folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Bilgisayarımdan Acayip Sesler Geliyor (Video)

Bilgisayarımdan Acayip Sesler Geliyor (Video)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RotKerim
    RotKerim's avatar
    Erkek

lenovo b560 kullanıcıyım yaklasık 2 yıldır kullanıyor cok nadiren bu hatayı yapıyordu ama cok sorun olusturmuyordu, zilyon tane format yedi ama hala devam ediyor neden kaynaklanıyor olabilir? bazen yaptıgında sesi kıstıgım zaman düzeliyor ama bazende takılıp kalıyor bilgisayarı kapatmak zorunda kalıyorum. (sesi kısıp izleyin asırı yuksek rahatsız edici  bir ses)

http://www.youtube.com/watch?v=_LvIDlO9-ek

(ekranı indirmiştim bilgisyar kapansın diye) 

Fuck Mobb Deep Fuck Biggie Fuck Bad Boy as a staff record label and as a mother fuckin crew. En büyük hayalimi sordu geçenlerde birisi Midtown metrosundan inip Broadwayde bir kaç tur attıktan sonra Union Square Park karşındaki Starbucksda bir kahve içmek.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    koray
    koray's avatar
    Erkek

ses kartında problem olmasın format attığına gore donanımsal

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RotKerim
    RotKerim's avatar
    Erkek

ama ilk aldıgımdan beri yapıyor ve bilgisyar hiç acılmadı, sadece benim kontrolumde acılıp fan temizliği yapıldı. durduk yere neden hata verir ses kartı ki?

Fuck Mobb Deep Fuck Biggie Fuck Bad Boy as a staff record label and as a mother fuckin crew. En büyük hayalimi sordu geçenlerde birisi Midtown metrosundan inip Broadwayde bir kaç tur attıktan sonra Union Square Park karşındaki Starbucksda bir kahve içmek.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yanak
    yanak's avatar
    Erkek

ses mekanik değil dijital demek ki hata hoparlör-ses sisteminde veya kartında.İyice bi kurcala driverleri tekrar yükle baktın olmadı her zaman derim son çare format...

Sene 2011 evliliğimin ilk ayları, pc başında Tahribat'da takılıyorum, açılış sayfa falan direk tahribat açılıyor. Bi gün hanım "beni mi daha çok seviyorsun Tahribatı mı?" dedi. "Hatun sen yokken Tahribat vardı." dedim, demez olaydım..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RotKerim
    RotKerim's avatar
    Erkek
    yanak bunu yazdı

ses mekanik değil dijital demek ki hata hoparlör-ses sisteminde veya kartında.İyice bi kurcala driverleri tekrar yükle baktın olmadı her zaman derim son çare format...

hacı ilk postu bir daha oku :D zilyon format diyorum, driverlar herşeyler tam.

soyle soyluyim 2 3  ayda bir yapıyor. boyle bir hata. donanımsal olsa sık sık yapması gerekir yada sıklığı artması gerekir diye dusunuyorum 2 yıldır aynı.

RotKerim tarafından 17/Ara/12 00:03 tarihinde düzenlenmiştir

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yanak
    yanak's avatar
    Erkek
    RotKerim bunu yazdı
    yanak bunu yazdı

hacı ilk postu bir daha oku :D zilyon format diyorum, driverlar herşeyler tam.

soyle soyluyim 2 3  ayda bir yapıyor. boyle bir hata. donanımsal olsa sık sık yapması gerekir yada sıklığı artması gerekir diye dusunuyorum 2 yıldır aynı.

servise götürdün mü?

Sene 2011 evliliğimin ilk ayları, pc başında Tahribat'da takılıyorum, açılış sayfa falan direk tahribat açılıyor. Bi gün hanım "beni mi daha çok seviyorsun Tahribatı mı?" dedi. "Hatun sen yokken Tahribat vardı." dedim, demez olaydım..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RotKerim
    RotKerim's avatar
    Erkek

aslında bi gondermeyi dusundum ilk zamanlar ama adanadayım, lenovonun adanada servisi yok istanbula gider dediler oda 1 aya gelir dediler dötüm yemedi 1 ay pcsiz kalmaya, belki cok sık olsa gonderirdim ama.. aslında bi bakayımda garanti belgesine falan, yine wirelessta da boyle kronik bir sorun var cok nadiren kendi agımı gormuyor cevredeki tum agları goruyor. bi gondersem iyi olur eger bitmediyse garantisi :S

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaNGeR
    RaNGeR's avatar
    Erkek

Hocam sorununuz yazılımsal değil sanıyorum. Muhtemelen hoparlörlerde sorun var, değiştirilmesi gerekiyor olabilir.

En kısa sürede servise gönermenizi öneriyorum.

Forumda mesaj yazarken lütfen imla kurallarına uyalım, düzgün bir TÜRKÇE ile yazışalım. TÜRKÇE bizimdir, dilimize sahip çıkalım.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    akmarky
    akmarky's avatar
    Erkek

lenovoysa yapar her zaman 3 beyazdan kaçıcaksın : lenovo kespır eksper vestel beko 

tabiki laptop konusunda söylüyorum

http://www.youtube.com/watch?v=ELOn2TlbprE

www.youtube.com/watch?v=ELOn2TlbprE

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WebJas
    WebJas's avatar
    Erkek
    akmarky bunu yazdı

lenovoysa yapar her zaman 3 beyazdan kaçıcaksın : lenovo kespır eksper vestel beko 

tabiki laptop konusunda söylüyorum

http://www.youtube.com/watch?v=ELOn2TlbprE

www.youtube.com/watch?v=ELOn2TlbprE

hadi casper exper vestel bekoya neyse de 

lenovo ibm markası.sen , ben yokken bu adamlar kendi topolojilerini geliştiriyorlardı bırak bilgisayar ürtetmeyi. bilip bilmeden şişirin hemen.

------------------------------------------------

hacı abi sorunun donanımsal formatla çözemediğini söylüyorsun. 

ses kartın analog'dur büyük ihtimal. bu problemden kurtulabilmen için en ucuz ve pratik yol tavsiyemdir ;

flash bellek şeklinde ses kartları oluyor. 20-50 lira arası değişen fiyatlarda.. al bi tane tak biostan analog ses kartını devre dışı bırak..

sorun düzelmezse hoparlörlere çökersin.. sorunun bence en basit ve pratik çözüm ( veya anlama) yöntemidir.

bilmediklerimi ayaklarımın altına alsam başım göğe ererdi..
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Maresca
    Maresca's avatar
    Erkek

ses kartı. Kargola istanbula.

Gel bili bili gates
Toplam Hit: 1865 Toplam Mesaj: 15