Bi De Ölmüştü Sözde
-
bir iki ay önce hayalet sevgilim şarksıyla herkesin dilinde dolanan irem(İREM YAĞCI) dream tv de canlı yayına çıktı ve herşeyi yalan olduğu anlaşıldı bir internet efsanasi sona erdi.Sözde kız sevgilisiyle telefonda kavga etmiş sevgilisi bu kavgadan sonra ölmüş kendisi de bu şarkıyı yazıp intihar etmişti.............ve sonuç olarak yalan olduğu ispatlanmış oldu.....
canlı yayın klibi aşağıdaki linkte
http://www.harikamp3.net/mp3indir.php?i=1428&mp3=İrem-Hayalet.Sevgilim(İlk.Kez.Video).html
isteyenler buradan indirebilir ama indirmesi baya uzun sürüo...
-
bak heleeeeeeeeeeeeeee
soy isimde meymenet yok bi kerem
men o kızı dikerem -
şerefsiz ii reklam yaptıu :D
-
millet sallıyorlar o şarkıyı ben yazdım ireme verdim asıl benim sevgilim öldü ona yazdım
-
vay o*ospu vayy herkesi kandırdı demek
-
Soyadından belli zaten her şey!!
-
Akıllı olan yemedi :)))))))))
-
intihar etmıs sonrada kurtulmus dıye bılıyom yaw bunlar formalıte ıste prım yapmak
-
zilli bizim parlaşımcı ruhumuz sayesinde internetde meşşur oldu daha sonra olay medyaya taşınınca, sanalı bıraktı gerçek hayata taşındı, helal olsun ne diyiyim bizim gibi kekler olduğu sürece daha çok kişiyi meşşur ederiz...
-
skimde bile değildi..onlarca link görmüştüm bir kere bile tenezzül edip dinlemedim.internetde,cafelerde vs..hangi şarkılar meşhursa kesin bkgibidir.
bkz:dj ayben,çetin çetinkaya, vs...
-
Şarkının hikayesini bilmedende dinleyip,beyenen bir çok kimse var bu yüzden olayın sadece hikayesi ile alakası yok.Tamam türkiyede warezci ruh sayesinde böyle yayıldı ama şarkıda güzel.Ha bana göre değil ama kimilerine göre güzel.