Bilgisayarın Şifresini Unuttum
-
sevgili müridler bilgisayarın şifresini unuttum şu an guest oturumundan giriyorum adminastator ü nasıl açabilirim bi yolu varsa lütfen söyleyin eğer yoksa da nasıl format atacağım hakkında bilgi verebilirmisiniz?
-
c0nverse bunu yazdı
sevgili müridler bilgisayarın şifresini unuttum şu an guest oturumundan giriyorum adminastator ü nasıl açabilirim bi yolu varsa lütfen söyleyin eğer yoksa da nasıl format atacağım hakkında bilgi verebilirmisiniz?
işletim sistemi ne
-
windows 7
-
c0nverse bunu yazdı
windows 7
şöyle bir yöntem var resimli anlatımda mevcut.
-
hocam elcomsoft programını araştır , cdye çek onu onla başlat şifreyi kaldırabilirsin bu şekilde..
-
hiren boot cd nin içinde user pass sıfırlama araçları mevcut.
kullanabilirsin.
-
Lightsaber bunu yazdı
hocam elcomsoft programını araştır , cdye çek onu onla başlat şifreyi kaldırabilirsin bu şekilde..
ona baktım ama 49 dolar ücretsiz bişey yok mu? -
crimeangel bunu yazdı
hiren boot cd nin içinde user pass sıfırlama araçları mevcut.
kullanabilirsin.
hocam onu da denedim
-
unutmazsam elimdekileri upload edeyim link vereyim sana. ben flash belleğe yükledim. onun üzerinden sıfırlayıp geçiyorum.
w7-xp farketmiyo. ama 8 de denemedim hiç.
-
crimeangel bunu yazdı
unutmazsam elimdekileri upload edeyim link vereyim sana. ben flash belleğe yükledim. onun üzerinden sıfırlayıp geçiyorum.
w7-xp farketmiyo. ama 8 de denemedim hiç.
onu atabilirsen iyi olur hocam çok sağol -
Hocam aradığın program bu.
http://pogostick.net/~pnh/ntpasswd/
bu siteden
Offline Windows Password & Registry Editor
adlı programı indir. Aşağıda cd veya usb gibi şeçeneklerden sana uygun olanı indirip gerekli yere yazdır, pc yi aç
Geri kalan adımları aşağıdaki siteden bakarak yaparsan mis gibi taze windows şifrene kavuşursun :D
http://www.howtogeek.com/96805/how-to-reset-your-windows-password-without-an-install-cd/
edit: Anlamadığın kısım olursa yardım isteyebilirsin.
torpedo_XL tarafından 17/Haz/13 21:15 tarihinde düzenlenmiştir