folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Bilgisayar Mühendisliği Zor Mu?

Bilgisayar Mühendisliği Zor Mu?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cem-engine
    cem-engine's avatar
    Erkek
    HolyOne bunu yazdı

Matematiğin iyiyse çok kolay, bilgisyar bilgine güvenip girersen benim gibi sürünebilirsin =)

şeyh ya matematik yeteneğin çok iyi ama bigisayar bilgin çok azsa ne olacak

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek

Hiç problem değil hocam. Matematik dersleri bilg derslerinden çok daha fazla.

Bilgisayar projelerini 5-6  arkadaş biraraya gelip yapabilirsiniz mutlaka proje olayı olur.

Ama matematikte pek öyle olmaz =)

Bilgisayar mühendisliği bilgisayar öğretmiyor zaten sadece biraz konuya değiniyor bana göre. gerisi matematik ve genel kültür şeyler

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cem-engine
    cem-engine's avatar
    Erkek

ben eem kazandım bu yıl.iş olanağı daha iyi olsa bilgisayar da yazabilirdim.gerçi daha yolun çok başındayız

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asa42
    asa42's avatar
    Erkek
    HolyOne bunu yazdı

Bilgisayar projelerini 5-6  arkadaş biraraya gelip yapabilirsiniz mutlaka proje olayı olur.

Bilgisayar mühendisliği bilgisayar öğretmiyor zaten sadece biraz konuya değiniyor bana göre. gerisi matematik ve genel kültür şeyler

Hocam programlama dersleri felan yok mu bunlarda yaw. Yani bugün bilg müh ders programına baktım alakası yok.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Merak ettimde zaten 15-20 güne başlayacaksın.

Çok zor deseler ne olacak, çok kolay deseler ne olacak ?

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Buremba
    Buremba's avatar
    Erkek

9 eylül fena değil bildiğim kadarıyla. bilgiasyar mühendisliği ile kasdın bölümü mü okumak mı yoksa yazılımcı olarak yetişmek mi?

. . .. . ... .
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek
    HolyOne bunu yazdı

Matematiğin iyiyse çok kolay, bilgisyar bilgine güvenip girersen benim gibi sürünebilirsin =)

Bu senin sürünmüs halinmi :)
    Yaradan herkese senin gibi sürünmek nasip etsin :)

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sherlock.
    r10aldinho
    r10aldinho's avatar
    Erkek

ust siniflar hep oyle der, birde mezunlara sor :)

calistiktan sonra hepsi kolay, sen bakma millete. 

bizim unide hicte zorlandiklarini gormedim

İlk batışını ben gördüm güneşin, Gün dönümüne sen yetiştin, Kaptanı benim bu geminin, En son ben çıkarım, Panik etmeyin ___________________________________________________________ iletisim: www.tahribat.com@gmail.com
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nessaj
    nessaj's avatar
    Erkek
    HolyOne bunu yazdı

aha zıçtık desene

ben bu sene gircem sınava da, e madem yazılm hakkında bi şey öğretmiyolar elektronik felan okusak daha mantıklı değil mio zaman? en azından farklı birşeyşler öğrenmiş olurum.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    slanger
    slanger's avatar
    Erkek
    nessaj bunu yazdı
    HolyOne bunu yazdı

aha zıçtık desene

ben bu sene gircem sınava da, e madem yazılm hakkında bi şey öğretmiyolar elektronik felan okusak daha mantıklı değil mio zaman? en azından farklı birşeyşler öğrenmiş olurum.

adamın uzmanlık alanlarına bakarsanız neden biraz konuya değiniyor dediğini anlarsınız gibi geldi bana da :) http://www.bb.itu.edu.tr/tr/egitim/bilgisayar-muhendisligi-lisans/dersler şahsen ben bu derslere girmek ister(d)im

Toplam Hit: 7522 Toplam Mesaj: 35