Bilgisayar Hoparlörüne Başka Bir Telsiz Vs. Karışabilir Mi?
-
Bilgisayar hoparlörüne başka bir telsiz vs. karışabilir mi arkadaşlar ? Yani bilgisayar hoparlöründen başka bir ses gelicek polis telsizi ya da binalardaki sistem gibi. arkadaşım basına böyle bir şey geldiğini iddia etmişti. kendi hoparlöründen çıkmaması gereken bazı sesler çıkıyormuş , başka sesler karışıyormuş vs. olur mu olmaz mı merak ettiğim budur? olabilir mi ihtimali var mı? olursa nasıl olur?
-
evet bu olay bendede oldu başka bir konuşma sesi geldi müzik dinliyordum müziği kapattım o ses gelince hala devam ediyordu ve telsiz gibi birşeydi .
-
çok zor.. normal bi hoparlörde olmaz.. ama kablosuz gelişmiş fonksiyonel bi hoparlörde olabilitesi var bence
-
yok böyle birşey. rizedeki camiyle şahsi bilgisayarı karıştırma hocam.
aklıma : internetten bilgisayara bağlanıp buzdolabındaki etleri yiyen hackerler var abi diyen veleti getirdin :)
-
gayette var öyle bir şey. üstelik hoparlörden değil direk kasanın içinden gelir o ses.
bilgisayar radyo dalgalarını vs. alabilir.
-
arkadaşların dedikleri gibi zor hocam.Ancak parazit karışabilir.Oda iyi bir hoparlorde olmaz.Telsizdeki frekans bandını tutturması lazım hoparlorun oda cok zor:D
-
kaygusuz bunu yazdı:
-----------------------------
yok böyle birşey. rizedeki camiyle şahsi bilgisayarı karıştırma hocam.
aklıma : internetten bilgisayara bağlanıp buzdolabındaki etleri yiyen hackerler var abi diyen veleti getirdin :)
-----------------------------öff be hocam :D onla ne alakası var :) bak konuda ne yazmısım. arkadaşım bana bunu 2 sene önce söylemişti ;)
-
benimde yolda radyo dinlerken başıma gelmişt bikere biraz ilerimdeki güvenlik görevlisinin telsizi kulagımdaki kulaklıga geldi radyo açıkken
-
The_FCN bunu yazdı:
benimde yolda radyo dinlerken başıma gelmişt bikere biraz ilerimdeki güvenlik görevlisinin telsizi kulagımdaki kulaklıga geldi radyo açıkken
abi nası başarıyonuz bunları ya:D.Radyo 88 ile 108 Mhz arasında yayın yapar. Uzaktan yakından alakası olmayan bir iş. -
evet mümkün
biyerde bilgisayarla bağlantısı olmadan radyo çalan bidiğimiz bir artı bir hoparlor gördüm, yüksek biyerdi adama sordum bu böyle dedi bilgisayara bağlamadan da çalıyor dedi.hımm dedim ordan uzaklaştım.büyük bi ihtimalle vericinin aşıkına kapılmış hoparlor
-
cordelian bunu yazdı:
The_FCN bunu yazdı:
abi nası başarıyonuz bunları ya:D.Radyo 88 ile 108 Mhz arasında yayın yapar. Uzaktan yakından alakası olmayan bir iş.
-----------------------------no comment :D