Bilgisayar Mühendisliği Zor Mu?
-
HolyOne bunu yazdı
Matematiğin iyiyse çok kolay, bilgisyar bilgine güvenip girersen benim gibi sürünebilirsin =)
şeyh ya matematik yeteneğin çok iyi ama bigisayar bilgin çok azsa ne olacak
-
Hiç problem değil hocam. Matematik dersleri bilg derslerinden çok daha fazla.
Bilgisayar projelerini 5-6 arkadaş biraraya gelip yapabilirsiniz mutlaka proje olayı olur.
Ama matematikte pek öyle olmaz =)
Bilgisayar mühendisliği bilgisayar öğretmiyor zaten sadece biraz konuya değiniyor bana göre. gerisi matematik ve genel kültür şeyler
-
ben eem kazandım bu yıl.iş olanağı daha iyi olsa bilgisayar da yazabilirdim.gerçi daha yolun çok başındayız
-
HolyOne bunu yazdı
Bilgisayar projelerini 5-6 arkadaş biraraya gelip yapabilirsiniz mutlaka proje olayı olur.
Bilgisayar mühendisliği bilgisayar öğretmiyor zaten sadece biraz konuya değiniyor bana göre. gerisi matematik ve genel kültür şeyler
Hocam programlama dersleri felan yok mu bunlarda yaw. Yani bugün bilg müh ders programına baktım alakası yok.
-
Merak ettimde zaten 15-20 güne başlayacaksın.
Çok zor deseler ne olacak, çok kolay deseler ne olacak ?
-
9 eylül fena değil bildiğim kadarıyla. bilgiasyar mühendisliği ile kasdın bölümü mü okumak mı yoksa yazılımcı olarak yetişmek mi?
-
HolyOne bunu yazdı
Matematiğin iyiyse çok kolay, bilgisyar bilgine güvenip girersen benim gibi sürünebilirsin =)
Bu senin sürünmüs halinmi :)
Yaradan herkese senin gibi sürünmek nasip etsin :) -
ust siniflar hep oyle der, birde mezunlara sor :)
calistiktan sonra hepsi kolay, sen bakma millete.
bizim unide hicte zorlandiklarini gormedim
-
HolyOne bunu yazdı
aha zıçtık desene
ben bu sene gircem sınava da, e madem yazılm hakkında bi şey öğretmiyolar elektronik felan okusak daha mantıklı değil mio zaman? en azından farklı birşeyşler öğrenmiş olurum.
-
nessaj bunu yazdıHolyOne bunu yazdı
aha zıçtık desene
ben bu sene gircem sınava da, e madem yazılm hakkında bi şey öğretmiyolar elektronik felan okusak daha mantıklı değil mio zaman? en azından farklı birşeyşler öğrenmiş olurum.
adamın uzmanlık alanlarına bakarsanız neden biraz konuya değiniyor dediğini anlarsınız gibi geldi bana da :) http://www.bb.itu.edu.tr/tr/egitim/bilgisayar-muhendisligi-lisans/dersler şahsen ben bu derslere girmek ister(d)im