Bilgisayar Dersi Geldi Diye Seviniyodum
-
aq biz oksye hazırlanıyoz hocalar ödev basıo dersaneden test ödevleri var bilmemneler var pcye girmiyoz yine zaman yetmiyo öğrenciyi köreltiyolar vlla
çinin ekonomisi tarihi yaşamı coğrafyası tarımı bilmemnesi cartı curtu araştırılcakmış sonra çıktı alıp okula götürülcek
1 - banane çinden ya her tarafta meydinçina yazıyo tek bildiğim o
bunları araştırcaz .. bulmak kolay değil google bilmemne ama sonuna kadar yardım etmio ki amk
bulmaz zor ama neyse geçtik diyelim
atacaz ms wo(ö)rd e hem sol tarafta yazılar aynı hizada olcak hemde sağ tarafta
yani solda biri paragraf biri dışarda biri içerde satırlar olunca çirkin oluyor ya düzeltiyoruz aynı hizadan başlıyoruz onu sağ tarafada yapacakmışım
uzun lafın kısası : yardımınıza ve bilginize sığınıp istifade etmek istiyorum :)
daha da kısası : en kısa sürede YARDIIIIIM EDİİİİN :D:D
hem araştırma hem düzenleme
-
sağ sol yapma işi kolayda o dediğin konuyu hiç bilmiyom dengesizim benim ödev başlıı vadı bi ona bak
-
evet ödewsitesinde bulsam indirecem o yöntemle de bulamıyorum ki :)
-
hayat hikayeni bırak sorununu anlaşılır bi türkçeyle yaz halledelim kardeş anlamadım pek :D ya da pm at ayrıntılı anlatıyım
-
hani okullarda işlenir ya türkiyenin tarımı ekonomisi coğrafyası bilmemnesi
onun çin için olanı iştee
-
ya sen word içinmi yardım istiyosun yoksa araştırmamı yapalım
anlamadı yaw biras açıkla.
-
her 2side
-
aBİciklerim ablacıklarım araştırmayı hallettim de
şunu düzene sokmamda yardımcı olurmusunuz ..?
http://uploaded.to/?id=a9mm8r
edit : şimdi pcnin başında duramıyorum hiç zamanım yok ya lütfen birisi hayırsever biri çıksın da hallediversin düzenlemeyi ya nolur yardım edin :(
of lan hoca öğretmeden isteyince gıcık oluyorum keltoş herif
ders progamına da adını X MESUT diye yazdırmış p*ch :D:D
-
tmm indirdim ben onu nasıl düzenleyecem ben tekrar upload ederim sana(düzenleyip)
-
wordde düzenliceksin
sol taraflar hani düz olur ya aynı hizada sağ taraflar da aynı olmalı bi resim ekliyim de orda görünsün şimdi anlarsın
sonra sayfa düzeni de dügün olsun öyle her sayfada azcık bişey 10 sayfa sürmesin lütfen :)
sayfalar dolu olsun yani 1-2 sayfacık bişey olmalı..
bekle resimi koyayım hemen..
-
msnin falan varmı ordan konuşsak