Bilgisayarımdan Acayip Sesler Geliyor (Video)
-
lenovo b560 kullanıcıyım yaklasık 2 yıldır kullanıyor cok nadiren bu hatayı yapıyordu ama cok sorun olusturmuyordu, zilyon tane format yedi ama hala devam ediyor neden kaynaklanıyor olabilir? bazen yaptıgında sesi kıstıgım zaman düzeliyor ama bazende takılıp kalıyor bilgisayarı kapatmak zorunda kalıyorum. (sesi kısıp izleyin asırı yuksek rahatsız edici bir ses)
http://www.youtube.com/watch?v=_LvIDlO9-ek
(ekranı indirmiştim bilgisyar kapansın diye)
-
ses kartında problem olmasın format attığına gore donanımsal
-
ama ilk aldıgımdan beri yapıyor ve bilgisyar hiç acılmadı, sadece benim kontrolumde acılıp fan temizliği yapıldı. durduk yere neden hata verir ses kartı ki?
-
ses mekanik değil dijital demek ki hata hoparlör-ses sisteminde veya kartında.İyice bi kurcala driverleri tekrar yükle baktın olmadı her zaman derim son çare format...
-
yanak bunu yazdı
ses mekanik değil dijital demek ki hata hoparlör-ses sisteminde veya kartında.İyice bi kurcala driverleri tekrar yükle baktın olmadı her zaman derim son çare format...
hacı ilk postu bir daha oku :D zilyon format diyorum, driverlar herşeyler tam.
soyle soyluyim 2 3 ayda bir yapıyor. boyle bir hata. donanımsal olsa sık sık yapması gerekir yada sıklığı artması gerekir diye dusunuyorum 2 yıldır aynı.
RotKerim tarafından 17/Ara/12 00:03 tarihinde düzenlenmiştir -
RotKerim bunu yazdıyanak bunu yazdı
hacı ilk postu bir daha oku :D zilyon format diyorum, driverlar herşeyler tam.
soyle soyluyim 2 3 ayda bir yapıyor. boyle bir hata. donanımsal olsa sık sık yapması gerekir yada sıklığı artması gerekir diye dusunuyorum 2 yıldır aynı.
servise götürdün mü?
-
aslında bi gondermeyi dusundum ilk zamanlar ama adanadayım, lenovonun adanada servisi yok istanbula gider dediler oda 1 aya gelir dediler dötüm yemedi 1 ay pcsiz kalmaya, belki cok sık olsa gonderirdim ama.. aslında bi bakayımda garanti belgesine falan, yine wirelessta da boyle kronik bir sorun var cok nadiren kendi agımı gormuyor cevredeki tum agları goruyor. bi gondersem iyi olur eger bitmediyse garantisi :S
-
Hocam sorununuz yazılımsal değil sanıyorum. Muhtemelen hoparlörlerde sorun var, değiştirilmesi gerekiyor olabilir.
En kısa sürede servise gönermenizi öneriyorum.
-
lenovoysa yapar her zaman 3 beyazdan kaçıcaksın : lenovo kespır eksper vestel beko
tabiki laptop konusunda söylüyorum
http://www.youtube.com/watch?v=ELOn2TlbprE
www.youtube.com/watch?v=ELOn2TlbprE
-
akmarky bunu yazdı
lenovoysa yapar her zaman 3 beyazdan kaçıcaksın : lenovo kespır eksper vestel beko
tabiki laptop konusunda söylüyorum
http://www.youtube.com/watch?v=ELOn2TlbprE
www.youtube.com/watch?v=ELOn2TlbprE
hadi casper exper vestel bekoya neyse de
lenovo ibm markası.sen , ben yokken bu adamlar kendi topolojilerini geliştiriyorlardı bırak bilgisayar ürtetmeyi. bilip bilmeden şişirin hemen.
------------------------------------------------
hacı abi sorunun donanımsal formatla çözemediğini söylüyorsun.
ses kartın analog'dur büyük ihtimal. bu problemden kurtulabilmen için en ucuz ve pratik yol tavsiyemdir ;
flash bellek şeklinde ses kartları oluyor. 20-50 lira arası değişen fiyatlarda.. al bi tane tak biostan analog ses kartını devre dışı bırak..
sorun düzelmezse hoparlörlere çökersin.. sorunun bence en basit ve pratik çözüm ( veya anlama) yöntemidir.
-
ses kartı. Kargola istanbula.