Bilgisayar Cd Seçiyor..Yemek Seçer Gibi :)
-
Arkadaş assassains creed 2 almış , crackleyememiş , biraz uzak teknolojiye de. bide crysis 2 . crysisi hallettim diğerini yüklemek gerekiyordu zamanım yoktu yüklemeyi başlatıp ayrıldım. ertesi gün yine çalışıyomuş cd . sonra yani yüklemeden 2 gün sonra gittim sanırım yüklemeyi iptal etmişti etmese bile fark etmezdi de , cd takınca bilgisayar açmadı lütfen bi disk takın dedi. boş cd muamelesi de yapmadı . başka bişey takınca açıyordu. Çıktım evde kendi pcmde denedim açtı :)
CD de çalışıyor PC de çalışıyor bi araya gelince olmuyor sizce bu nedir :D
Not : dvd yani.
-
üzülerek söylüyorum ama bilgisayar çift kişilikli olabilir.bu olay uzun zaman kasanın içini temizlememekten yada dvd nin el yardımıyla sürüklenerek iteklenmesinden yerlerde sürüklenmesinden kaynaklanabilir
çizdi kafayı yani...doğrudur
-
firmvare yapmayı dene bir bir zamanlar banada olmuştu :D bu arada firmvare yi yanlış yazmış olabilirim :D
-
sLeymN bunu yazdı:
-----------------------------
firmvare yapmayı dene bir bir zamanlar banada olmuştu :D bu arada firmvare yi yanlış yazmış olabilirim :D
-----------------------------w ile olacak firmware şeklinde.
-
dont say whats the true , just tell me how to (:
-
NoName bunu yazdı:
-----------------------------
dont say whats the true , just tell me how to (:
-----------------------------efenm sizi bilgisayar doktorumuz apdırrahime yönlendiriyorum benim ilaç yazmak gibi bi yetkim yok teşhis koyarım ben
-
hocam o arkadaşında başına gelmişti. sadece + lı olanları oluyordu. DVD+R leri yani - li cdleri okumuyordu. gidip değiştirmişti. aldığı cd romların hepsi öyleymiş.
-
aaa hatırladım bizim muhoyada olmuştu bu üstte belirtildiği gibi tabi ya
-
tamamda bigün açıp ertesi gün reddetmesi ne :D
-
eskimiş, değişmesi lazım maalesef.
-
Benim dvd yi ittirmezsen cdyi okumuyordu. dvd leri hiç okumuyodu ama neyse.