Bilgisayar Masası (3D)
-
piskopatix bunu yazdıHolyOne bunu yazdı
Haa tüh, gazeteyi görünce idrak edemedim yaw
Almanya mı orası? Turkish allgemeine gazetesinin sitesini yapmıştım gencligimde o aklima geldi. (Almanca bilmeden almanca site yapmak zor iş)
Nasıl oldu o iş G translate varmıydı ozaman ?
Almanca zor dil zaten der die Das 9 senedir burdayım hala sallıyom kafadan.NRW nerdesin hocam? Köln de düşeyim şuracığa :D
-
deja-vu bunu yazdıpiskopatix bunu yazdıHolyOne bunu yazdı
Haa tüh, gazeteyi görünce idrak edemedim yaw
Almanya mı orası? Turkish allgemeine gazetesinin sitesini yapmıştım gencligimde o aklima geldi. (Almanca bilmeden almanca site yapmak zor iş)
Nasıl oldu o iş G translate varmıydı ozaman ?
Almanca zor dil zaten der die Das 9 senedir burdayım hala sallıyom kafadan.NRW nerdesin hocam? Köln de düşeyim şuracığa :D
Mülheim a.d Rurh hocam :D
swordfish bunu yazdıoha hoca korktum senden :D
istanbulda olsan senle güzel iş yapardık ama :)
Türkiyeye gelcem inşallah.
overbite bunu yazdımasa güzel de çizimlerdeki masanın rengi daha güzel
Gerçek ağacın rengini ayarlamak zor iş.
piskopatix tarafından 09/Ağu/12 02:47 tarihinde düzenlenmiştir -
Zanaat abi..Tek kelimeyle Harika.
-
Çok güzel olmuş valla tam seri üretimlik
inşallah çalışmalarınıza türkiyede devam edersiniz
-
Çok güzel bir masa olmuş..
Lakin bilgisayarımasanın yan tarafına koymak- masanın yarı yüksekliği- , ergonomik bir yüksekliğe koymak daha da iyi olurdu.. ben öyle yaptıracağım fırtsatım olursa..
Kasa masanın üstünü çok işgal etmesin diyorum yani...
ltcelik tarafından 09/Ağu/12 03:55 tarihinde düzenlenmiştir -
bende çizeyim bana masa yap dicektim ki, o gazete, ardındanda yurtdışınd aolduğunu açıklayınca tadım tuzum kaçtı :D
MaviGozluDev tarafından 09/Ağu/12 04:18 tarihinde düzenlenmiştir
edit : nan o değilde nası özendim birden sana hocam :D -
ltcelik bunu yazdı
Çok güzel bir masa olmuş..
Lakin bilgisayarımasanın yan tarafına koymak- masanın yarı yüksekliği- , ergonomik bir yüksekliğe koymak daha da iyi olurdu.. ben öyle yaptıracağım fırtsatım olursa..
Kasa masanın üstünü çok işgal etmesin diyorum yani...
Masanın üst kısmı varya kalın onun içi boş kutu gibi orası sınavdan sonra bilgisayarın içini oraya monte etmek için var. zamanım olunca bilgisyarın iç organlarını kasasız oraya monte edecem usbler masanın üstünde olcak 1c çıkıntının üzerinde yani. aç kapa reset tuşları masa altında olcak, banka acil durum alarmı hesabı :D tornalı düğmelerde ahşap makassa ağacından. yapınca foto koyarım.
piskopatix tarafından 09/Ağu/12 08:29 tarihinde düzenlenmiştir -
MaviGozluDev bunu yazdı
bende çizeyim bana masa yap dicektim ki, o gazete, ardındanda yurtdışınd aolduğunu açıklayınca tadım tuzum kaçtı :D
edit : nan o değilde nası özendim birden sana hocam :DMarangozluk güzel meslek hocam zengin kısım hep marangoza yaptırıyo mobilyasını. Birde çok ekzantirik şeyler istiyorlar sonra düşünüyorsun lan nasıl yaparım diye efendime söylim bitirince çok başka bir duygu birşeyi başarmış olmak :D güzel meslek yaw.
-
güzel olmuş ya beğendim şahsen bu işlerde kreatiflik önemli yoksa taklit yapsan ne 3. olurdun ne gazeteye çıkardın hocam ;)
biz autocad de çizsek yapabilir misin?
-
zone bunu yazdı
güzel olmuş ya beğendim şahsen bu işlerde kreatiflik önemli yoksa taklit yapsan ne 3. olurdun ne gazeteye çıkardın hocam ;)
biz autocad de çizsek yapabilir misin?
Bende zaten autocad ile çizdim
buyrun çizimler yapmak isteyen olursa :D