folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilgisayarla İlgili Diğer Konular
linefolder Bilgisayarımın Aşırı Kasması Ve İşlemcinin Çok Yorulması.

Bilgisayarımın Aşırı Kasması Ve İşlemcinin Çok Yorulması.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gaara
    Gaara's avatar
    Erkek

Arkadaşlar Bilgisayarıma henüz yeni format atmışken Bilgisayarım bu kadar çok kasması çok sinirlendiriyor beni format atmadan önce knight online oyunununun işlemciyi %86 ile %95 arasında kasıyordu donanımsal bir problem yok gibi İşlemcii ısısı anakart ısısı normal düzeylerde ekran kartıda aynı durumda Sistemde bir sorun olduğunu düşündüm ve format attım durum yine aynı birde resim koyuyorum

[a href=http://urlal.com/dqqf][img src=http://i1001.hizliresim.com/2010/1/25/720.jpg][/a]

http://i1001.hizliresim.com/2010/1/25/720.jpg

Bazen insanlara bakıyorum da hoşlanmaya değer birşey görmüyorum.Herkesten uzaklaşmayı sağlayacak kadar para kazanmak istiyorum.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gaara
    Gaara's avatar
    Erkek

Bilen arkadaşlar varsa bir zahmet yazsınlar birşeyler ya Sinir krizi geçiriyorum gecenin bu saati konu açtım :S parçalıyacağım a.q pc sini ya :s

Bazen insanlara bakıyorum da hoşlanmaya değer birşey görmüyorum.Herkesten uzaklaşmayı sağlayacak kadar para kazanmak istiyorum.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NPaX
    NPaX's avatar
    Erkek

hocamm uzun süre açık kalma gibi bir durum warmı sende? bir ara bn kapatmadan brakıyordum laptopuu weya sadece uyku moduna alıyordum o zmanlar cok kasıorduu işlemcii falan ghiçbrsey yapmadan baya bi ağırdıı

Legion_of_doom
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YekteranBaymedir
    YekteranBaymedir's avatar
    Homo

ilk aklıma gelen senaryoyu yazıyorum.

- bilgisayarında autorun virüsü var.

- bu yüzden format atsan bile C,D,E gibi tüm partisyonlara bulaşan virüs, bunlardan birine çift tıkladığın an tekrar aktifleşiyor.

- bunu test etmek için bilgisayarına tekrar format at. D,E gibi windowsun kurulu olduğu partisyon harici hiçbirşeye tıklamadan

görev yöneticisini (ctrl alt del) aç ve değerlere bak normal mi? hatta bir de knight online'ı aç yine bak.

knight online'ı açtıktan sonra da eskisi gibi kasmaya başladıysa bir ihtimal knight'da da virüs var.

orjinal oyun harici hack araçları falan kullanıyorsan (bot falan) normaldir....

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gaara
    Gaara's avatar
    Erkek

şöyle diyebilirm okul zamanları 12 de açıorum öğlen gece 3 de yatıordum her gece şimdi tatilde daha uzun süre dururum büyük ihtimal bide bişi fark ettim mesela internet sayfasında sayfayı aşşağı yukarı kaydırdıkca bu işlemcinin kasma % artıyor

aynı durum görew yöneticisindede var onu masaüstünde oynatınca kasmaya başlıyor ama sabit bırakınca % 1 ile %4 arası değerlere iniyor :s

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maximuss
    maximuss's avatar
    Erkek

Gaara bunu yazdı:
    -----------------------------

şöyle diyebilirm okul zamanları 12 de açıorum öğlen gece 3 de yatıordum her gece şimdi tatilde daha uzun süre dururum büyük ihtimal bide bişi fark ettim mesela internet sayfasında sayfayı aşşağı yukarı kaydırdıkca bu işlemcinin kasma % artıyor

aynı durum görew yöneticisindede var onu masaüstünde oynatınca kasmaya başlıyor ama sabit bırakınca % 1 ile %4 arası değerlere iniyor :s

DX9 Api surunucu guncellestir ...

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gaara
    Gaara's avatar
    Erkek

Daft bunu yazdı:

ilk aklıma gelen senaryoyu yazıyorum.

- bilgisayarında autorun virüsü var.

- bu yüzden format atsan bile C,D,E gibi tüm partisyonlara bulaşan virüs, bunlardan birine çift tıkladığın an tekrar aktifleşiyor.

- bunu test etmek için bilgisayarına tekrar format at. D,E gibi windowsun kurulu olduğu partisyon harici hiçbirşeye tıklamadan

görev yöneticisini (ctrl alt del) aç ve değerlere bak normal mi? hatta bir de knight online'ı aç yine bak.

knight online'ı açtıktan sonra da eskisi gibi kasmaya başladıysa bir ihtimal knight'da da virüs var.

orjinal oyun harici hack araçları falan kullanıyorsan (bot falan) normaldir....

Usta o çektiğim resim format attım görew yöneticisini açtım daha hiçbiryere dokunmadan açtım yani anlıyacağın Ekran kartıyla alakalı bir durum olabilirmi diye düşünmeden edemiyorum

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gaara
    Gaara's avatar
    Erkek

maximuss bunu yazdı:

Gaara bunu yazdı:

--------------------------

Usta Dx9 Api Derken açarmısın Yani tam adını yada Direct x 9 umu demek istedin ?

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    myblackworldweb
    myblackworldweb's avatar
    Erkek

Gaara bunu yazdı:

Bilen arkadaşlar varsa bir zahmet yazsınlar birşeyler ya Sinir krizi geçiriyorum gecenin bu saati konu açtım :S parçalıyacağım a.q pc sini ya :s

HDD nin diğ-er bölümlerinde virüs filan vardır. sen format bile atsan o bi şekilde sisteme geri yerleşiyordur... ( autorun)

¯\(ツ)/¯ ฏ๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maximuss
    maximuss's avatar
    Erkek

Gaara bunu yazdı:

maximuss bunu yazdı:

Gaara bunu yazdı:

--------------------------

Usta Dx9 Api Derken açarmısın Yani tam adını yada Direct x 9 umu demek istedin ?

http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=2DA43D38-DB71-4C1B-BC6A-9B6652CD92A3&displaylang=en

dene bence ...

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gaara
    Gaara's avatar
    Erkek

Yada windows Güncelleştirme mi yapmalıyım ?

Toplam Hit: 2516 Toplam Mesaj: 17