Bilgisayar Tek. Ve Prog. Bölümü Hakkında?
-
Malum össye kaldı 20gün fln. puanlar yerlerde.2 yıllık olsun benim olsun düşüncesindeyim artık :D Ege ünide bide Dokuz Eylülde var bu bölüm.Ancak ben meslek lisesi değilim anadolulisesi sayısal bölümü çıkışlıyım.daha doğrusu mezun olucam işte :) bu bölüm kaç puan ister,girebilirmiyim? biraz bilgi verirseniz sevinirim :)
-
Bence gitmek istiyorsan Mustafa Kemal Üniversitesi - İnternet ve Ağ teknolojiler Bölümü TÜRKİYE'NİN İLK VE TEK BÖLÜMÜ.... Ben olsam buraya giderdim. Bende bu yıl direk geçiş ile gitcem ama mali durumlar felan Mersin ünv. gitcem direk ama sen dediğim bölüme gidersen inanki aç kalmassın diyorum hatta zengin bile olursun gibi :F
-
ya o bölüme geçişte ilk olarak varya teknik liselerini alıolardı ama yinede bi dene bakalım...
-
güzel bölüm valla bi araştır rehberlikçilere sor bakalım bende o bölümü düşünüyorum ama bu sene değil tabi :) sen bi git gelecek sene bende gelirim inş
-
eğer 2 yıllık istiyorsan harita kadastro tapograflık oku yok 2 yılııktan sonra 4 yıllık yapmak istiyorsan bölüne göre bir 2 yıllık seç ve dgs ile 4 yıllık yapabilrsin kesinlikle ben devlete giricem diyorsan karayolları inşaaatı yada makinistlik yada hemşirelik oku bu bölümler ile kpss girersen devlete girme şansın %70 artar :)
-
iki yıllık düşünüyosan bölümünü ya iyi seç yada gitme
-
Ben sana diyorum gidersen pişman olursun gibime geliyor demedi deme :) Gitceksen böle ne bilim ağ iyi iş yapar gibime geliyo veya dedikleri gibi sağlık meslek felan progrmalamada iş yok çok iyi programcı olursan iş yaparsın yoksa en fazla teknik servis açarsın :F yada hazır programları pazarlarsın. Benim okul bitti direk geçişle mecbur olarak istediğin bölüme geçicem :D Ama elimde olsa ağ teknolojileri geriside yalan bence.
-
bende aynı bölümde okuyorum.aslında teknik servis açarsın orası öyle ama tabiki bu sana bağlı.okulu bitirip iş arama zor bulursun:D
ben suan okuyorum 2. snftaym bitçek insallah bu sene.bitirdikten sonra mutlaka dgsye hazırlan çok sıkı hazrlandığında kazanabilirsin pek zor bi yanı yok ben hazrlanıyorum şahsen şuan 4 yıllk düşünüyorum.
ayrıca mcpd microsoft yazılım uzmanlığı kurslarına gidip snavlara girip alanınla ilgili bir ünvan almanı tavsiye ederim iş başvurularında büyük bi fark yaratir.fiyatları çok fazla o kurslarında ama bence değer.
-
İş garantisi yok elbette. Bilgisayar donanımı ve programlama dillerinden azar azar öğretirler. Yani her bişeyden azar azar öğrenirsin mühendislik gibi olmaz. Burada önemli olan sonuçta nasıl bir mesleğin olsun istiyorsun meslek olarak bi hedef belirlersin üniversiteki okuyacağın programı da ona göre seçersin. Ayrıca tavsiyem şu an tercih dönemi olmadığı için bu günleri iyi değerlendirip puanın geldikten sonra bunlarla kafanı ziyadesiyle meşgul edersin :)
Şu anda yapılması gereken şey konu eksiklerini hızla tamamlamak ve arkasından günde 2 öss denemesi çözmek. -
Şuanda bende o bölümü okumaktayım ve 2.sınıfdayım. Birçok şey gösteriyorlar fakat hepsinden yarım yarım kafana koyarsan eğer profesyonelleşebilirsin. Yanına da güzel bir ingilizce olduğu zaman tadından yenmez. Bitirdikten sonra bir şekilde açıkdan ve ya DGS ile 4e tamamlarsın
-
hoca iyi bölüm bana kalırsa.bende o bölüm mezunuyum. eğer kasarsan hevesin varsa gayet başarılı olursun.Bide şöle bi durum var orada göstercekleri dersler hocaya bağlı bi durum.bende o bölüm okudum ve biz hocalarla aramız iyi olduğu için mühendis dersleri gördük.Gayetten memnunum yani :=)..4 yıllığa da geçersin dgs ile.olmadı 2+3 aöf okursun .hayırlısı olsun:=)
Toplam Hit: 2067 Toplam Mesaj: 17