Bilgisayar Mühendisliği 1. Sınıf Dersleri
-
Bu sene bilgisayar mühendisliği birinci sınıfa başalayacağımda göreceğim dersler hangisi bilen arkadaşlar yaedımcı olursa sevinirim
-
her üniversitenin kendi ders çizelgesi vardır arkadaşım. ama genelde ana dersler gösterilir fizik matematik kimya gibi.
-
fizik kimya niye gösterilio ? bilg.müh. bölümlerinde
-
ArmadA bunu yazdı
çünkü bir mühendislik bölümünden bahsediyoruz hocam. yazılımcı veya teknisyen yetiştirselerdi durum farklı olabilirdi. bilgisayar mühendisliğinde her türlü ihtiyaç oluyor o bilimlere de.
-
Buremba bunu yazdıArmadA bunu yazdı
çünkü bir mühendislik bölümünden bahsediyoruz hocam. yazılımcı veya teknisyen yetiştirselerdi durum farklı olabilirdi. bilgisayar mühendisliğinde her türlü ihtiyaç oluyor o bilimlere de.
Amaç tamamen kredi çoğullaştırmak, krediyi yüksek sınırda tutmak :D
makine müh. okuyorum, utanmasalar biyoloji vericeklerdi bize :D
-
SweetyVolty bunu yazdıBuremba bunu yazdıArmadA bunu yazdı
Amaç tamamen kredi çoğullaştırmak, krediyi yüksek sınırda tutmak :D
makine müh. okuyorum, utanmasalar biyoloji vericeklerdi bize :D
ben matematik mühendisiyim malzeme dersi aldım :d
-
En bela derslerin Calculus Fizik hocam gerisinde bişey yok. C olur büyük ihtimalle dil olarak da
-
ArmadA bunu yazdı
kimyayi bilmiyomda fizik neden gösteriliyor dersen ciddi bir problem var ortada :|
-
manyaki bunu yazdı
En bela derslerin Calculus Fizik hocam gerisinde bişey yok. C olur büyük ihtimalle dil olarak da
birde "diferansiyel denklemler" varki sorma :D
mühendisliklerin çoğunda varda bilgisayarı bilmiyorum
-
4. sınıfım lanet mat 2 yi yeni verdim. 4. kez fizik 2 alacam. Düşün rezilliği.
-
wert bunu yazdımanyaki bunu yazdı
birde "diferansiyel denklemler" varki sorma :D
mühendisliklerin çoğunda varda bilgisayarı bilmiyorum
aah ah