Bilgisayar Mühendisi İçin Bilgisayar
-
Amd-x bunu yazdıwert bunu yazdı
makine mühendisi
mimar
grafiker
oyuncu
için bilgisayar tavsiyesi duydumda
bilgisayar mühendisi biraz garip geldi
"tüyo isteyen yarış atı" gibi bişey oldu :|
ahahaha yıkıldım :D
Bilgisayar mühendisi bilgisayar önerisi isterse ...
:)) -
aliyk bunu yazdıAmd-x bunu yazdıwert bunu yazdı
makine mühendisi
mimar
grafiker
oyuncu
Bilgisayar mühendisi bilgisayar önerisi isterse ...
:))terzi kendi söküğünü dikemez :D
-
interfector bunu yazdı
bilgisayar mühendisi dediğin adam celeronda program yazabilen adamdır :D neymiş i7 peeh :D
yani..
Fakat geliştirdiğin yazılıma bakar.. Muhasebe programı yazıyosan 386DX bile yeter
Yok akışkanlar dinamiği simülasyonu , 3d oyun vs yazıyosan sağlam bir makine iyi olur
-
Amd-x bunu yazdıwert bunu yazdı
makine mühendisi
mimar
grafiker
oyuncu
yılın cevabı içimi döktün dışarı. üstüne sı*tın abi o derece :)
-
http://www.pcdepo.com/dell-inspiron-5110-b45f45-8gb-notebook-urun7666.html alali tam bir hafta oldu gayet memnunum.kasasi plastik olabilir belki ama benim icin cok onemli degil.ne yuklediysem de sikinti yaratmadi.f/p acisindan oneririm.bende elektrik elektronik muh ogrencisi olarak kullanacagim.;)
-
lenovo paklar, o kadar iyi bi bilgisayar almana gerek yok, bu çok bilindik bişey zaten
-
gırgırlar güzel... zeki adamsınız vesselam.
şimdi,
ısınma problemi minimum
zart diye donup kalmayan program yazarken saçma sapan hatalar vermeyen
eli yüzü düzgün bilgisayar önerisi istiyorum
1000-1200 arası olursa iyi olur.
birde i3 ile i7 arasında ki bariz farklar nedir senelerdir core 2 kullanıyoz masaüstünde hiç problem yaşamadık ama laptopa gelince olay neden değişiyor ?
bunu bu siteden almalımıyım ?
zeybekustasi tarafından 31/Ağu/12 16:59 tarihinde düzenlenmiştir -
Hocam, öncelikle verdiğiniz fiyat aralığında çok fazla seçenek olduğunu pek düşünmüyorum. Birkaç sitede araştırdığım kadarıyla limitiniz dahilinde (uygun kredi kartınız da mevcutsa) alabileceğiniz bilgisayar modelleri buldum.
Yalnız, o bütçe ile dizüstü bilgisayar yerine mümkünse masaüstü bilgisayar toplamanızı tavsiye ediyorum. Çünkü daha sonra masaüstü bilgisayarınızı parça ekleyerek geliştirebilirsiniz ancak dizüstü bilgisayar, özellikle şu an bu fiyat aralığında olanlar, için konuşursak; şu an ki ihtiyaçlarınızı karşılayacak olsa dahi ileride daha iyi bir sisteme sahip olmak isteyebilirsiniz.
edit: Verdiğiniz linkteki bilgisayar benim önerdiklerimden daha iyi olabilir ancak verdiğiniz fiyat aralığının üzerinde görünüyor. Site konusunda bilgim yok, bilen arkadaşlar yardımcı olacaklardır.
RaNGeR tarafından 31/Ağu/12 18:42 tarihinde düzenlenmiştir -
up!
2000 lira altı i7 var mı sağlam ???
Çok şey mi istedim :D
-
asa42 bunu yazdı
up!
2000 lira altı i7 var mı sağlam ???
Çok şey mi istedim :D
Hocam 2000 altı i7 bulursunuz ama sağlam olmaz :) Biraz çok şey istemişsiniz gibi geldi bana :)
2500-3000 civarı derseniz istediğiniz gibi birşeyler bulabiliriz :)