorlar. arkadaş sen 20 yaşında eline ilk defa silah alan 3 ay eğitim aldığını sanan genci g.doğuya gönderip terörle mücadele edeceğinimi sanıyorsun?

kaygusuz tarafından 03/Eyl/12 22:09 tarihinde düzenlenmiştir

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
Toplam Hit: 6161 Toplam Mesaj: 51