Bi İki Parça Ücretsiz Ürün Verilecektir
-
Hocam işlemciden anahtarlık yap ((:
-
anakartı da ben alayım ozaman hocam yalnız ihtiyacı olan varsa ona ver yoksa çöpe gitmesin yazıktır :D
-
ersn bunu yazdı:
-----------------------------schwarzseherisch bunu yazdı:
-----------------------------tahribatta bir cok kisinin elinde boyle cop bilgisayarlar var, bunlari birlestirerek bir superbilgisayar yapamaz miyiz acaba
-----------------------------mantıklı birşey dedin aslında herkez bi parça yollıcak admin onaylı bilgisayar toplıcan 3-5 tane fakir fukara ya vericen.
-----------------------------Fakir Fukara Demeyelimde, ihtiyaci olanlara diyelim.
-
anakarta talibim hocam yaz benide :)
-
ya hocalar hepsini tek sefer tek kalemde bi kişiye göndermeyi düşünmüştüm ben herkes ayrı parçaları istedi
< id="__chango" ="text/">// -
bana ddr2 533mhz ram lazım elinde olan var mı?
-
hepsine talibim alan yoksa alayım.
-
Jubei bunu yazdı:
-----------------------------yawuz bunu yazdı:
-----------------------------ide hdd olaydı :)
-----------------------------
Aslında bende var 250Gb IDE HDD,bir ara satıyordum ama baktım çok komik bir fiyata gidecek bende kurdum içine Win 8 arasıra açıp kullanıyorum :)
Bunu niye söyledim bende bilmiyorum :)
-----------------------------Belki hayrına bana gönderme niyetindesin hocam :D ondan yazmışındır
-
NmC bunu yazdı:
-----------------------------Hocam işlemciden anahtarlık yap ((:
-----------------------------pentium1 1.1 GHz ile yapmaya çalıştım dişleri tek tek söktüm inede cepte biryerleri sağa sola takılıyor
-
NmC bunu yazdı:
-----------------------------Hocam işlemciden anahtarlık yap ((:
-----------------------------ramlerden daha iyi oluyor anahtarlık. lise döneminde edo ramlerden yapmıştık. üstündeki chipleri söktük yeşil yeşil :) sonra hatırladığım kadarıyla asite attık ve saf bakırı elde ettik ya da başka bir işlm yaptık tam hatırlamıyorum (kazımış da olabiliriz) ama bakırlı şekilde elde ettik.. güzel olmuştu. sd ram biraz büyük kaçar :)