Bilgikutuphanesi.Com Projeye Başlıyoruz (Yer Almak İsteyenler)
-
not ettim arkadaslar hepinizi..
yalnız söyle bişey var. sadece yazmakla kalmamak gerek. arastırıp o konuda populer olmus insanların hayatını yaptıklarını copy paste yapmadan yorumlayarak paylasmak gerek.
kategori sınırı yoktur. hangi dalda iyiseniz yazabilirsiniz. o dalda arastırma yapıp bilgileride paylasabilirsiniz.
5-6 kişi olduk 15 kişi olunca siteyi yayına sokucaz.
-
fotoğrafçılık ile ilgili yazılar yazabilirm ;)
-
gokayp bunu yazdı
fotoğrafçılık ile ilgili yazılar yazabilirm ;)
tmmdır bende fotografcılıkla ilgileniyorum bu arada :)
-
preje herkese hayırlı olsun arkadaşlar başarılı bir çalışma olacağını düşünüyorum
-
20 yıllık sınıf öğretmeniyim. Çocuk psikolojisi, sosyalleşmede başarı, eğitimde başarı, karşılaşılan sorunlar ve çözüm önerileri ve genel anlamda çocuk eğitimi hakkında yeterli birikime sahibim özetle. kategori içine giriyorsa katkı sağlarım.
-
vurmalı çalgılar. özellikle bateri adına bildiğim her şeyi paylaşabilirim.
müzik tarzları adına bildiğim her şeyi paylaşabilirim.
Tiyatro adına bildiğim her şeyi paylaşabilirim.
Edebiyat adına bildiğim kadarıyla her şeyi paylaşabilirim.
Hukuk öğrencisiyim hukuk adına danışmak isteyen olursa bilgim kapsamında yardımcı olabilir, en kötü sorular hakkında araştırma yaparak cevaplandırma yapabilirim bu beni de geliştirir hem de faydam olur.
-
kategoriler çoğaldı büyün arkadaslara tek tek ulaşacağım ayrıntılı konusacağım. biraz daha cok olmamız gerekiyo konu güncel..
-
ingilizce bilgisi iyi olan arkadaşlardan varsa youtubedeki ilginç video ve makalleri cevirse bile yeter, uçar site
-
kumar, kumar hileleri ve kumarhane hakkinda yardimci olabilirim.
-
buruksu bunu yazdı
ingilizce bilgisi iyi olan arkadaşlardan varsa youtubedeki ilginç video ve makalleri cevirse bile yeter, uçar site
çok mantıkı