Bilgisayardan 3D Film İzlemek

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bamboocha
    bamboocha's avatar
    Erkek

hocalar 3d film indirdim ancak izleyemiyorum 3d player denedim 2-3 tane filmi oynat diyorum 3d modunu seçiyorum film tam başlayacakken donuyo ve pc de donuyo hic bir işlem yapamıyorum res atmak zorunda kalıyorum. 

aynı filmi vlc de izleyebiliyorum ancak 3d modu ayarlanamadığı için gözlükte bir işe yaramıyor haliyle ekran ikiye bölünmüş olarak yani sagda ve solda 2 görüntü oluyor. saglam 3d player varmıdır ? bilen müridler yazabilirmi?

işletim sistemim win7 64 bit. ekran kartım nvidia gt130m 512 mb paylaşımsız.4gb ram var pc anormal olarak kilitleniyo.

yardımlarınızı esirgemeyin hocalar. O:)

kızgın mermi namluda, azgın pipi donda durmazmış.derviş dervişe sırayla binermiş.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bamboocha
    bamboocha's avatar
    Erkek

hit var ama cevap yok hadi hocalar ya bilen yardım etsin. up ! 

kızgın mermi namluda, azgın pipi donda durmazmış.derviş dervişe sırayla binermiş.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

benim bildiğim monitörün 3D desteklemiyorsa sadece  red cyan gözlükler ile 3d ye çevrilmiş filmleri izleyebilirsin bu da hiç güzel degil !-_-! 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bamboocha
    bamboocha's avatar
    Erkek

sinemalardaki real 3d gozluklerle ızlenıyo hocamda playerını bulamıyorum :/ daha dogrusu saglam player bulamıyorum.. :s

edit : 3d drıverı var ındırdım nvidianın

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enesshn18
    enesshn18's avatar
    Erkek

hocam bende toshıba laptop var onun kendi programı var 3d player diyede benimde ekran kartı nvıdıa geforce 310 m bunun için 3d driverlerini nerden indirebilirim

ayrıca burda bitane var player 3d http://www.nvidia.com/content/DriverDownload-March2009/confirmation.php?url=/Windows/3d_vision_stereo/3D_Vision_Video_player/NVIDIA_3D_Vision_Video_Player_1.5.5a.msi&lang=us&type=Other

barmak bassak olurmu gadasını aldığım :D
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bamboocha
    bamboocha's avatar
    Erkek

hocam bende de o var indirdim kurdum ama saglam bi player lazım 3 4 tane denedim donuyo donmakla kalmıyo pc yi kitliyo :S

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enesshn18
    enesshn18's avatar
    Erkek

bamboocha bunu yazdı:
    -----------------------------

hocam bende de o var indirdim kurdum ama saglam bi player lazım 3 4 tane denedim donuyo donmakla kalmıyo pc yi kitliyo :S

peki nvıdıa driverlerini nerden indirdin hocam ekran kartı için bide gözlüklemi seyrediyorsun sen

barmak bassak olurmu gadasını aldığım :D
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RockZs
    RockZs's avatar
    Erkek

monitörün 120 hz yani 3d destekli olması gerek. ayrıca sinemalardaki gözlükle evde monitörde izleyemezsin.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bamboocha
    bamboocha's avatar
    Erkek

RockZs bunu yazdı:

monitörün 120 hz yani 3d destekli olması gerek. ayrıca sinemalardaki gözlükle evde monitörde izleyemezsin.

hocam program war diyolar o yüzden şettim ya. bi player vasıtasıyla olması lazım degilmi :S 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shaban Interactive
    Dj_DooM3
    Dj_DooM3's avatar
    Erkek
    bamboocha bunu yazdı:

sinemalardaki real 3d gozluklerle ızlenıyo hocamda playerını bulamıyorum :/ daha dogrusu saglam player bulamıyorum.. :s

3d driver olsa bile reald gozluklerle tv de 3d izleyemezsin. bu is driver a veya programa bakmaz. yatay ve dikey isinleri gozune gonderebilen bir monitorun olmasi gerek.

Shaban Interactive Pro.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RockZs
    RockZs's avatar
    Erkek

Dj_DooM3 bunu yazdı:
    bamboocha bunu yazdı:

3d driver olsa bile reald gozluklerle tv de 3d izleyemezsin. bu is driver a veya programa bakmaz. yatay ve dikey isinleri gozune gonderebilen bir monitorun olmasi gerek.

ev kullanıcılarına yönelik 3d ürünleri genelde aktif gözlükler içerir ve aktif gözlükler polarizasyonu kullanmazlar bile. ayrıca kullansalar bile artık doğrusal değil, dairesel polarizasyon yaygın. yani yatay ve dikeyden ziyade, 45 ve 135 derecelik polarizasyon kullanılıyor.Benzer sistemler.

http://en.wikipedia.org/wiki/Circular_polarization

http://en.wikipedia.org/wiki/Linear_polarization

Toplam Hit: 5488 Toplam Mesaj: 14