Bildiğiniz Ftp Adresleri ?
-
o filmlerin adı nedir nasıl okuruz?
-
alper ben o local adesini yani örnek olsun diye verdim =) yoksa localden bişe indiremeyrum =)
forumdada arama yaptım çoğunun ne olduğuda belli değil çoğu bozulmuş kırık herkes bildiklerini yazarsa sevinirim çok bahtiyar olurum adminlerdende ricam olsun boş postları silsinler sadece ftp adresleri kalsın mümkinse=)
-
iLLuMiNaTi bunu yazdı:
-----------------------------pessimist bunu yazdı:
-----------------------------
ftp://195.218.197.3/
-----------------------------bide okunsa filmlerin ismi ahh ahh
-----------------------------acaba okunmamasının sebebi ne :/ yazı karakterlerimi yok yada dilmi farklı anlamadım keşke okunabilseydi baya bol bi kaynakmış.
-
ftp://ftp.uglan.ck.ua/games/
-
Bu Dosyaların hepsini tek seferde nası çekebilriz ?
-
bende onu düşündüm ama çekemeyiz galiba =) idm ile uğraşştımm uğraştım olmadı hepsini sıraya dizmen lazım anca öyle olur oda çok kasar. herneyse daha bilen yokmu :/
-
Tutup masa üstüne atmayı denedinizmi
-
Şimdi Yöntem %100 benim aklıma geldi başkasınında gelebilir zor bişi deil herhangi bi ftp programıyla FTP ye bağlanıyoruz kullanıcı adı şifre yazmıyoruz sadece server adresini yazıyoruz.. Sonra FTP açılında ordan albüm albüm indiriyoruz tek seferde hepsi iner ama boyutu bilmiyoruz bu yüzden pc kapanana kadar bu şekilde devam ediyoruz ve 1-5 gün arası biter tahminimce : )
-
flashget artı flashgetsite gezgini işinizi fazlası ile görür
-
başka başka ftp bilen yokmu konu bilgi karmaşasına dönmeye başladı bize sadece ftp lazım ftp olanlar versede yararlansak =/
Toplam Hit: 7923 Toplam Mesaj: 29